Pakker

Du kan købe vort undertøj og strømper som enkelt styks, men vælger du at købe vore pakker med flere stykker undertøj eller strømper, kan du spare stort i forhold til enkelt styks. Vi sparer pluk og forsendelse ved at du køber flere ad gangen, og du sparer penge. Se det store udvalg af pakker hér nedenfor og på den efterfølgende side.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

UNDERBUKSER MÆND TIL FASTE LAVE PRISER

Vi gør det ikke for at sælge mere, fordi vi mener at mænd bruger det undertøj de nu engang har brug for – hverken mere eller mindre. Vi gør det fordi transport af en pakke bestilt på internettet er dyrt og belastende for miljøet. Vi opfordrer derfor vore kunder til at købe flere produkter ad gangen. Vi har derfor sammensat nogen tilbud på undertøj og strømper til mænd, som gør at vi får vore fragt omkostninger dækket og derved kan tilbyde dig og vore øvrige kunder gratis fragt.

TILBUD PÅ UNDERBUKSER TIL MÆND

Køber du et par underbukser til mænd, så er vi nødt til at sælge dem til 115 kr for at få dækket vore omkostninger til forsendelsesemballage, pluk og pakning. Arbejdet med at sende et par underbukser eller 5 par underbukser er nemlig det samme. Derfor har vi sammensat et rigtigt godt tilbud på underbukser til mænd, hvor vi sælger 5 stk til 350 kr. og tilbyder gratis fragt oveni. Det er en besparelse for dig som forbruger på hele 264 kr.

Vi laver ikke dette tilbud på underbukser til mænd for at du skal købe flere underbukser end du har brug for, men fordi vi håber på, at du derved køber færre gange. Det kan jo lyde helt fjollet at vi stykker til tilbud på underbukser til mænd sammen, som får kunderne til at købe færre gange, men vi synes nu det er ret gennemtænkt. For jo færre gange du bestiller, jo mindre bliver belastningen af miljøet når GLS skal leverer varerne til din pakkeshop. Vi tror nemlig ikke på, at mænd bruger flere underbukser hvis de får leveret 5 ad gangen end hvis de skulle købe dem et styk ad gangen. Det er de for kloge til.

STRØMPER TILBUD

De fleste af vore bambus strømper til mænd har vi sammensat i nogen rigtigt konkurrencedygtige strømper tilbud. Herrestrømper på tilbud er noget næsten alle mænd er interesserede i.

Vore bambusstrømper har vi strikket på dobbeltstrikkende strømpe maskiner. Det gør strømperne kraftigere, så de kan holde længere, simpelthen fordi strikke maskerne er mere komplekse. I toppen af strømpen er det ved en dobbelstrikning heller ikke nødvendigt at folde strømpekanten, så du undgår den stribe af nylongarner, som enkeltstrikkede strømper er nødt til at have. Det giver en mere behagelig elastik kant rundt om benet. Selve toppen af en dobbeltstrikket strømper kan se lidt sjusket ud, da kanten ikke er foldet rundt, men det er altså en af måderne du kan kende en højkvalitets strømpe på.

Det tilbud på herrestrømper vi har lavet sparer du rigtigt mange penge på. Den mindste mængde af strømper, som vi sælger, er 3 par ad gangen. 3 par af vore bambusstrømper sælger vi for 115 kr og du er så nødt til selv at betale for fragten, fordi vi ikke har nok indtægt til at dække fragtomkostningerne. I stedet har vi stykket et tilbud på herrestrømper i bambus sammen, hvor du kan købe 12 par ad gangen for 350 kr. og så få fri fragt oveni. Det giver dig en besparelse på hele 149 kr. Det er da et strømpe tilbud til mænd, som er til at forstå.

T SHIRTS TIL MÆND TILBUD

Vi har en række basic t-shirts til mænd, som vi sælger både som enkelt styks og i tre styks pakninger. Prisen for en bambus t-shirt er 135 kr og køber du t-shirt’en alene er vi nødt til at bede dig om at betale fragten selv, da vi ikke får dækket vore omkostninger til produktet og transporten ved den pris. Derfor har vi sammensat et tilbud på basic t-shirts til mænd på 3 stk for 350 kr med fri fragt .Det giver en besparelse på 3 rigtigt lækre t-shirts til mænd på tilbud på i alt 94 kr.

Vort tilbud på t-shirt til mænd består af tre lækre bambus t-shirts i en tætsiddende kvalitet, der gør dem velegnede til at bruge som undertrøjer, men også som det yderste beklædningsstykke, hvis blot du er komfortabel med at få fremhævet overkroppen. Er du mere til et løstsiddende look, så kan du stadig gøre brug af vore t-shirts til mænd på tilbud ved at vælge en størrelse større end du normalt bruger. Prisen er nemlig den samme.

HERREUNDERBUKSER TILBUD

Herreunderbukser på tilbud står på de fleste mænds ønskeliste til både fødselsdag, Jul og Fars dags gaver. Det kan være svært at finde på, hvad man skal købe til mænd på Fars Dag eller som Julegave, men herreunderbukser på tilbud er som regel noget næsten alle mænd bliver glade for. Vi har sammensat nogen pakker af herreunderbukser tilbud, som sammen med tilbud på strømper eller t-shirts skaber en rigtig god gavemulighed. Undertrøjer eller strømper sammen med herreunderbukser er den perfekte fars dags gave.

BOXERSHORTS TILBUD

Det er ikke blot underbukser vi har på tilbud. Det er også vore meget populære boxershorts til mænd, som vi har tilbud på. 5 par af vore vævede underbukser til 350 kr er et tilbud på boxershorts til mænd, som rammer plet for de fleste.

Der er egentlig ikke for at sælge flere bestillinger, at vi vælger at lave tilbud på underbukser og boxershorts til mænd. Vi gør det fordi vi tror på, at mænd godt kan regne ud, hvor mange underbukser de har brug for, og så vil vi gerne have at de bestiller nogen flere ad gangen, så vi kan få vore fragtomkostninger dækket og undgå at plukke og pakke et par underbukser ad gangen. Vi mener ganske enkelt at det er sund fornuft at have herrestrømpe og herreunderbukser tilbud, som gør det attraktivt at bestille færre gange.

KVALITETEN ER DEN SAMME

Når vi har underbukser til mænd på tilbud, så er det ikke fordi vi har produceret en lavere kvalitet eller at vi har sidste sæsons underbukser på lager. Vi sælger nemlig kun basic t-shirts, basic underbukser og basic strømper, som aldrig går af mode, og vi bestræber os på at producere en så god kvalitet, at du kan have dit undertøj og strømper i mange år. Kvaliteten på de t-shirts og underbukser vi har på tilbud er præcis den samme, som vi de strømper, t-shirts og underbukser vi sælger til normalpriser. Det er udelukkende besparelsen i fragten og vore interne omkostninger der gør, at vi kan lave tilbud på herreunderbukser og herrestrømper.