Tennissokker

Vores klassiske tennissokker er det perfekte valg til både sport og hverdag. Tennisstrømperne er fremstillet i 80% økologisk bomuld og fås i farverne hvid og sort. Med blød indvendig frottébund giver de optimal komfort og åndbarhed, selv på varme dage. Køb i praktiske 3 og 6-pak med lynhurtig levering og gratis ombytning.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

De klassiske hvide tennissokker til mænd

Tennisstrømper i høj kvalitet
Tennisstrømper i høj kvalitet

 

Frotté bunden i strømperne er god til at opsuge væske og gør derved tennissokkerne meget velegnede til varme fødder. Bruger du vore tennisstrømper til sport vil du derfor opleve, at selv på meget varme dage, hvor du kan få svedige fødder, vil tennisstrømperne være meget behagelige at have på og medvirke til at undgå, at dine sko kommer til at lugte surt.

Derfor skal du vælge tennisstrømper fra The Basics

  • Frottébund: Giver ekstra blødhed under foden uden at føles for tykke i skoen.
  • Elasthan: Sikrer perfekt pasform og bevægelsesfrihed.
  • Høj kvalitet: Testet for holdbarhed og lang levetid.
  • To størrelser: 40-43 og 44-47 for optimal pasform.
  • Nem vedligeholdelse: Tåler vask og tørretumbling uden at miste pasform.

Tennissokker indeholder elasthane

Billige tennissokker laves typisk i6 hvide sports strømper bomuld med enten polyester eller nylon. Den type tennissokker er ikke særligt strækbare og du kan ikke være sikker på, at de har en særligt god pasform. Vi har valgt at producere vore tennissokker til mænd med elasthane i hele strømpen, sådan at de er meget strækbare.

Tennis sokker i den rigtige størrelse

Mand i vævede underbukserTennisstrømper skal sidde godt på foden. Vores tennisstrømper sidder godt fordi de kun har frotté under fodballen, men de skal også have den rigtige størrelse. Vi har valgt at producere vore hvide tennissokker til mænd i to størrelser: 40-43 og 44-47. Selvom strømperne i princippet godt kan strække sig over alle størrelserne, så giver det en betydeligt bedre pasform, at købe dem i den størrelse, der passer til dine fødder.
Som ved alle vore øvrige strømper, så vil du skulle vaske tennisstrømperne for at de passer helt perfekt. Strømperne bliver nemlig strøget på fabrikken inden de pakkes i æsken. Derved udvider de sig en lille smule. Når du en gang har vasket strømperne ’sætter’ tennis sokkerne sig i deres naturlige form, og de vil så have den rigtige pasform. Tager du de hvide tennissokker på direkte fra æsken vil de altså skulle føles en lille smule for store.

Vi har lavet en størrelsesguide, som du finder hér. Guiden giver dig gode råd om, hvordan du vælger den helt rigtige størrelse tennisstrømper til dine fødder.

Kan tennis strømper tørres i tørretumbler?

Strømper hænger til tørreVi har købt garner til vore tennissokker i så god kvalitet, at de hvide tennisstrømper kan tåle at blive vasket ved høje temperaturer og efterfølgende at blive tørret i tørretumbler – uden at det ændrer strømpernes pasform eller kvalitet. Det er naturligvis bedre for miljøet, hvis du undlader at bruge tørretumbleren og i stedet hænger dine vaskede tennissokker til tørre i den frie luft, men hvis du vælger tørretumbleren, så kan de hvide tennissokker fra The-Basics altså holde til det.

Bæredygtige tennis strømper

Desværre er det slet ikke muligt at Bambus skovproducere bæredygtige strømper. Tilblivelsen af en tennissok indeholder så mange processer, som slet ikke er mulige at gennemføre uden at belaste miljøet. Vi prøver naturligvis at optimere samtlige processer i produktionen, så de belaster så lidt som muligt, men desværre er det ikke muligt helt at undgå.

Derfor mener vi, at det bedste vi kan gøre, er at producere tennissokkerne i så god kvalitet som muligt, sådan at du ikke behøver at udskifte dem så tit. Vi vil nemlig gerne opnå, at du køber så få strømper som muligt, og når der så endelig opstår et hul i dine tennisstrømper, så vil vi opfordre dig til at følge vores guide til at stoppe huller i strømper inden du bestiller nye.

Naturligvis vil vi gerne opnå, at du køber vores tennissokker til mænd, når du vil købe nye tennisstrømper, og det tror vi på, at kan opnå, ved at blive ved med at stræbe efter at producere så gode tennissokker som muligt til prisen, sådan at du oplever at få høj værdi for pengene.

Tilbud på tennissokker

Hvid Sportsstrømpe med sorte striberVi har sammensat nogen gode tilbud på vore tennissokker, hvor du sparer penge ved at købe 6 par strømper ad gangen. Hvis du køber flere strømper ad gangen sparer vi nemlig i fragt, og den besparelse vil vi gerne give videre til dig.

