Tennissokker

DE BEDSTE TENNISSOKKER
Vi har lagt os i selen for at lave nogen rigtigt lækre hvide tennissokker til mænd. Det er ikke billigste tennisstrømper på markedet, men til gengæld er det nogen af de bedste.
FROTTÉ I TENNISSOKKERNE
Tennis sokker til herrer er kendetegnede ved at de har frotté indvendig. Ved frotté forstås de hér små løkker, som også findes i et håndklæde. Det skaber en meget blød og nærmest fjedrende fornemmelse, når du går og det gør strømperne utroligt bløde at gå med. Især billige tennisstrømper har en grov frotté hele vejen rundt om foden, men vi har valgt at producere tennisstrømperne med halv-frotté. Det betyder at på oversiden af foden har tennisstrømperne samme tykkelse, som almindelige strømper. Derved undgår du, at foden føles klemt i skoene. Under fodballen har vi lavet en finmasket frotté, der skaber den her bløde fornemmelse. I tennis sokkerne fra The-Basics får du med andre ord, det bedste fra begge verdener.

Frotté bunden i strømperne er god til at opsuge væske og gør derved tennissokkerne meget velegnede til varme fødder. Bruger du vore hvide tennisstrømper til sport vil du derfor opleve, at selv på meget varme dage, hvor du kan få svedige fødder, vil tennisstrømperne være meget behagelige at have på og medvirke til at undgå, at dine sko kommer til at lugte surt.
HVAD BETYDER DET AT TENNIS SOKKERNE INDEHOLDER ELASTHANE
Billige tennissokker laves typisk i bomuld med enten polyester eller nylon. Den type tennissokker er ikke særligt strækbare og du kan ikke være sikker på, at de har en særligt god pasform. Vi har valgt at producere vore tennissokker til mænd med elasthane i hele strømpen, sådan at de er meget strækbare.
TENNISSOKKER I DEN RIGTIGE STØRRELSE
Tennisstrømper skal sidde godt på foden. Vores tennisstrømper sidder godt fordi de kun har frotté under fodballen, men de skal også have den rigtige størrelse. Vi har valgt at producere vore hvide tennissokker til mænd i to størrelser: 40-43 og 44-47. Selvom strømperne i princippet godt kan strække sig over alle størrelserne, så giver det en betydeligt bedre pasform, at købe dem i den størrelse, der passer til dine fødder.

Som ved alle vore øvrige strømper, så vil du skulle vaske tennisstrømperne for at de passer helt perfekt. Strømperne bliver nemlig strøget på fabrikken inden de pakkes i æsken. Derved udvider de sig en lille smule. Når du en gang har vasket strømperne ’sætter’ tennis sokkerne sig i deres naturlige form, og de vil så have den rigtige pasform. Tager du de hvide tennissokker på direkte fra æsken vil de altså skulle føles en lille smule for store.

Vi har lavet en størrelsesguide, som du finder hér. Guiden giver dig gode råd om, hvordan du vælger den helt rigtige størrelse tennisstrømper til dine fødder.
TENNISSTRØMPER MED FALSK HÆL
Mange hvide tennis sokker strikkes uden en rigtig hæl i strømpen. Dette er specielt tilfældet ved billige tennisstrømper. Den tekniske forklaring på dette er, at det er dyrere at indstille strømpemaskinen til at strikke en strømpe med hæl end det er at strikke en strømpe som et rør – altså uden en hæl. Nogen billige tennissokker har også en mellemting, hvor strømpemaskinen tvinges til at springe nogen masker over i hælen. Den type strømper kan du kende ved de løse tråde indvendig i strømpen – dér hvor ’hælen’ er lavet. Den type hæl kaldes for en falsk hæl eller en pose hæl.

