Tilbud

5-pak Vævede Boxershorts – Tern

DKK 350

  • 5 pak vævede boxershorts fra Umbrella Underwear
  • 100% Økologisk bomuld
  • Høje kvalitet og er designet til at holde farve og form – selv efter rigtigt mange vaske
  • Denne pakke er til dig som gerne vil have meget for pengene og går op i kvalitet når du køber undertøj
Ryd
Varenummer (SKU): 10109005-027 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vævede boxershorts til drenge og mænd

https://the-basics.dk/vare/5-pak-vaevede-boxershorts/Vi antager at du sikkert er stødt ind i de vævede herreunderbukser på et tidspunkt. Du kender måske også et par gutter der sværger til disse boksershorts allerede eller altid har gjort. Det kan også være du er her på siden fordi du overvejer om disse slags underbukser er noget for dig? I så fald, så læs endelig videre.

Der er nogen som kalder dem oldschool, andre kalder dem retro. Vi kalder dem for et par knaldgode boxershorts i et tidsløst og elegant design. Disse underbukser passer nemlig til drenge og mænd i alle aldre og de tradionelle boxer shorts med deres løse fit har for længst bevist at de er kommet for at blive.

En af årsagerne til at vores version er så populær er at de kun er lavet af gode materialer. De er lavet af 100% økologisk bomuld og så har de også det rigtige look. Udseendet og stilen er nemlig lige så vigtigt som funktionaliteten. I denne pakke får du 5 forskellige farvede mønstre- Stilen er minimalistisk uden at dine underbukser bliver for kedelige. Samtidig bevarer boxershortsene det populære udtryk de er kendt for igennem det sidste århundrede.

En anden årsag til vores boxershorts popularitet er at det økologisk bomuld og produktionen er bæredygtigt. Dvs. når du køber vores vævede underbukser fra Umbrella får du et par underhyller som ikke bare er ekstremt komfortable de er også bedre for klimaet end tradionel bomuldsproduktion.

Generelt gælder det at undertøj og især underbukser skal være behagelige. De fleste som bruger boxershorts ved at et par dårlige boksershorts ikke holder formen. De kradser måske eller klør, bliver hurtige slidt og hullet eller så kravler de op hvor de ikke skal kravle hen. Vores underbukser er designet til at undgå det besvær.

Økologisk bomuld er ikke det eneste vi tilbyder

Når du køber et par underbukser hos The-Basics køber du ikke bare et par underdrenge. Du køber et venskab. Umbrella Undertøj er nemlig udviklet med henblik på at skabe tillid via god kvalitet og rimelige priser.

Folkene bag Umbrella og The-Basics har flere årtiers erfaring med undertøjs produktion til alle køn og størrelser og især underbukser er de kanon gode til. Da disse vævede underbukser blev udviklet var det med fokus på at lave de bedste boxershorts til den bedste pris der samtidig kan holde til noget.
Det gælder uanset om du skal på kontoret, om du flader ud på sofaen eller knokler i feltet. Underbukserne er altså udviklet til at du kan være aktiv men du kan også sagtens bruge dem hvis du er inaktiv. Det kunne også være kæresten der stjal dine boxers for at hygge derhjemme.

Slidstærkt vævet bomuld, der kan vaskes igen og igen

Vores vævede bomulds underbukser og det vævet bomuld som de er lavet af er blevet testet i et meget stort omfang. Printet, farverne og kvaliteten forbliver det samme selv når de er vasket mange gange. Det gælder selvfølgelig at du følger de anvisninger der følger med og behandler dem ordentligt.

Årsagen til vi har lavet boxershortsene så slidstærke er at vi tror på kvalitet og bæredygtighed. Hvis alles underbukser gik i stykker hele tiden ligger det et stort pres på vores klima og natur. Underbukserne skal samtidig kunne holde til det daglige slid de udsættes for under bukserne når du bevæger dig omkring. Det simple design med gode materialer og den lette løse fornemmelse gør desuden boksershortsene utrolig behagelige.

Bomuldsunderbukser fra Umbrella er også fleksible. De består af materialer som er gode til mange lejligheder. Vi tror nemlig det er vigtigt at du kan tage dine underbukser med dig overalt og at det altid skal være en god oplevelse at bruge boksershorts.

Umbrella undertøj, mere end bare boxershorts

Hvilken slags undertøj har du lyst til at have på hver dag? Selvom der nok findes rigtig mange holdninger og meninger om undertøj, så tror vi at en ting er fælles for alle. Du er ikke i tvivl hvis dit undertøj er dårligt. Ærlig talt, har de fleste mennesker nok oplevet irritation på grund af dårligt undertøj. Det kunne måske være dårlig pasform, undertøj der kravler, dårlig komfort og åndbarhed, udslæt og eksem eller irriteret hud.

Som du nok har læst er vores boksershorts ikke som alle andre. Undertøj fra Umbrella Underwear fokuserer nemlig på at undgå overstående. Samtidig har brandet altid fokus på at fremstå eksklusivt uden at det behøver koste en formue. Det kan lade sig gøre fordi vi arbejder direkte sammen med fabrikken og kunderne derved ikke betaler for mange fordyrende mellemled.

Det er blandt også derfor du kan få disse 5 par vævede underbukser til denne skarpe pris.

En bæredygtig fremtid

Udover boxershorts i vævet bomuld sælger vi hos The-Basics også tights og andet undertøj. Fælles for alle vores produkter er det bæredygtig udgangspunkt i gode materialer og gode fabrikker. De øvrige produkter vi sælger er fremstillet af henholdsvis økologisk bomuld og Bambus.

Med et par vævet bokser shorts fra The-Basics får du altså lige det mere…

Yderligere information

Vægt 0.591 kg
Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “5-pak Vævede Boxershorts – Tern”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *