Underbukser til mænd

Stort udvalg af underbukser, som vi producerer selv på egne fabrikker i Østen. Vi importerer dem selv og sælger dem direkte hér fra vores webshop, så der er ingen yderligere mellemled. Vore underbukser er pakket i æsker med 5 par, så der spares på både emballage og fragt omkostninger.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Underbukser til mænd

Tætsiddende eller løstsiddende forside underbukse guideunderbukser til mænd? Og kalder man dem for boxershorts, trunks eller underbukser? Vi har valgt at kalde vore løstsiddende underbukser for boxershorts og de tætsiddende kalder vi for trunks. Ordet underbukser er fællesbetegnelsen for alle typer af underbukser til mænd. Bambus eller bomuld, underbukser med lange ben, med eller uden gylp, ensfarvede underbukser eller underbukser med mønster. Du finder hele udvalget af underbukser til mænd her ovenfor. Har du brug for hjælp til at finde den rigtige type af underbukser kan du eventuelt prøve at bruge vores underbukse guide, hvor du på hver side, vil blive bedt om at vælge mellem 2 typer af underbukser indtil du har fundet frem til den helt rigtige model for dig.

Underwear guide image

Vi producerer vore underbukser selv på fabrikker i Bangladesh eller Kina hvor bomulden eller bambus’en vokser og garnfabrikkerne er. Vi sælger også produkterne selv hér på vores hjemmeside, så du kan handle vore underbukser til mænd uden fordyrende mellemled. Vi bestræber os på, at lave underbukserne så gode som mulige samtidig med, at vi forsøger at holde en konkurrencedygtig pris.

Udvalget af underbukser er stort og bredt. Foretrækker du et overblik, der kun viser bambus underbukser til mænd, kan du klikke hér.

Holdbarhed og kvalitet

Mænd i undertøjSelvom vi holder prisen på et minimum, så går vi ikke efter at sælge billige underbukser til mænd. Vi har stor fokus på at lave underbukser, der virkelig holder. Jo længere et par herre underbukser holder, jo færre køb skal du foretage. Det gavner miljøet og sørger for, at du ikke har et overforbrug.

Vi har gjort os umage for at lave stoffet og syningerne i underbukserne så stærke som muligt. Når underbukser 4 nåles symaskine skæres stoffet først ud i små dele. De små dele syes efterfølgende sammen på symaskiner, og det er afgørende, hvilke typer af symaskiner og systing, der bruges. På de udsatte steder på underbukserne har vi valgt at bruge en symaskine, der syer med 4 nåle på samme tid. Det gør symaskinen meget langsommere end andre symaskiner, men til gengæld opnår vi at syningen er meget stærkere.

Undebukser mænd – med eller uden gylp

Det er en evig kilde til diskussion Gylp åbning på klassiske boxershortsmellem mænd: Skal herre underbukser være med eller uden gylp. Der er en tendens til at især yngre mænd foretrækker underbukser uden gylp, mens mænd, der er lidt oppe i årene foretrækker underbukser med gylp, fordi de er vokset op med den type underbukser til mænd. Tidligere var det nemlig sådan at underbukser til mænd altid blev produceret med gylp. At underbukser til mænd kan være uden gylp er en relativt ny ting. Hos The-Basics har vi valgt at producere vore klassiske vævede løstsiddende underbukser med gylp og knap, mens vore tætsiddende underbukser til mænd laves uden gylp.

Er de bedste underbukser til mænd med eller uden gylp. Det er helt en smagssag. Går du med bælte, så kan det være lidt besværligt at gå i underbukser uden gylp, men alligevel foretrækker mange mænd en tætsiddende model af underbukser uden gylp. Og går du i tætsiddende bukser eller i løse bukser i stil med joggingbukser, så kan det nærmest være ligemeget om der er en gylp i dine underbukser, for så vil det være suverænt det nemmeste blot at have underbukser og bukser ned sammen.

Løstsiddende eller tætsiddende underbukser

Mens nogen mænd ønsker, at deres underbukser skal være løse, så der er mest mulig fri bevælgelighed ønsker andre at deres herre underbukser sidder stramt om både lår og baller. Underbukser til mænd har været igennem mange forskellige designfaser. Mens nogen synes at de bedste underbukser til mænd er helt små tanga trusser er der andre, der synes at underbukser til herre skal være store, med gylp og dække alt, hvad der er at dække.

5 Klassiske BoxershortsHos The-Basics har vi to primære typer af underbukser til mænd. Tætsiddende med ben, som vi typisk også ville kalde for trunks til mænd og Løstsiddende med ben og gylp, som også nogen gange kaldes for boxershorts. Tætsiddende underbukser kan være de bedste, hvis du fortrækker en lidt strammere pasform. På denne type underbukser til mænd har vi især gjort os umage med at finde den helt rette elasticitet. Det handler om at sikre, at stoffet på lårene ikke kravler op ad låret i løbet af dagen. Nogen gange kan man være nødt til at tage hånden indenfor i bukserne og trække stoffet på underbukserne en smule ned – lige efter bukserne er taget på. Men derefter skulle underbuksernes stof meget gerne blive siddende på låret hele dagen.

De mere løstsiddende underbukser skal man også lige lirke på plads efter bukserne er taget på, men derefter har du en behagelig og løs pasform hele dagen. Gylpåbningen i denne type af underbukser til mænd gør det også nemt og bekvemt, når du skal lade vandet i løbet af dagen.