Hvis du studerer hælen i vore tennissokker til mænd, vil du kunne se noget der nærmest ligner en syning. Denne syning opstår, når strømpemaskinen strikker selve hælen. At have en rigtig hæl i en tennisstrømpe giver en bedre pasform og en længere holdbarhed.
TENNISSOKKER I TØRRETUMBLER
Vi har købt garner til vore tennissokker i så god kvalitet, at de hvide tennisstrømper kan tåle at blive vasket ved høje temperaturer og efterfølgende at blive tørret i tørretumbler – uden at det ændrer strømpernes pasform eller kvalitet. Det er naturligvis bedre for miljøet, hvis du undlader at bruge tørretumbleren og i stedet hænger dine vaskede tennissokker til tørre i den frie luft, men hvis du vælger tørretumbleren, så kan de hvide tennissokker fra The-Basics altså holde til det.
HVORDAN TESTER VI VORE TENNISSTRØMPER
Inden tennissokkerne til mænd hos The-Basics bliver sat i produktion gennemgår strømperne en række tests på The-Basics tekstillaboratorium. En af de mest grundlæggende tests af vask og tørretumbling hvorefter tennisstrømperne bliver testet for krymp og for den efterfølgende strækbarhed. Krympen måles ganske enkelt med lineal før og efter vask og før og efter tørretumbling. Men sådan en test kan ikke stå alene fordi strømperne er strikket med elasthan. Elasthanen betyder at strømperne trækker sig sammen – både efter vask og efter tørretumbling. Det afgørende er derfor om de kan strække sig ud igen til den samme størrelse, som de havde før vaskningen og tørretumblingen. Til det formål bruges en strækbarheds tester, som tennissokkerne monteres i. En vægt, der er defineret af ISO standarder, strækker derfor strømpen til den maksmale længde. Dette er en test, som simulerer, at du tager tennisstrømperne på dine fødder.

En anden test, som tennissokkerne gennemgår, er en såkaldt slidstyrketest. Slidstyrketesten foregår på en såkaldt Martindale maskine, hvor et stykke af strømpen udsættes for en gentagende slide bevægelse, der simulerer det slid dine fødder udsætter strømperne for, når du går i dem. Typisk er det hælen vi tester på Martindale maskinenen, da det er et af de mest udsatte steder på tennissokker.
MÆNGDE RABAT PÅ TENNISSOKKER
Vi har sammensat nogen gode tilbud på vore tennissokker, hvor du sparer penge ved at købe 6 par strømper ad gangen. Hvis du køber flere strømper ad gangen sparer vi nemlig i fragt, og den besparelse vil vi gerne give videre til dig.
BÆREDYGTIGE TENNISSOKKER?
Desværre er det slet ikke muligt at producere bæredygtige strømper. Tilblivelsen af en tennissok indeholder så mange processer, som slet ikke er mulige at gennemføre uden at belaste miljøet. Vi prøver naturligvis at optimere samtlige processer i produktionen, så de belaster så lidt som muligt, men desværre er det ikke muligt helt at undgå.

Derfor mener vi, at det bedste vi kan gøre, er at producere tennissokkerne i så god kvalitet som muligt, sådan at du ikke behøver at udskifte dem så tit. Vi vil nemlig gerne opnå, at du køber så få strømper som muligt, og når der så endelig opstår et hul i dine tennisstrømper, så vil vi opfordre dig til at følge vores guide til at stoppe huller i strømper inden du bestiller nye.

Naturligvis vil vi gerne opnå, at du køber vores tennissokker til mænd, når du vil købe nye tennisstrømper, og det tror vi på, at kan opnå, ved at blive ved med at stræbe efter at producere så gode tennissokker som muligt til prisen, sådan at du oplever at få høj værdi for pengene.
Hvad er frotté?
Frotté er en form for vævning, der især bruges når det kommer til produktion af tekstiler. Det væsentlige ved denne væveteknik er at løkkerne skabes ved dobbeltvævning. Tekstiler med denne vævning har en god evne til at absorbere væske, hvilket gør at denne type af vævning ofte bruges til håndklæder, badekåber og klude.

