Bambus underbukser

Bambus underbukser til mænd

Vores underbukser er produceret i det fineste bambus. Vi har haft stor fokus på at stilen, komforten og ikke mindst pasformen skulle være helt perfekt. Når man skal have nye tights, så er de fleste enige om at én ting er vigtig!

Vi har brugt mange års erfaring fra tekstilbranchen til at udvikle herre underbukser der opfylder kravet om komfort. Når man har vores undertøj på mærker man forskellen, der er ikke en eneste irriterende detalje, ikke noget der strammer unødvendigt, og så er de endda bade lavet med fokus på bæredygtighed og bambusfibrene er åndbare.

Disse trunks løser de fleste behov. De sidder tæt, de bibeholder pasformen, de er lette og åndbare og så er de helt basic og bløde. Resultatet er skabt med 65% bambus og 30% økologisk bomuld og 5% elasthane.

For The-Basics er det netop vigtigt også at have fokus på vores planet. Det bæredygtige element har derfor været i fokus, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og prisen på vores bambus undertøj til mænd.

 

Er bambus produkterne bæredygtige?

Herre underbukser lavet af bambus har nogle væsentlige fordele i forhold til underbukser lavet af andre materialer. En af hovedårsagerne til at foretage skiftet fra andre materialer til bambus er den betydeligt mindre negative indflydelse på miljøet. Bambus er en selvforsynende afgrøde, der kræver mindre mængder vand end bomuldsplanter (en tredjedel for at være helt præcis). Efter bambusplanten er høstet, behøver man ikke at kassere den, og den absorberer store mængder CO2 samtidig med at den producerer mere ilt end mange andre planter. Lyder godt, ikke?

Herre underbukser af bambus er så behagelige som de kan blive

Ud over du kan føle dig lidt mere fremme i skoene hvad angår miljøvenlighed, er bambus underbukser til mænd ekstremt behagelige og har en silkeblød fornemmelse. Det føles lækkert på huden og får dig til at føle godt tilpas. Endnu en fed funktion ved denne stoftype er at det er meget åndbart og giver god ventilation. Stoffet indeholder – hold lige fast – antimikrobielle bioagenter, der hjælper med at reducere de bakterier, der trives på dit hverdagstøj. Resultatet er meget ligetil; det holder tøjet renere i længere tid og holder lugte af vejen. Det er ret fedt, hvis du spørger mig.

Tro det eller ej, så er der flere bemærkelsesværdige grunde til at vælge bambus.

Undertøjet fra The-Basics holder længe

Vi ved alle, at underbukser er en nødvendighed uanset hvad, du har på. Naturligvis vil man da have et underbukser, der holder længe. Det kan i hvert fald spare dig penge i det lange løb. Det er ingen hemmelighed, at bambus viscosen er i den holdbare ende af tekstil skalaen, og den holder størrelse, farve og form op til 3 gange længere end andre materialer – hvis der tages højde for vaskeanvisningerne. I forlængelse af dette, kræver bambus stoffet mindre farvestof i farve processen. Med alle disse funktioner og egenskaber i baghovedet kan det være, du er mere klar over, hvilken type herre underbukser, du skal vælge. Giv vores produkter et forsøg. Vi synes i hvert fald det er et forsøg værd.

Bambus underbukser holder din hud frisk hele dagen

En af de store fordele ved bambus er at man mener at stoffet er antibakterielt. Det holder dig fri for lugte og giver en følelse af friskhed hele dagen. Bambus stoffet er svedtransporterende, så det flytter fugten væk fra den krop og holder dig tør. Stoffet er isolerende, så de holder dig køligere om sommeren og varmere om vinteren.

Alle modellerne af undertøj er lavet som basis artikler. der går aldrig af mode

Underbukserne passer perfekt under dit tøj og de er lavet som enkle styles, der ikke skal skiftes ud i takt med moden. Ikke noget med fancy blomsterprints eller skrappe farver. Bare gode herre underbukser, som du kan bruge år efter år. Vi har gjort os meget umage med at give alle produkterne en god pasform – uanset, om du vil have at de sidder tæt og fremhæver muskulaturen eller om du vil have mere plads. Underbukser til mænd er vores specialitet, så du kan føle dig godt tilpas i dem. Flere kunder har skrevet, at vores undertøj får dem til at se sexede ud:-)

Holdbare underbukser af bambus

Stoffet er lavet af fibre fra bambus planter, der er ca. 4 år gamle. Alderen og bambus fibrene i det hele taget gør stoffet til herre underbukserne meget holdbart. Vore produkter kan alle vaskes i maskine ved 60 grader og de kan tørretumbles. Underbukserne er mere holdbart end underbukser lavet af mange andre materialer.