Økologiske underbukser mænd

Synes du at de bedste underbukser til mænd er økologiske underbukser til mænd? Så er du ikke havnet rigtigt hos The-Basics, men vi laver nogen rigtigt gode underbukser til mænd, hvor den største del af stoffet er strikket af økologisk bomuld. Og underbukser af økologisk bomuld er endda heller ikke den helt rigtige betegnelse. Økologisk bomuld findes egentlig ikke, da den korrekte betegnelse er underbukser af organisk bomuld. Økologisk bomuld er dog så normal en betegnelse, at vi har valgt at bruge den også. Den helt rigtige betegnelser er dog underbukser af organisk bomuld til mænd.

Og hvad er så egentlig økologiskBambus sorte bomuld? Eller organisk bomuld. Det er fællesbetegnelsen for bomuld, der er dyrket uden brug af kunstige sprøjtemidler. På verdensplan findes der et hav af firmaer, der har gjort det til deres levevej at udstede certifikater på, at bomulden er dyrket organisk. Den type firmaer har medarbejdere, der rejser rundt til de mange fabrikker, der er involveret i en produktions process og checker. Fælles for alle certificerings firmaerne er dog, at de kun har mulighed for at checke et øjebliks billede, fordi dagen efter rejser de nemlig hjem igen. Reelt checker certificerings firmaerne derfor kun om fabrikkerne har processer til at de har mulighed for at checke om bomulden er organisk.

Sådanne certificerings firmaer kræver en høj betaling for deres certifikater, og de beløb er der kun forbrugerne til at betale. Vi har derfor valgt at undlade at gøre brug af certificerings firmaerne for at holde omkostningerne på vore produkter nede. Det ændrer dog ikke på, at bomulden til underbukserne til mænd er dyrket organisk og uden sprøjtemidler. Vi bruger blot ikke penge på at få et certificeringsfirma til at rejse ud for at gennemgå fabrikkens procedurer. Det gør vi nemlig selv.

Ensfarvede eller mønstrede underbukser

Det er en smagssag, om man synes at de bedste underbukser til mænd er ensfarvede eller mønstrede. Hos The-Basics har vi valgt at producere vore underbukser til mænd i mønster eller farver, som aldrig går af mode. De fleste af vore bedste underbukser til mænd er helt ensfarvede. Enten sorte underbukser til mænd eller blandede diskrete farver. Kun vores vævede boxershorts har vi valgt at producere i klassiske vævede mønstre.

Om du er til den ene eller anden form for underbukser til mænd er naturligvis dit eget valg. Hos os kan du være sikker på at pasformen er i top – uanset hvilket udseende du foretrækker.

Korte eller lange rør

Lang underbukse ModelVore tætsiddende underbukser til mænd i bambus stof har vi valgt at producere i to forskellige benlængder. Den mest populære og mest solgte længde går et par centimeter under skridtet sådan at benlængden på underbukserne er sådan lidt over midten på låret. Den lange version går noget længere ned, og underbuksernes ben slutter først 5-7 centimeter over knæet. Det afhænger dog lidt af tykkelsen på dine lår. Har du spillet fodbold hele din ungdom og går rundt på nogen ordentlige træstammer, så vil din lår strække stoffet så meget, at benene slutter højere på låret end hvis du har slanke lår.

De bedste underbukser til mænd er dem som du synes sidder bedst. Der er ikke nogen rigtig eller forkert benlængde på herre underbukser.

Bæredygtige underbukser mænd

Vi modtager ofte spørgsmål fra forbrugere om vore underbukser er bæredygtige. Det klare svar er, at vore underbukser til mænd ikke er bæredygtige. Ordet bæredygtigt bruges ofte i flæng om produkter, hvor der er taget hensyn til miljøet i produktionen. Vi forsøger selvfølgelig at tage så meget hensyn til miljøet som muligt i vores produktion. Spildevand fra indfarvningen renses, der bruges kun organiske farvemidler, vi foretrækker organisk bomuld og gør os i det hele taget så umage som muligt, når vi vælger produktionsmetoder, men det mest bæredygtige du som forbruger kan gøre ved dit tøjvalg er at købe tøj i en god kvalitet og så beholde det så længe som muligt. Med andre ord: Køb så lidt tøj som muligt. Når du endelig køber underbukser til mænd, vil vi naturligvis gerne have at du køber vores, fordi vi gør os meget umage med at finde en balance mellem pris og kvalitet, at vore underbukser holder meget længe. Det er nemlig den mest bæredygtige form for underbukser til mænd, der findes på nuværende tidspunkt.

FAQ

Boxershorts eller Underbukser?

Underbukser er fællesbetegnelsen for alle typer af under benklæder til mænd: Trunks, Tights, Briefs, Boxershorts m.fl. Boxershorts dækker typisk over de løstsiddende typer af underbukser, mens trunks og tights ofte bruges til at beskrive tætsiddende underbukser.

Hvad er de bedste underbukser til mænd?

Hvilke der er de bedste underbukser til mænd afhænger meget af kropsbygning og præferencer. Vigtigste valg er om underbukserne skal være tætsiddende eller løst siddende. Dernæst kan mænd med meget kraftige lår med fordel vælge underbukser med ekstra benlængde.

Er trunks underbukser eller boxershorts?

Trunks er et amerikansk ord, men bliver i Danmark brugt til at beskrive tætsiddende underbukser med ben. Ordet dækker typisk over samme type af underbukser som ordet Tights. Modsætningen er boxershorts, som ofte bruges til at beskrive løstsiddende underbukser.