Anvendelse af frotté kan også ske når det kommer til produktion af tøj til mænd, kvinder og børn. Her vil man dog ofte se at den ene side er vævet fladt, mens den anden side er vævet med krydsløkker. Eller man ser at frotté kun er anvendt på udvalgte områder af tøjet, som man ønsker skal være ekstra polstret eller kunne absorbere ekstra væske.
Hvide luksus tennissokker til mænd
Vi har hos The-Basics stor fokus på at skabe produkter der er holdbare og hvor der er en høj kvalitet. Vores hvide luksus tennissokker til mænd er lavet i et lækkert design og er af høj kvalitet. De har et klassisk design der gør at de kan bruges til sport, i fritiden og på arbejdet.

Vores hvide luksus tennissokker kommer i æsker med seks par i hver. I hver æske vil du finde tre lækre designs, med to par sportssokker i hvert design.

De hvide luksus tennissokker er lavet af bomuld med polyester og elastan. Kombinationen af disse forskellige materialer er med til at skabe en holdbar strømpe, der er behagelige at have på til sport og i fritiden.
Fordelene ved vores luksus tennisstrømper
Vores hvide luksus tennissokker er designet således, at sålen er lavet med frotté, der er en form for strikning. Denne gør at stoffet har en bedre evne til at absorbere væske.

Tennissokkerne er yderst behagelige at have på, da sålen i frotté er med til at give strømpen en ekstra polstring, der bidrager til at støtte fødderne. Ved løb og bevægelse vil denne ekstra polstring også være med til at reducere stød og ubehag i fødderne.

For at give optimal komfort i vores luksus tennissokker, har vi valgt der i den øverste del af sokken ikke er anvendt frotté. Det skal være med til at sikre, at sokken ikke strammer omkring foden, når der dyrkes sport.
Frotté og strømper
Når det kommer til fremstilling af strømper, findes der to typer af stile når det kommer til anvendelse af frotté:

Fuld frotté: Her er hele sokken lavet med frotté.
Halv frotté: Her er det udvalgte områder af strømpen, der er lavet med frotté.

Der er mange fordele når det kommer til at anvende tennisstrømper lavet med frotté:

Tennissokker med frotté er designet til at øge komforten for fødderne, hvilket gør at de er mere behagelige at have på.
Frotté strømper er bedre til at absorbere fugt og sved end andre typer af strømper. Derfor ser man at frotté vævningen ofte bliver anvendt til tennisstrømper, og specielt til sportsgrene der involvere meget løb. Tennissokkeri frotté er lavet til at absorbere fugt og sved, og dermed holde dine fødder tørre under sport.
Frotté er med til at give dine tennissokker en ekstra polstring og støtte til din fod. Denne polstring lavet med frotté er med til at reducere stød ved løb og bevægelse.

Hvorfor skal du vælge vores luksus tennisstrømper
Vores nye hvide luksus tennisstrømper til mænd er i høj kvalitet og lavet i et lækkert design. Sokkerne er lavet i bomuld og har en behagelig pasform, der gør at sokkerne er velegnede til sport, fritid eller på arbejde. Vi har i designet af vores luksus tennisstrømper valgt at sålen på strømpen skal laves med frotté, da det medfører en masse fordele for brugeren:

Vores tennissokker er behagelige at have på, hvilket gør at de er optimale til både sport og fritid.
Vores tennissokker har en ekstra polstring, som dermed støtter dine fødder bedre, og er med til at reducere stød ved løb og bevægelse.
Vores tennissokker er bedre til at absorbere sved end andre typer af sokker. De holder dine fødder tørre hele dagen, både under sport, i din fritid og på dit arbejde.

Vi har derudover valgt at den øverste del af tennisstrømpen ikke er

lavet med frotté. Dette skal sikre at strømpen ikke strammer når man bruger dem, og dermed sikre den optimale komfort når du bruger tennisstrømpen.

Så hvorfor er det du skal vælge vores hvide luksus tennisstrømper med frotté? – Vores tennisstrømper er lavet med henblik på at funktionalitet ikke skal gå ud over udseendet. Så udover nogle luksus tenisstrømper i et lækkert design, får du også nogle hvide strømper der er svedabsorberende og har en ekstra polstring, som støtter dine fødder. Derfor er vores nye hvide luksus tennisstrømper velegnede til både sport, fritid og på arbejdet.