Undertrøjer

Undertrøjer med og uden ærmer, der er lavet, som undertrøjer skal laves: Trøjer, som er beregnet til at have på under noget andet tøj. Undertrøjerne er tætsiddende, så de ikke krøller og generer, når du tager en skjorte eller andet tøj ovenpå. De har en halsåbning, som ikke er synlig over kanten af skjorten, hvis du har den øverste knap åben. Et udvalg af undertrøjer i både bomuld og bambus

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Undertrøjer til mænd

At bruge undertrøjer til hverdag Hvid Undertrøje til mændhjælper ikke blot med at holde varmen. En god undertrøje kan også give dig en sikkerhed for at undgå svedpletter under ærmerne. Under de rette omstændigheder kan en god tank top også bruges uden noget ovenpå – uden at du nødvendigvis bliver dårlig stil.

Herre undertrøjer uden ærmer

Bamboo Tank Top Sleeve OpeningEn undertrøje uden ærmer kaldes også nogen gange for en tank top. En tank top er nok den mest traditionelle form en underbeklædning og kan være utroligt behagelig at have på under en skjorte eller hvis du gerne vil have en t-shirt yderst, men har lidt svært ved at holde varmen. Fordelen ved at have en under trøje uden ærmer på under en skjorte er, at den ikke har nogen ærmer, som kan være synlige under f.eks. en hvid skjorte. Omvendt så kan en tank top have et lidt gammeldags udseende, men kører du retro stilen, så er en tank top et uundgåeligt produkt.

Vores helt klassiske hvide tank top er Hvid Undertrøje hals og ærmeproduceret i 100% bomuld. Strikningen er en rib-strikning, der gør herre undertrøjen elastisk – også selvom der hverken er nylon eller elasthane i stoffet. Der er altså tale om en hvid tank top i 100% økologisk bomuld, der bare sidder helt tæt til kroppen. Hvis du vil køre Vin Diesel stilen, så er den hvide tank top helt rigtig til dig, og det gode ved kvalitet er at du kan kogevaske og tørretumble den ligeså tosset du vil. Selvom bomuld har fået et lidt dårligt ry de senere år, så er det bare en virkelig holdbar og behagelig kvalitet, som er betydeligt bedre end sit rygte.

Vores sorte tank top har vi valgt at producere i en lækker blød bambus kvalitet. En sort tank top uden ærmer skal du naturligvis kun bære under sorte eller mærke skjorter eller trøjer, men sådan kan du også køre en totalt gennemført stil. Også den sorte tank top kan du have på uden noget ovenpå eller med en åbentstående skjorte.

Herre undertrøjer med ærmer

Mand i vævede underbukserIsær blandt yngre mennesker er det populært at bruge undertrøjer med ærmer. Vi fører vore undertøjs t-shirts med bambus i både sorte og hvide farver – alle produceret i bambus. T-shirt’ene er lavet en lækker blød og meget behagelig kvalitet og du kan sagtens bære dem uden noget ovenpå. Pasformen er dog lavet til at have på under tøjet, så det er bedst, hvis du gerne vil have at den t-shirt sidder lidt tæt på kroppen og sidder til rundt om overarmene.

Bambus undertrøjen er god til temperatur regulering. Bambus fibren kan have en kølende effekt om sommeren og en varmende effekt om vinteren og så er bambus fibrene gode til at forhindre at lidt armsved bliver synligt gennem skjorten.

Undertrøjer af bambus eller bomuld

Om du foretrækker at købe dine herre undertrøjer i bambus eller bomuldskvalitet er en smagssag. Bambus fibre har dog nogen meget postive egenskaber, og det er grunden til at vi har valgt at producere vore fire forskellige t-shirts med ærmer og vores sorte tank top i netop bambus kvaliteten. Vores hvide tank top er dog produceret i den helt klassiske rib bomulds kvalitet, som giver det traditionelle udseende.

Undertrøjer til mænd skal ikke kunne ses

Vore Tank tops er designet, så de har en dyb hals udskæring. Årsagen til dette er klar: En undertøj til mænd skal ikke kunne ses. Især hvis du bærer en skjorte og godt kan lide at lade de øverste knapper stå åbne kan det se lidt kikset ud, hvis man kan få øje på kanten af den trøje du har under skjorten. Det har vi tænkt igennem for dig, så du roligt kan knappen op.

