Pakker

På denne side finder du vores mest populære produkter. Vi har pakket dem i praktisk pakker med flere stk. i hver, så du ikke behøver at bestille så ofte. Du finder også produkter med mængderabat, hvor du kombinerer to typer af varer i en forsendelse.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Tilbud på Underbukser til mænd

Vi har pakket vores underbukser, strømper og undertrøjer i praktiske pakker med flere stk. i hver pakke. Vi mener nemlig at det er bedre at købe flere ad gangen for så at undlade at bestille så ofte. Derved sparer vi nemlig i fællesskab på plukke og fragt omkostninger og skåner også miljøet en lille smule. Vores arbejde og omkostninger med at plukke og pakke 1 par underbukser eller en pakke med 5 underbukser er det samme. Derfor er det muligt for os at sælge billige underbukser og billige strømper, når du køber flere ad gangen.

Når du køber et af vores pakketilbud får du ekstra meget for pengene. Vores pakketilbud er kombineret i forskellige par.  For eksempel 5 par bambus underbukser sammen med en 6-pak soft top strømpe i merino uld eller 5 par sorte bambus underbukser sammen med 5 par farvede bambus underbukser. Vi har ikke nedsatte priser på vores underbukser, men med vores pakketilbud føles det som om, at vi altid har tilbud på underbukser til mænd.

Er underbukser og strømper med lav pris altid de billigste

Vi gør os umage for at lave strømper og undertøj i lækker pasform og i blød og behagelig kvalitet. Men vi bruger også mange timer på at udvikle på holdbarheden, så dine strømper og underbukser holder så længe som det overhovedet er muligt. Vi tester strømpernes slidstyrke i en Martindale maskine, der simulerer dine fødders bevægelse i skoen og vi tester stoffets brudstyrke i dine underbukser.

Vi tror nemlig på, at det er bedre for din pengepung, at købe underbukser og strømper som holder længe. Det er også meget bedre for miljøet, at du køber produkter, der holder længe. Genbrug bliver nok aldrig en stor ting indenfor vore produkttyper, så vi tager vores ansvar alvorligt i forhold til at producere og sælge vores underbukser os strømper på en så miljøvenlig måde som muligt.

Bæredygtige strømper og underbukser

Uanset hvor umage vi gør os, så er det ikke muligt at producere bæredygtige strømper og underbukser. Det betyder ikke, at vi ikke forsøger, fordi hver eneste lille forbedring i produktions processen kan have stor betydning for miljøet, men det bedste vi kan gøre, er alligevel at få vores strømper og underbukser til at holde længere. Så hvordan kan man som forbruger forlænge levetiden af sit undertøj?

Én af de vigtigste faktorer er, at købe strømper og undertøj, der passer i størrelsen. Selv om både vore strømper og underbukser er meget strækbare vil én for lille størrelse udsætte tøjet for en ekstra hård belastning. Har du en strømpe, der er lidt for lille, betyder det, at strømpen strækkes og derved er stoffet lidt tyndere end det behøver at være. Det har især betydning på de udsatte steder som under hælen eller ved tæerne, hvor det udstrakte stof bliver udsat for en unødig hård belastning. Også på underbukser der strækkes lidt for meget, bliver både syninger og stof udsat for belastninger, som vil få dem til at holde kortere tid end nødvendigt.  Vi har derfor gjort os umage med at lave en let anvendelig størrelsesguide, som kan hjælpe med at få valgt den rigtige størrelse.

En anden vigtig faktor er, hvordan du som forbruger vasker dine strømper og underbukser. Når du bruger din tørretumbler til at tørre tøj har du med sikkerhed renset filteret med jævne mellemrum. Den tætte filt, som du piller ud af filteret er opstået ved at små fibre fra tøjets garner bliver trukket ud af stoffet i løbet af tørringen. De små fibre udgør selve garnet, og hver gang der trækkes fibre ud af garnet bliver garnet og dermed stoffet svagere. Med andre ord, så forkorter tørretumbling levetiden af dine strømper og underbukser ved hver gang at trække lidt fibre ud af stoffet. Ved at undlade at tørretumble er du selv med til at skabe billige strømper og dit eget tilbud på underbukser samtidig med at du gør noget godt for miljøet.

De billigste strømper til mænd

Vi tror fuldt og fast på, at de billigste strømper til mænd er dem, som du kan bruge i lang tid. Vi kender alle til det uforklarlige problem at den éne strømpe i et par strømper forsvinder. Ved at købe vore pakker med 12 par ens strømper kan du roligt lade en strømpe forsvinde hist og hér, fordi du blot kan lave et par sammen med

Kun basis varer

Som det fremgår af vores navn har vi valgt at kæmpe i mod den ’brug og smid væk’ kultur, som dele af tøj branchen kritiseres for. Vi tror på, at mænd foretrækker enkle, minimalistiske og tidløse designs og farver på deres undertøj og strømper, så de kan bruge dem i lang tid – uanset udviklingen i mode og trends.

Undertrøjer passer på dine skjorter

Der er blandede meninger om brug af undertrøjer, men undertrøjer kan være meget praktiske, hvis de bæres ovenpå en let skjorte. Dels varmer undertrøjerne i de kolde måneder og dels beskytter de mod, at sved trænger fra kroppen ud i skjorten, der ofte er lavet af tyndere stof. Vi har undertrøjer både med og uden ærmer i vores pakketilbud. Undertrøjerne er pakket i pakketilbud af tre undertrøjer i hver kasse.

Vores bambus t-shirts er syet i undertøjs pasform. Det betyder at pasformen er tætsiddende, så de ikke er ubehagelige at have på under en skjorte eller bluse. Hvis du påtænker at bruge vores bambus t-shirts uden noget ovenpå og ikke ønsker det tætsiddende look, så bør du køber vores bambus t-shirts i en størrelse større end vores størrelses guide anviser.

Samme varer som sidste sæson

Vi sælger udelukkende basis varer i farver, der ikke går af mode. Derfor finder du ikke tilbud på underbukser eller strømper, fordi de er fra sidste sæson. Når vi alligevel kan lave billige underbukser og strømper til mænd, er det fordi vi selv står for produktionen direkte på fabrikkerne i Østen og fordi vi har valgt nogen praktiske pakninger med flere stk i hver, som gør det nemt for os at opbevare, plukke og sende varerne.