VÆLG DIN FORETRUKNE PASFORM VED AT KLIKKE PÅ ET AF BILLEDERNE NEDENFOR:

Løstsiddende underbukser

Klassiske underbukser. Lavet af vævet stof, som ikke er strækbart. Underbukserne har plads rundt om bagdelen og om låret, så det hele kan hænge lidt løst. Underbukserne har en blød og komfortabel elastik indvendigt mod maven, så de ikke føles ubehagelige, og så er der en gylp åbning foran, så du ikke behøver at knappe bukserne op for at lade vandet.

Tætsiddende underbukser

Underbukser lavet med elastik i stoffet, så de sidder tæt til låret og bagdelen hele dagen. Underbukserne er konstrueret, så syningen foran efterlader plads til de ædlere dele samtidig med at resten af stoffet sidder tæt til kroppen. Underbukserne fåes i forskellige længder og farver og i både bambus og bomuld

VÆLG ÉN VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET:

Løstsiddende Underbukser

Klassiske underbukser. Lavet af vævet stof, som ikke er strækbart.

Underbukserne har plads rundt om bagdelen og om låret, så det hele kan hænge lidt løst. Underbukserne har en blød og komfortabel elastik indvendigt mod maven, så de ikke føles ubehagelige, og så er der en gylp åbning foran, så du ikke behøver at knappe bukserne op for at lade vandet.

Tætsiddende Underbukser

Underbukser lavet med elastik i stoffet, så de sidder tæt til låret og bagdelen hele dagen.

Underbukserne er konstrueret, så syningen foran efterlader plads til de ædlere dele samtidig med at resten af stoffet sidder tæt til kroppen. Underbukserne fåes i forskellige længder og farver og i både bambus og bomuld.