Tag kontakt til The-Basics.dk

Send os en besked:

Du kan kontakte os via ovenstående formular, via ovenstående e-mail adresse eller via ovenstående telefonnummer. Vi er tilgængelig på hverdage fra 10 – 16 og forpligter os til at svare indenfor 3 dage.

The-Basics er en dansk virksomhed med hovedkontor i Kolding. Bag denne virksomhed står et hold som har været i tekstil branchen i årtier. Med erfaringen i branchen og åben for ideer blev The-Basics skabt. Så hvorfor The-Basics? Det danske folk har en tendens til at elske den enkelte påklædning. Så hvorfor ikke gøre den virkelig behagelig. Hvorfor ikke skabe høj kvalitet til overkommelige priser? Med viden og erfaringen fra tekstil branchen var svaret krystal klart! Trenden er holdbart og bæredygtigt.

Vores mærke er: Umbrella Underwear.

The-Basics har visionen om at blive kundens leverandør af komfortabelt undertøj. 

Vores mission: At producere holdbart og bæredygtigt undertøj i høj kvalitet til overkommelige priser. Vi ønsker at gøre hverdagstøjet så fantastisk som muligt. Derfor har vi fundet nogle dygtige leverandøre i mellemøsten. På den måde er den ingen mellemmand, hvilket betyder at vi kan producere og levere meget hurtigt og samtidig bibeholde en super kvalitet.

Hos The-Basics er det vores mission at bringe lækre og billige underbukser, t-shirts og strømper fra fabrikken direkte til dig på den bedste måde. Vi elsker materialer og stræber efter at samarbejde med brands samt fabrikker, som deler den samme passion for fiber og garn og den komfort de kan give til os alle.

Vi håber at du er ivrig efter at dele vores kærlighed til materialer, og vi stræber efter at bruge vores viden og erfaring til at skabe vidunderlige produkter til en fornuftig pris for dig. Det er ligeså vigtigt for os, at mennesket og naturen der er involveret under fremstillingen af vores produkter, nyder godt af det vi gør. Vi elsker at dele vores tanker og ideer og vi ville være begejstrede, hvis du vil dele dine med os. Vi tror på hvad vi gør og bestræber på at være så samvittighedsfulde i hvad vi foretager os. Dog er vi godt klare over vi ikke har alle svarene, så vi er taknemmelige for eventuelle kommentarer eller forslag, som du er interesseret i at dele med os.