Tilbud

3-pak Bambus T-shirts V-Hals – Hvid

DKK 350

Lavet i lækkert blødt bambus garn med en smule elasthan og økologisk bomuld

  • Stoffet er blødt, lækkert og holdbart
  • Super god pasform med en tilpas V-Hals udskæring
  • Kan bruges både som undertrøje og som almindelig T-Shirt
  • 65% bambus, 30% økologisk bomuld og 5% elastan
Ryd
Varenummer (SKU): 20211003-039 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bambus t-shirt med V-neck

Bambus t-shirten med v-neck er en helt sikker vinder! Med luft til halsen, i et blødt og skånsomt materiale og i vores klassiske basic farver, giver vi dig her kun det bedste. Har man først forelsket sig i en V-hals herre t-shirt, er det et match for altid. Men hvorfor skal det så lige være en V-neck, herre t-shirt fra The-Basics? Fordi vi har formået at kombinere høj kvalitet, med bæredygtighed og gode priser. Vi tilbyder 3 bambus t-shirts til mænd til kun 350kr! Hvis du er nysgerrig på hvordan det kan lade sig gøre, så læs videre nedenfor.

Bambus t-shirten til den kræsne mand

Med denne lækre v-hals bambus t-shirt garantere vi at du får det bedste undertøj til mænd! Hvorfor kan vi garantere dette? Fordi vi har over 20 års erfaring inden for branchen og vi til ”bambus t-shirts til mænd” kun bruger de bedste materialer i samarbejde med Umbrella undertøj. Vi arbejder direkte sammen med fabrikkerne og kan derfor give rigtig gode tilbud herre undertøj, da vi fjerner alle mellemled. Udover prisen har vi fokuseret på, at vores v-hals t shirt til mænd i bambus er af høj kvalitet, dejlig bløde og har et godt fit. Det er vigtigt for os , at vores undertrøjer til herrer matcher dine behov, om under skjorten, til sport eller bare som t-shirt, vores herre t shirt med v-neck kan bruges til det hele. Bambus T-shirten er tætsiddende og former sig efter kroppen. Ønsker man et løsere fit, kan man vælge at købe et nummer større af bamboo t-shirten.

Da vi mener du fortjener det bedste, tilbyder vi 3 undertrøjer til mænd til kun 350kr og gratis fragt. Vi tilbyder udover den hvide v-neck t shirts til herre også sorte t-shirts med V-neck eller O-neck, så det passer lige til din favorit stil.

Søger du en anden form for herre undertrøje, tilbyder vi meget andet tøj af bambus og bomuld, som fx vores top lækre, 100% bombuld tank tops.

Mere end bare herre t-shirts med v-neck i bambus

Vi, The-basics, tilbyder et stort udvalg af undertøj herre, både bambus undertøj, vævede boxershorts og bombulds undertøj. Vi ønsker at tilbyde det bedste undertøj til mænd, da din komfort kommer først! Vores tøj af bambus og vores bomulds undertøj er derudover lavet med bæredygtighed for øje. Vi mener, at jo højere kvaliteten er, desto mindre er forbruget. Således får du som kunde fx en bambus undertrøje mænd med v-neck, som holder længe, til gode priser og samtidig skåner miljøet mest muligt. Dette gælder for hele vores produktsortiment vi har kreeret i samarbejde med Umbrella Underwear.

 

Når du køber undertøj i 100% bomuld eller i bambus, gør du automatisk noget godt for dig selv eller din mand. Bambus og bomuld kan nemlig vaskes ved 60grader. Således er vores herre undertøj i høj grad allergivenlig. Derudover er tøj af bambus dejlig blødt og skånsom for huden. Ved at have fokus på pasformen og syningerne, sikre vi at vores undertøj til mænd, hverken ændre pas form, kradser eller skarver nogen steder. 

Altid god service

Her hos The-Basics går vi meget op i din gode kundeoplevelse. Derfor tilbyder vi altid et stort udvalg af forskellige produkter. Fx kan du købe 3 bamboo T-shirt til mænd til kun 350kr eller 12 par bambus strømper til kun 330kr inkl. fragt. Skulle din lækre nye bambus herre t shirt mod forventning ikke passe, tilbyder vi gratis returfragt til ombytning. Vi står altid klar ved telefonen ved spørgsmål vedr. ordre, forsendelse eller produkterne. Vi er glade for at stå til din rådighed. 

Yderligere information

Vægt 0.635 kg
Størrelse

M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3-pak Bambus T-shirts V-Hals – Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *