Herre strømper

Stort udvalg af slidstærke og holdbare herre strømper til både sneakers og mere formelle sko. Bambus, bomuld og uldstrømper både med og uden elastik. Produceret på fabrikker i Sydeuropa og Fjernøsten på strømpemaskiner med den nyeste teknologi med lokalt producerede garner. Pakker med 6 eller 12 par strømper, så der spares på både fragt og emballage omkostninger.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Strømper til mænd i de populære varianter

Vi har valgt at producere herre strømperne i tre forskellige længder. De fleste strømper laves i det vi kalder for ‘midt længde’ og det er den længde, som i Danmark oftest betegnes som normal længde. Strømperne slutter et sted midt på læggen, så de er et sted mellem knæ lange og ankel strømper. De to andre længder af strømper er ankelstrømper og footies eller usynlige strømper

bløde herrestrømper fra The Basics

Bambusstrømper, bomuldsstrømper og uldstrømper

Vores største udvalg af strømper er lavet af bambus fibre. Det har vi valgt at gøre fordi bambus strømper er utroligt behagelige og fordi bambusfibren er meget god til at holde på farven. Derfor kommer dine bambus strømper ikke til at se ‘trætte’ eller slidte ud – selv efter mange ganges vask.

Produktion af herre strømper

Vore strømper produceres på strømpeStrømpe strikke maskine strikkemaskiner af mærkerne Lonati eller Sangiacomo med henholdsvis 168 eller 220 nåle på maskinerne. En strømpe strikkemaskine fungerer i princippet ligesom to strikkepinde, men hvor det med håndstrikning er det strikkede stof, der drejer rundt, er det på strømpe maskinen nålene, der drejer rundt om stoffet. Vi bruger både dobbelt strikning og enkelt strikning til vore strømper – afhængigt af type og model.

Syning af tå åbningen på en strømpe med håndkraftNår en herre strømpe er strikket på maskinen skal den lukkes i tåen. Det gøres nemlig ikke automatisk i samme proces som selve strikningen. På nogen af strømpe typerne foregår tålukningen ved en automatisk process, hvor strømpe maskinen med en næsten Storm P agtig manøvre flytter strømpen over i en anden sektion. På andre strømpe typer er det en manuel proces, hvor fabriks medarbejderen fysisk flytter strømpen til en anden sektion af fabrikken. Fælles for alle vore strømper er, at syningen i tåen er lavet så den stort set ikke mærkes. Denne proces er én af de mest omkostningstunge ved produktion af herre strømper, og du vil kunne se at mange billige strømper har en meget hård kant i tåen.

Sådan holder dine strømper i længere tid

Du kan selv gøre meget for at få dine strømper til at holde længere. Det vigtigste er at købe dem i de rigtige størrelser. Køber du for små strømper eller strømper, der krymper meget, vil strømpens stof strækkes ud så garnerne konstant strækkes og dermed er mere sårbare. På alle vore produktsider for herre strømper kan du finde et link til en størrelsesguide, der hjælper med valget af den rigtige størrelse.

Strømper hænger til tørreEn anden ting du kan gøre for at forlænge levetiden på dine strømper er at undlade at tørretumble dem. Vore strømper kan holde til tørretumbling uden at krympe, men tørretumbling er en hård process. Det ‘filt’ du tømmer ud af tørretumblerens filter efter hver tørring er små fibre som den hårde tørreprocess trækker ud af tøjets garner. Hvis du finder tid og orker at gøre det, vil det derfor forlænge dine strømpers levetid, at hængetørre dem i stedet.

Bæredygtige herrestrømper

Vore strømper er ikke bæredygtige for det er simpelthen ikke muligt. Vi gør dog hvad vi kan for at gøre produktionsprocessen så lidt miljø skadelig som muligt. Bambus, bomuldBambus skov og uld produceres i dele af verden, der ligger langt fra Danmark. Vi har valgt at lade vore strømper producere i de områder, hvor råvarerne høstes fordi det også er der, de bedste fabrikker til produktion og indfarvning af garnerne ligger. Vi lægger pres på vore fabrikker for at bruge sol- og vind energi og vi overvåger selvsagt nøje at garnerne indfarves på farverier, der bruger farvestoffer, som er så miljørigtige som muligt og at spildevandet renses grundigt. Men uanset hvad vi gør, så belaster det miljøet at producere og transportere strømper. Derfor mener vi, at det bedste vi og vore kunder kan gøre, er at bruge strømper, der ikke går af mode, at passe godt på de strømper vi har og at producere dem i så høj kvalitet som det er muligt til prisen. I vores artikel database kan du også finde en guide til at lappe huller i herrestrømperne, når der uundgåeligt går hul i dem på et tidspunkt.

Komfortabelt herreundertøj og strømper fra The Basics

Se det omfattende udvalg af undertøj og strømper til mænd hos The Basics. Her finder du alt det, du har på inderst inde i topkvalitet og med en enestående komfort.

Et af vores mest populære produkter, er vores bambusstrømper, kendt for deres blødhed og åndbarhed. Vores sortiment inkluderer også ankelstrømper og footies, der kombinerer komfort med stil.

Når det kommer til strømper, præsenterer finder du et stort udvalg af uldsokker og klassiske hvide tennisstrømper, der sikrer varme og støtte hele dagen. Til dig, der foretrækker strømper uden elastik, tilbyder vi også et udvalg af disse, der giver den ultimative komfort og bevægelsesfrihed.

I vores sortiment af undertrøjer og t-shirts finder du klassiske styles til enhver garderobe. Vi tilbyder også underbukser til mænd og boxershorts i forskellige pasformer og materialer, herunder både bomuld og bambus, så du kan finde det perfekte match til din personlige stil og præferencer.

FAQ

Hvad er forskellen på sokker og strømper?

De to ord betyder det samme, så sokker og strømper er det samme. Dog bruges ordet sokker oftest om lidt tykkere strømper og ordet strømper bruges som oftest til at beskrive lidt tyndere strømper.

Er bambus strømper de bedste herrestrømper?

Hvis bambus strømperne er produceret af gode garner er der mange store fordele ved bambus strømper. Bambus garnerne holder farverne bedre en bomuldsgarner og bambus garner er blødere. De er også mere åndbare end bomuldgarner og tørrer hurtigere.

Kan bambusstrømper tørres i tørretumbler?

Strømper i god kvalitet kan sagtens tørres i tørretumbler. Billige strømper er dog ofte strukket meget i produktions processen for at holde prisen lav, så de vil have en tendens til at trække sig sammen og derved krympe, når de tørres i tørretumbler. Tørretumbling er dog hård ved alle strømper – uanset kvaliteten – så vil du have strømperne til at holde længe kan du vælge at hængetørre dem i stedet.

Må man have strømper i sandaler?

For bare få år siden var det totalt no-go at have strømper i sandalerne, men blandt moderne unge er det de senere år blevet moderne og trendy at have sokker i sandalerne.