Strømper

DE PERFEKTE STRØMPER

Bambus strømper fra Umbrella Underwear er både bløde, holdbare og lækre. Strømperne strikkes i lækre blødt bambusfibre sammen med en nylontråd, som sikrer forstærkning af tå og hæl og med en elastisk tråd, der giver en god strækning og får strømpen til at holde formen selv efter mange gange i vask.

Bambusstrømperne består af 80% bambus og i modsætning til de fleste andre bambussokker på markedet, er disse sokker sat i en dobbelt-cylinder strikkemaskine. Det betyder, at strømperne er mere robuste og behagelige end strømper fra en enkelt cylinder maskine.

Tåen lukkes automatisk med en søm, der ikke er irriterende og elastikken er lavet så den ikke strammer rundt om benet.

HVORFOR DU SKAL VÆLGE BAMBUS STRØMPER

Bambus strømper til mænd er i høj kvalitet, de er bløde, bæredygtige og ikke mindst holdbare. De egner sig perfekt til at rejse i, til træning, eller til en hverdag i en indelukket sko.Her får du nogle gode argumenter for hvorfor du skal vælge vores herre bambus strømper:
  1. Bambus fibre har små huller der sikrer en god ventilation for din fod.
  2. Herre bambus strømper i ekstra slidstærkt materiale
  3. Bambus strømper uden stikkene fibre, hvilket sikrer bløde sokker til mænd.
  4. Farverne er vedvarende, hvilket betyder at de navy og sorte sokker holder deres farve, også efter mange vaske.
  5. Allergivenlige, bambus er uden kemikalier og derfor super for personer med allergi.

KENDER DU NOGEN DER FORTJENER KOMFORT TIL FODEN

Hos The-Basics er det vigtigt at tilbyde basis vare til gode priser, derfor kan du få vores bambus strømper på tilbud i en pakke af 12 par. Her får du navy og sorte bambus strømper der holder i lang tid, er åndbare og kan bruges til fitness, hverdag eller rejse. Samtidig får du nok til at give en ven eller et familiemedlem en pakke.

Du kan jo selv teste, hvis du giver en person du kender en pakke med vores bambus strømper, så kan du være sikker på de vil spørge hvor de er købt, og de vil nok ikke bruge andre sokker i fremtiden. Bambusstrømper til mænd er den perfekte gave til manden der har alt. Han vil samtidig opdage hvad bambus kan gøre for huden, og det er en gave i sig selv.

Hvem vil ikke gerne have silke lignende strømper? Samtidig med at man undgår at svede eller fryse om fødderne. Det er netop noget af det bambus strømper de kan tilbyde.

For dig eller din ven betyder det også at tæerne vil ånde bedre og dermed undgår man sure tæer i hverdagen, eller i hvert fald næsten. Bambus er antibakteriel og det betyder at man får mindre sure tæer til hverdag da bakterierne ikke formerer sig lige så let som i andre sokker. 

Hvis du har et par strømper der skal repareres, så tjek vores blog hér

TIL DIG DER TRÆNER

The-Basics bambusstrømper er meget velegnede til træning grundet deres åndbare materiale. Du kan bruge dem som løbestrømper hvor de er det perfekte fodtøj til et sundere klima i din sko. Herrestrømper fra Umbrella Underwear fås i en farve. Det er vigtigt for os at kvaliteten er i orden, derfor tilbyder vi kun navy og sorte sokker i bambus til mænd. Basics produkter er vores identitet, det giver os mulighed for at tilbyde de bedste produkter til dig.