Vil du være helt sikker på, hvilken størrelse du skal vælge?

Vi har opdelt nedenstående i tre afsnit:

T-Shirts og Undertrøjer

Underdele (Boxershorts og Trunks)

Strømper

I hvert afsnit har vi beskrevet, hvordan du vælger den rigtigste størrelse til dig.

T-Shirts og Undertrøjer

Du skal bruge et målebånd og en ven

Få din ven til at hjælpe med at måle dig rundt om brystet. Målebåndet skal udgøre en fuld circel rundt om dit bryst, og du skal måle lige under armhulerne, som vi har vist på billedet hér til højre.

Derefter finder du dit brystmål i skemaet nedenfor og vælger den rette størrelse.

Vore produkter er lavet i elastiske metervarer, så afhængigt af, om du foretrækker en stramt eller et løst fit over brystet, kan du vælge en størrelse mindre eller større. Vi lover dig, at du stadig vil synes at vore t-shirts og tank tops er behagelige.

Underdele

Du skal bruge et målebånd:

Mål din egen livvidde. Du gør du ved at føre målebåndet hele vejen rundt om dig selv indtil det danne en fuld circel. Sørg for at måle på det sted, hvor du foretrækker at underbuksernes elastik sidder – helt som vi har vist det her på billedet til venstre.

Find herefter din størrelse i skemaet nedenfor.

Strømper

Du skal bruge et målebånd, en pen og et stykke papir

Stil din fod ovenpå papiret og brug pennen til at tegne en linie helt ude ved spidsen af din længste tå og en linie ved det bageste af din hæl.

Flyt din fod og mål afstanden mellem de to linier. Det mål bruger du så til at finde din strømpestørrelse i tabellen nedenfor. Vi laver vore strømper i to størrelser: 40-43 og 44-47