Tøjet er blevet testet op til flere gange. Det er nemlig vigtigt for os at kvaliteten er helt i top. Vi har skabt et produkt der tåler at blive brugt ved alle lejligheder, om det er som træningstøj, rejsetøj eller hverdagstøj så kan trunks fra The-Basics altid bruges.

Det simple design og den lette følelse gør dem yderst ideelle at dyrke motion i, eller at have et par tætsiddende habitbukser udover.

Behagelige underbukser

Bambus underbukser til mænd er lavet af noget af det blødeste stof i verden. Bambus fibrenes egenskaber gør at vores underbukser til mænd føles meget bløde og behagelige. Mange synes endda at stoffet føles så blødt som cashmere og så behageligt som silke. Det er måske en mild overdrivelse, men underbukser til mænd i bambus er meget bløde og lækre. Tilmed at stoffet i bambus stof anti-statisk, så det ikke gør dig elektrisk. Underbukser i bambus er lavet af et stof, der er meget åndbart, så det er behageligt at have på hele dagen.

Ingen syede labels i vores trunks

Vi har valgt at printe alle label informationer i så mange af vore herre underbukser som muligt, så du undgår irriterende etiketter som klør og er svære at klippe af uden at ødelægge underbukserne.

God kvalitet til en god pris

Vores underbukser til mænd er resultatet af mange års erfaring i arbejde med herre underbukser og ambitionen om at skabe et produkt til billige penge. Du kan bl.a. købes vores sorte bambus underbukser i en 5-pak til 350kr – det er da et tilbud der er til at føle på. Da vores tøj er lavet i så behagelig en kvalitet, at vore underbukser i bambusstof egner sig også perfekt som rejsetøj eller træningstøj.

Det bedre valg

Underbukser i bambusmaterialer til mænd kommer ikke kun med at masse lækre fordele som fugtabsorbering og åndbarhed. Det er blødt og komfortabelt, så du kan have det behageligt hele dagen lang. Dette er uanset om du sover, træner eller arbejder. Underbukser, der ikke sidder godt, er det værste. Pasforme der klør eller klemmer kan være irriterende og virkelig ødelægge ens dag. Vore underbukser gør det modsatte; du vil føle dig fantastisk og godt tilpas.

Bambus planten vokser meget hurtigt

Bambus underbukserne er lavet af fibre fra bambus planten, og det gode er, at planten er en af de mest hurtigt voksende i verden. Når du vælger underbukser af bambusstof til mænd er du derfor med til at bruge et af de naturmaterialer, der skader miljøet mindre end andre. Det betyder ikke, at dine bambus underbukser er bæredygtige, men hvis du køber dine herre underbukser i en god kvalitet, så de kan holde længere, så er du også med til at minimere påvirkningen af miljøet.

Hos The-Basics er vi bevidste om det stigende tøjforbrug. Derfor skaber vi produkter, der holder, så du som forbruger ikke skal købe flere underbukser end højst nødvendigt. Underbukser og undertøj af bambusstof er en god løsning, da det giver det bedste af alle verdener.

Vask og Pleje

Bambus underbukser kan både vaskes ved høje temperaturer og de kan tåle at blive tørretumblet. The-Basics anbefaler dog, at du hængetørrer dine underbukser i stedet. At bruge en tørretumbler er energikrævende, og samtidig slider det på tøjet. De små fnullere, som vi alle har prøvet at pille ud af filteret på vores tørretumbler er små fibre fra tøjet, som den hårde behandling i tørretumbleren trækker ud af tøjet. Med andre ord er det direkte slid på tøjet, som gør at det ikke holder helt så længe, som hvis du tørrer dine bambus underbukser på snoren.

Bruger du et godt vaskemiddel vil du også kunne vaske dit undertøj ved lave temperaturer og derved spare den energi det kræver at opvarme vandet. Undertøjet kan godt holde til de høje temperaturer, men du kan altså spare på dit energiforbrug ved at vaske ved lavere temperaturer.