Bambus

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

BAMBUS PRODUKTER

Bambus produkter er nogen af de mest behagelige produkter – i hvert fald hvis der er tale om beklædning. Vi har valgt at specialisere os i undertøj og strømper til mænd, og vi kan fremhæve de mange fordele der er ved bambus undertøj og bambus strømper.

FAKTA OM BAMBUS

Bambus produkter laves af bambus planten, som er en af de hurtigst voksende planter i verden. Den vokser vildt i dele af Asien, men ses også i vore hjemlige villahaver. Bambus produkter kan være alt fra knive og gafler til gulve til beklædning. Vi har valgt at fremhæve de fordele, der er ved bambus undertøj fordele og bambus strømper fordele. En bambus plante høstes hvert 4-5 år og den bliver ikke høstet i bund. Bambus plantens rod bliver nemlig stående i jorden, sådan at planten giver sig til at vokse med det samme igen efter den er blevet høstet. Det er en meget skånsom måde at dyrke på, da jorden ikke skal vendes.

HVORFOR ER BAMBUS SÅ LÆKKERT?

Bambus produkter er ekstremt bløde. For mange mennesker er bomuld det åbenlyse valg, når der skal vælges beklædning, men bambus undertøj fordele og bambus strømper fordele skal man ikke kimse af.

Bambusfiberen er naturlig åndbar og leder fugt væk fra huden, ligesom bomuld. Det tillader fugt at fordampe til luft hurtigt. Den største forskel ligger i fornemmelsen. Bambusstof er lettere og mere silkeblødt end bomuld. Bambus produkter er generelt bare lækre

Bambus undertøj fordele er mange. For nogen er det ren preference, og for andre er det et spørgsmål om holdbarhed. Hvad end dine præferencer er, er bambus produkter helt klart et forsøg værd.

BAMBUS TIL HVERDAGSBRUG

Vi sælger kun vores eget mærke, så vi kan gøre det så billigt som muligt for dig at købe vores Bambus produkter. Du kan læse mere om vores første brand under dette eller på hjemmesiden: Umbrella Underwear – Du kan finde alle vores produkter her på The Basics shop.

Vi prøver at lave vores designs så Umbrella Underwear produkterne passer til hverdagsbrug og alle andre begivenheder. Kvaliteten er fantastisk i alle vores bambus produkter og det er muligt at vaske produkterne ved høje temperaturer og tørre dem i tørretumbleren. De vil stadigvæk beholde pasformen i rigtig lang tid.

Vi tilbyder en serie af bambus produkter til mænd. Holdbare T-shirts, undertrøjer, underbukser og sokker i høj kvalitet til billige priser. Har du idéer til, hvad vi kunne tilbyde, som vi ikke allerede har på vores shop, er du velkommen til at kontakte os. Vi kunne fremhæve bambus undertøj fordele og bambus strømper fordele, men vi synes ærlig talt, at du blot skulle prøve dig frem.

BAMBUS PRODUKTER KOMMER FRA EN SUPER PLANTE

Bambus fibre er en ekstrem blød og komfortabel fiber. Den er ligesom bomuld et rent naturprodukt, men strukturen på fibren gør den meget blødere og dermed mere komfortabel end bomuldsfibre. Bambus produkter bliver derfor meget bløde og komfortable.

I nogen sammenhænge er bambus metervare blevet kaldt for kunstig silke. Et lidt misvisende begreb, da bambus er et rent naturprodukt, men det fortæller noget om, hvor blødt og lækkert bambus produkter er er.

Bambus fibre er også både åndbare og svedtransporterende, så det er en ideel fiber at bruge til bambus produkter, som vi har tæt på kroppen.

Bambus planten er én af verdens mest hurtigt voksende træagtige plante, der kan vokse op til 1 meter om dagen ved de rette temperaturer. Udbyttet på bambus markerne er derfor meget højt.

Bambus produkter kan generelt vaskes ved høje temperaturer og tørres i tørretumbler.

Bambus produkter er den perfekte valg, fordi det ikke kun er godt for din hud, men det er også naturligt allergivenligt, antibakterielt og forhindrer lugt, og hudirritationer. Bambus produkter holder dig frisk hele dagen og udover det, bambus produkter er også holdbart produkter.

FORDELE VED BAMBUS UNDERTØJ

Bambus undertøj er ekstremt blødt og hvis det kombineres med en gennemarbejdet pasform, så har bambus undertøj mange fordele. Bambus produkter har en ventilerende effekt, som hjælper med at holde varmen om vinteren og slippe af med varmen om sommeren. Til med giver bambus produkternes silkebløde egenskaber en meget behagelig følelse. Vi har desuden produceret bambus produkterne, så de kan vaskes adskillige gange og tørres i tørretumbleren uden problemer.

FORDELE VED BAMBUS STRØMPER

Bambus strømper har mange fordele. De er utroligt bløde og så er de både sved absorberende og transporterende. Fordelen ved bambus strømper er derfor at de sikrer dig en komfortabel følelse. Når strømperne tilmed er dobbeltstrikkede, så har du også bambus indvendigt i strømperne. Det er nemlig ikke tilfældet ved enkeltstrikkede strømper. Her har du typisk kun den bløde fiber på ydersiden, mens dine fødder rent faktisk er mest i kontakt med forstærkningsgarnet, som typisk er enten nylon eller polyester. Dobbeltstrikkede er derfor langt at foretrække, hvis du søger efter bambus strømpernes fordele.

SKABER BAMBUSPRODUKTER PROBLEMER FOR PANDAEN

Panda bjørne lever i nogen ganske få områder 3000 km inde i Kina. Pandaen har som så mange andre fundet de mange fordele ved bambus produkter, men for bjørnen handler det udelukkende om mad. Pandabjørne spiser nemlig bambus – og ikke andet. Men vore bambus produkter bliver ikke produceret af de samme bambus som bjørnen spiser. Du kan derfor roligt søge mod de mange fordele ved bambus undertøj og bambus strømper.

ER BAMBUS ANTIBAKTERIELT

På nettet kan der læses mange påstande om bambus fibrens fordele. Der er skrevet artikler om at bambus er antibakterielt, godt for huden og der er endda artikler om at en af bambus undertøj har fordele for personer med psoreasis. Desværre er kilderne til disse mange positive informationer svære at finde, så vi vurderer at der primært er tale om påstande. Det ændrer dog ikke på, at bambusprodukter har rigtigt mange fordele og er ekstremt behagelige at have på.

UDVALGET AF BAMBUS PRODUKTER ER STORT

Hos the-basics har vi valgt at fokusere på bambus undertøj og bambus strømper grundet de mange fordele. Vi har t-shirts, tank tops, underbukser og strømper i bambus og har du først prøvet dem en gang så bliver det svært at skifte til andre kvaliteter.