Vore t-shirts findes i to varianter: Rund hals og v-hals. V-hals t-shirt’en er netop designet til at have på under en skjorte, men også vore rundhals t-shirts har en dybere hals udskæring end en almindelig t-shirt. Selvom vore t-shirts godt kan bæres uden noget ovenpå, så er de lavet til at fungere som undertrøjer. Men er du til åbentstående skjorter, så bør du vælge enten v-hals t-shirt’en eller tank top’en.

Bæredygtig undertrøje til mænd

Vores herre undertrøjer er desværre ikke bæredygtige. Vi producerer dem så omhyggeligt som muligt og bruger organiske eller økologiske garner, hvor det giver mening, men en stykke tøjs produktions process er så krævende, at det desværre ikke er muligt at lave den uden at belaste miljøet.

Derfor gør vi os umage med at Bambus skovproducere bambus undertrøjer og bomulds undertrøjer i så høj kvalitet som muligt. Vores bomulds tank top kan du vaske ved koge temperaturer og tørretumble og du kan være sikker på at den holder i rigtigt mange år. Jo færre stykker tøj du køber, jo bedre er det for miljøet. Derfor synes vi du skal købe dine tank tops i så høj kvalitet som muligt.

Bambus undertrøjerne er også i en super god kvalitet. Vores bambus tank top og vore bambus t-shirts er alle producerede i det samme bløde men holdbare materiale, som sikrer at du kan bruge dem i mange år – uden at de mister pasform eller komfort. Når du ikke kan strække brugen af din bambus undertrøje længere, så vil vi opfordre dig til at bruge dem som pudseklude – enten til dine sko eller i værkstedet.

Undertrøjer under skjorten

Undertrøje under skjorteAlt vores undertøj er velegnede til at bære under andre stykker tøj, men er du komfortabel med et tætsiddende stykke tøj, så kan du også sagtens bære dem uden noget over. Vore bambus undertrøjer giver en dejlig behagelig følelse og har du kroppen til det, så viser de mullerne frem de helt rigtige steder.

En bambus tank top eller en bomulds tank top uden ærmer kan også være det helt rigtige look, når du er på vej til stranden eller i trænings centeret. Begge kvaliteter er sved absorberende og Bruce Willis har vist i Die Hard filmene at en hvid undertrøjer kan gøre sig rigtigt godt uden noget ovenpå.

Tætsiddende eller løstsiddende

Vores undertøjer til mænd er som udgangspunkt designet til at være tætsiddende fordi de er beregnet til at bære under et andet stykke tøj. Derfor bør du vælge en størrelse større, hvis du foretrækker en mere løstsiddende bambus undertrøje til mænd. På vores størrelsesguide kan du se, hvilken størrelse, der passser bedst til dig – hvis blot du har et måleband ved hånden.

Bambus undertrøjer til mænd

Synes du bambustøj er feminint og blødt? Så er det blot fordi du ikke har prøver vores bambus undertrøjer til mænd. De er utroligt komfortable og bambus fibrens positive egenskaber i forhold til fugttransport og lugt gør garnerne helt perfekte til at bruge tæt på kroppen. Har du først prøvet en bambus undertrøje bliver du aldrig træt af den.

Vi fører et bredt udvalg af undertøj i bambus. Vore bambus underbukser er en af vore bedst solgte produkter og bambus strømperne er en afprøvet klassiker.

FAQ

Hvad skal man have under en hvid skjorte?

En ren hvid undertrøje er det helt rigtige at have under en hvid skjorte. Nogen hvide skjorter kan være lidt gennemsigtige og der hjælper undertrøjen, men at kroppen ikke er helt synlig gennem skjorten. Sveder du lidt kan skjolderne nemt blive synlige på den hvide skjorte, men med en undertrøje under blive sveden opfanget og din hvide skjorte ser pæn og tør ud.

Hvorfor har man undertrøje på?

En undertrøje hjælper med at holde varmen i de kolde måneder. Undertrøjen kan også hjælpe med at opsuge eventuelt sved, så det ikke er synligt gennem skjorten eller blusen og en undertrøje kan også gøre, at du ikke behøver at vaske din skjorte helt så ofte.

Hvad kaldes en undertrøje uden ærmer?

En undertrøje uden ærmer til mænd kendes også under det engelske udtryk: Tank top. Ordet stammer fra gammeldags badetøj, hvor ordet Tank refererer til det udtryk man dengang brugte til et svømmebasin. Tank Toppen blev populært at bruge til hverdag som en undertrøje også.

Er bambus godt til en undertrøje?

Bambus fibren er utroligt blød og har nogen af de samme positive egenskaber som uldfibren. Stof af bambus er svedtransporterende og holder på varmen, så det kan være meget behageligt, at bruge som undertrøjer.