Herre strømper

STRØMPER HERRE I MANGE FARVER OG FORMER
SKAL HERRESTRØMPER PASSE TIL SKO ELLER BUKSER I FARVEN?
Der er stort set ligeså mange meninger om strømpefarver, som der er mænd, der bruger herre strømper. Strømper og sokker til mænd produceres i et væld af farver og mønster, så der er uanede kombinations muligheder og næsten uanede måder at udtrykke din egen personlighed via dit valg af herre strømper.

Hos the-basics har vi valgt at fokusere på ensfarvede strømper i god kvalitet, som vores webshops navn også udtrykker. Selvom vores udvalg af strømper ikke indeholder strømper med mønster har du stadig mulighed for at vælge strømper, der passer til tøjet, og du kan vælge strømpe farver, der passer til bukserne, til skoene eller slet ikke passer til noget af det du har på.

Som en hovedregel er der mange farve eksperter, som synes, at hvis du har lyse sko på, så bør du vælge strømpe farver, som passer til skoene, og har du mørke sko på, så bør du vælge en strømpe farve, der passer til dine buksers farve. Men igen: Det er helt din egen beslutning, og vi foreslår blot at du vælger nogen bløde og behagelige strømper, der holder længe.
HVILKEN STØRRELSE HERRE STRØMPER ER DEN RIGTIGE
Herre strømper skal have den rigtige størrelse, så de sidder godt og behageligt på foden. Selvom vores strømper til mænd indeholder elasthan og i princippet kan strække sig så meget, at de næsten passer til alle fodstørrelser, har vi valgt at producerer strømperne i to størrelser: 40-44 og 44-47.

Når du tager strømperne op af æsken første gang vil de typisk være en lille smule for store. Dette skyldes at de på fabrikken bliver strøget inden de pakkes i emballagen. Strygningen foregår ved at strømperne monteres på en varm metalfod, som kører igennem et dampkammer. Derved strækkes strømpen en smule, men dette stræk sætter sig efter den første vask. Derfor bør du altid gå efter at købe strømper, som er en lille smule for store, for så vil de passe efter den første vask.

På vores størrelsesguide kan du læse nærmere om, hvordan du kan måle dine fødder og blive helt sikker på at du vælger den helt rigige størrelse af strømper til mænd.
STRØMPER HERRE I STØRRE MÆNGDER
Vi har valgt ikke at sælge billige strømper. Derfor vil du kunne finde andre webshops og butikker, som sælger strømperne billigere end os. Du skal dog være meget opmærksom på kvaliteten for hvis du køber billige sorte strømper, så kan du både risikere, at der går hurtigt hul i dem og at den sorte farve smitter af.

Hos The-Basics tror vi på, at vi beskytter vores miljø bedst muligt ved at købe så lidt tøj som muligt. Derfor har vi fravalgt billige strømper og producerer i stedet sorte strømper i god kvalitet.

I stedet har vi sammensat nogen ekstra gode pakker med større mængder, så du enten kan købe flere sorte strømper ad gangen eller købe strømper og undertøj sammen til en super god pris. Fragten som vi skal betale er den samme uanset om du køber én pakke billige strømper eller en pakke strømper og en pakke underbukser sammen. Den fragt besparelse vil vi gerne give videre til dig.

Du kan også vælge at kombinere pakker af ankel strømper og herre strømper i almindelig længde eller usynlige strømper og sorte strømper til herrer i andre længder.
BILLIGE STRØMPER HERRE TIL ENHVER LEJLIGHED
Herre strømper er ikke bare strømper. Der er forskellige varianter og forskellige farver, der matcher forskellige anledninger. Vi har samlet vores udvalg her, så at du kan få et indblik i, hvilke der kunne være noget for dig.
Løse strømper
Sorte strømper med en afslappende strømpekant, som ikke efterlader mærker og slet ikke strammer om benet.

Løse strømper til mænd giver dig en blød fornemmelse, mens materialet sørger for at dine fødder har en dejlig behagelig temperatur.

Vi har ved disse dejlige herre strømper kombineret det bedste fra to verdener, så du aldrig behøver at gå på kompromis. Du kan læse mere information om dem: Her
Ankelstrømper
Forårets gode vejr er ved at være her, og har du måske lyst til at gå i shorts uden at ville have en lang strømpe til at gå op ad benet, så er ankelstrømper en god løsning til dig.

En strømpe som kan alt hvad vores bambusstrømpe kan – den er bare kortere og slutter lige over sko kanten, så du kan ane ankelstrømpen til mænd ovenfor din sko.

Så hvis du er til friskefødder hele dagen, så er disse noget for dig. De findes i sorte, beige og jeans.
Usynlige strømper til mænd
Af navnet følger også funktionen, at strømperne er designet til at være usynlige. Derfor er de perfekte til det varmere vejr, hvis man foretrækker at bære shorts eller andre bukser hvor anklerne kan vises frem.

Selvom strømperne er korte, så er der en elastik, som sikrer at strømperne ikke glider ned. Dermed kan de sidde perfekt gennem hele dagen og holde dine fødder friske og behagelige.

Usynlige strømper til mænd bliver også nogen gange kaldt for footies til mænd. Ordet footies er engelsk og betyder noget i stil med en lille strømper. Betydningen er altså den samme uanset om de kaldes for footies til mænd eller usynlige herre strømper.
Sports strømper
Vores hvide luksus sports sokker er lavet i et lækkert design og er af høj kvalitet. De har et klassisk design der gør at de kan bruges til sport, i fritiden og på arbejdet.

De hvide luksus tennissokker er lavet af bomuld med polyester og elastan. Kombinationen af disse forskellige materialer er med til at skabe en holdbar strømpe, der er behagelige at have på til sport og i fritiden.

Sålen er lavet med frotté, der er en form for strikning, hvilket betyder at stoffet har en bedre evne til at absorbere væske.
Er strømperne i god kvalitet?
Hos The-Basics gør vi meget ud af at producere herre strømper, der holder. Vi vil gerne producere strømper til mænd, som vore kunder ikke smider væk efter få ganges brug, fordi der opstår huller ved hælen eller tåen.

Én af de mere specielle maskiner, som vi har stående i vores tekstil laboratorie er en slidstyrke tester. Maskinen fungerer på den måde, at man tager et klip af herre strømpen – typisk fra hælen eller tåen – og monterer stofstykket i den specielle holder. Holderen forsynes med et vægtlod og så går det ellers løs.

Slidstyrke maskinen kører rundt og rundt med stofstykket i en bevægelse, der ligner den bevægelse, som din fod gør i skoen og på gulvet når du går

Maskinen kører løs med 2-3000 bevægelser, hvorefter vores laboratorie teknikere checker, hvor meget slid, der er sket på strømpen.

Herre strømper fra The-Basics.dk holder typisk til et sted mellem 5000 og 6000 bevægelser. Hvor mange kan dine herrestrømper mon holde til?
The-Basics.dk: Visionen om holdbarhed
Hos The-Basics er holdbarhed kernen, når vi producerer strømper til mænd. Vi er overbeviste om, at for skåne miljøet mest muligt, skal vi forbruge mindre. Derfor skaber vi produkter af høj og holdbar kvalitet, så du ikke skal have et overforbrug. Det mener vi er en holdbar tilgang. Læs mere om vores vision og hvad, vi ellers kan her.