VÆLG DIT FORETRUKNE DESIGN VED AT KLIKKE PÅ ET AF BILLEDERNE NEDENFOR:

Mønstrede Boxershorts

Boxershorts’en er den samme som nedenfor, men stoffet er lavet af stribede og ternede mønstre. Alle underbukserne har et blødt elastik indvendigt mod maven og en gylp åbning med skjult knaplukning foran. Vi leverer dem i en 5 pak med fem forskellige mønstre. Klikker du hér kommer du direkte til produktet på webshoppen.

Ensfarvede Boxershorts

Den samme model af underbukser som ovenfor, men uden mønstre i stoffet. Afdæmpede mørke og blå farver. Indvendigt er der påsyet en blød elastik, så stoffet føles blødt mod maven, og foran er der gylp med skjult knap lukning. Klikker du hér kommer du direkte til vores tilbud på dette produkt på webshoppen.

VÆLG ÉN VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET:

Mønstrede Boxershorts

Boxershorts i stribede og ternede mønstre.

Alle underbukserne har et blødt elastik indvendigt mod maven og en gylp åbning med skjult knaplukning foran. Vi leverer dem i en 5 pak med fem forskellige mønstre. Klikker du hér kommer du direkte til produktet på webshoppen.

Ensfarvede Boxershorts

Boxershorts uden mønstre i stoffet. Afdæmpede mørke og blå farver.

Indvendigt er der påsyet en blød elastik, så stoffet føles blødt mod maven, og foran er der gylp med skjult knap lukning. Klikker du hér kommer du direkte til vores tilbud på dette produkt på webshoppen.