Herre strømper
Stort udvalg af herre strømper til både sneakers og mere formelle sko. Bambus, Bomuld og uldstrømper både med og uden elastik. Produceret på fabrikker i Sydeuropa og Fjernøsten på strømpemaskiner med den nyeste teknologi med lokalt producerede garner. Pakker med 6 eller 12 par strømper, så der spares på både fragt og emballage omkostninger. Slidstærke og holdbare strømper

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage
Gosmand Kudsk

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale
Erik Knudsen

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍
Lars Ljørring

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.
Tom Mouritsen
Herre Strømper
Vi har valgt at producere herre strømperne i tre forskellige længder. De fleste strømper laves i det vi kalder for ‘Midt længde’ og det er den længde, som i Danmark oftest betegnes som normal længde. Strømperne slutter et sted midt på læggen, så de er et sted mellem knæ lange og ankel strømper. De to andre længder af strømper er ankelstrømper og footies eller usynlige strømper
Bambusstrømper, bomuldsstrømper og uldstrømper
Vores største udvalg af strømper er lavet af bambus fibre. Det har vi valgt at gøre fordi bambus strømper er utroligt behagelige og fordi bambus fibren er meget god til at holde på farven. Derfor kommer dine bambus strømper ikke til at se ‘trætte’ eller slidte ud – selv efter mange ganges vask.
Produktion af herre strømper
Vore strømper produceres på strømpe strikkemaskiner af mærkerne Lonati eller Sangiacomo med henholdsvis 168 eller 220 nåle på maskinerne. En strømpe strikkemaskine fungerer i princippet ligesom to strikkepinde, men hvor det med håndstrikning er det strikkede stof, der drejer rundt, er det på strømpe maskinen nålene, der drejer rundt om stoffet. Vi bruger både dobbelt strikning og enkelt strikning til vore strømper – afhængigt af type og model.
Når en herre strømpe er strikket på maskinen skal den lukkes i tåen. Det gøres nemlig ikke automatisk i samme process som selve strikningen. På nogen af strømpe typerne foregår tålukningen ved en automatisk process, hvor strømpe maskinen med en næsten Storm P agtig manøvre flytter strømpen over i en anden sektion. På andre strømpe typer er det en manuel process, hvor fabriks medarbejderen fysisk flytter strømpen til en anden sektion af fabrikken. Fælles for alle vore strømper er, at syningen i tåen er lavet så den stort set ikke mærkes. Denne process er én af de mest omkostningstunge ved produktion af herre strømper, og du vil kunne se at mange billige strømper har en meget hård kant i tåen.
Slidstærke herrestrømper
Vi producerer vore herrestrømper, så de er så slidstærke som muligt med de valgte garner. Til at checke strømpernes slidstyrke bruger vi en såkaldt Martindale test maskine. Maskinen fungerer ved, at strømpen trækkes på en lille form, der presses ned med et vægtlod. Maskinen kører herefter strømpen mod et andet stykke stof et vist antal gange, og slidstyrken måles så i hvor mange omdrejninger maskinen kan køre inden der slides hul i strømpen.
Du kan selv gøre meget for at få dine strømper til at holde længere. Det vigtigste er at købe dem i de rigtige størrelser. Køber du for små strømper eller strømper, der krymper meget, vil strømpens stof strækkes ud så garnerne konstant strækkes og dermed er mere sårbare. På alle vore produktsider for herre strømper kan du finde et link til en størrelsesguide, der hjælper med valget af den rigtige størrelse.
En anden ting du kan gøre for at forlænge levetiden på dine strømper er at undlade at tørretumble dem. Vore strømper kan holde til tørretumbling uden at krympe, men tørretumbling er en hård process. Det ‘filt’ du tømmer ud af tørretumblerens filter efter hver tørring er små fibre som den hårde tørreprocess trækker ud af tøjets garner. Hvis du finder tid og orker at gøre det, vil det derfor forlænge dine strømpers levetid, at hængetørre dem i stedet.
Bæredygtige herrestrømper
Vore strømper er ikke bæredygtige for det er simpelthen ikke muligt. Vi gør dog hvad vi kan for at gøre produktionsprocessen så lidt miljø skadelig som muligt. Bambus, bomuld og uld produceres i dele af verden, der ligger langt fra Danmark. Vi har valgt at lade vore strømper producere i de områder, hvor råvarerne høstes fordi det også er der, de bedste fabrikker til produktion og indfarvning af garnerne ligger. Vi ligger pres på vore fabrikker for at bruge sol- og vind energi og vi overvåger selvsagt nøje at garnerne indfarves på farverier, der bruger farvestoffer, som er så miljørigtige som muligt og at spildevandet renses grundigt. Men uanset hvad vi gør, så belaster det miljøet at producere og transportere strømper. Derfor mener vi, at det bedste vi og vore kunder kan gøre, er at bruge strømper, der ikke går af mode, at passe godt på de strømper vi har og at producere dem i så høj kvalitet som det er muligt til prisen. I vores artikel database kan du også finde en guide til at lappe huller i herrestrømperne, når der uundgåeligt går hul i dem på et tidspunkt.
FAQ
Hvad er forskellen på sokker og strømper?
De to ord betyder det samme, så sokker og strømper er det samme. Dog bruges ordet sokker oftest om lidt tykkere strømper og ordet strømper bruges som oftest til at beskrive lidt tyndere strømper.
Er bambus strømper de bedste herrestrømper?
Hvis bambus strømperne er produceret af gode garner er der mange store fordele ved bambus strømper. Bambus garnerne holder farverne bedre en bomuldsgarner og bambus garner er blødere. De er også mere åndbare end bomuldgarner og tørrer hurtigere.
Kan strømper tørres i tørretumbler?
Strømper i god kvalitet kan sagtens tørres i tørretumbler. Billige strømper er dog ofte strukket meget i produktions processen for at holde prisen lav, så de vil have en tendens til at trække sig sammen og derved krympe, når de tørres i tørretumbler. Tørretumbling er dog hård ved alle strømper – uanset kvaliteten – så vil du have strømperne til at holde længe kan du vælge at hængetørre dem i stedet.
Må man have strømper i sandaler?
For bare få år siden var det totalt no-go at have strømper i sandalerne, men blandt moderne unge er det de senere år blevet moderne og trendy at have strømper i sandalerne.