De bedste tennissokker

Vi har lagt os i selen for at lave nogen rigtigt lækre hvide tennissokker til mænd. Det er ikke billigste tennisstrømper på markedet, men til gengæld er det nogen af de bedste.

Inden tennissokkerne til mænd hos The-Basics bliver sat i produktion gennemgår strømperne en række tests på The-Basics tekstillaboratorium. En af de mest grundlæggende tests af vask og tørretumbling hvorefter tennisstrømperne bliver testet for krymp og for den efterfølgende strækbarhed. Krympen måles ganske enkelt med lineal før og efter vask og før og efter tørretumbling. Men sådan en test kan ikke stå alene fordi strømperne er strikket med elasthan. Elasthanen betyder at strømperne trækker sig sammen – både efter  Test af strømpers strækbarhed på maskinevask og efter tørretumbling. Det afgørende er derfor om de kan strække sig ud igen til den samme størrelse, som de havde før vaskningen og tørretumblingen. Til det formål bruges en strækbarheds tester, som tennissokkerne monteres i. En vægt, der er defineret af ISO standarder, strækker derfor strømpen til den maksmale længde. Dette er en test, som simulerer, at du tager tennisstrømperne på dine fødder.
En anden test, som tennissokkerne gennemgår, er en såkaldt slidstyrketest. Slidstyrketesten foregårMartindale slidstyrke testmaskine på en såkaldt Martindale maskine, hvor et stykke af strømpen udsættes for en gentagende slide bevægelse, der simulerer det slid dine fødder udsætter strømperne for, når du går i dem. Typisk er det hælen vi tester på Martindale maskinenen, da det er et af de mest udsatte steder på tennissokker.

Tennisstrømper med eller uden hæl

Hæl på hvid sports strømpeMange hvide tennis sokker strikkes uden en rigtig hæl i strømpen. Dette er specielt tilfældet ved billige tennisstrømper. Den tekniske forklaring på dette er, at det er dyrere at indstille strømpemaskinen til at strikke en strømpe med hæl end det er at strikke en strømpe som et rør – altså uden en hæl. Nogen billige tennissokker har også en mellemting, hvor strømpemaskinen tvinges til at springe nogen masker over i hælen. Den type strømper kan du kende ved de løse tråde indvendig i strømpen – dér hvor ’hælen’ er lavet. Den type hæl kaldes for en falsk hæl eller en pose hæl.
Hvis du studerer hælen i vore tennissokker til mænd, vil du kunne se noget der nærmest ligner en syning. Denne syning opstår, når strømpemaskinen strikker selve hælen. At have en rigtig hæl i en tennisstrømpe giver en bedre pasform og en længere holdbarhed.

Find de store udvalg af strømper hos The Basics

Udover vores udvalg af tennisstrømper tilbyder The Basics et bredt udvalg af andre strømper til mænd, der passer til enhver lejlighed. Uanset om du leder efter bambussokker, ankelstrømper til casual brug, footies til træning eller uldsokker til ekstra varme, har vi det perfekte valg til dig. Vores sortiment inkluderer også strømper uden elastik, der giver den ultimative komfort og bevægelsesfrihed. Udforsk vores kollektion i dag og find dine nye favoritstrømper hos The Basics.

FAQ

Hvad er tennissokker?

Tennis sokker til herrer er kendetegnede ved at de har frotté indvendig. Ved frotté forstås de hér små løkker, som også findes i et håndklæde. Det skaber en meget blød og nærmest fjedrende fornemmelse, når du går og det gør strømperne utroligt bløde at gå med.

Hvad er tennissokker lavet af?

Tennissokker er typisk lavet af bomuld, som bliver forstærket med et eller flere garn. Billigere tennissokker laves ofte i en kombination af bomuld og polyester, mens bedre og mere holdbare tennissokker også indeholder elasthane, som gør strømperne mere strækbare. Helt billige tennisstrømper laves nogen gange af garnrester fra anden tekstilproduktion. Det er især strømpefabrikker i Portugal, som er specialiseret i denne type helt billige tennissokker.

Er tennissokker kun til tennis?

Tennissokker er blot en ofte brugt betegnelse for et type af strømper, som har frotté i foden. Tennissokker er meget behagelige at gå i og kan sagtens bruges både i hverdagen og til mange andre former for sport. De mest behagelige tennissokker har kun frotté under foden mens de ovenpå foden er strikket som en normal strømpe.

Er tennissokker gode at vandre i?

Tennisstrømper med frotté under fodballen er meget behagelige at bruge som vandresokker. Til lange vandreture bør man dog bruge strømper af uld i stedet, da uld er bedre til at transportere sveden væk fra kroppen. De fleste tennissokker er produceret med bomuld, som den primære bestanddel.