5 Klassiske Boxershorts hænger på væg

The-Basics

Holdbart undertøj til en fair pris

bæredygtig vision

Vores vision om holdbarhed

Hos The-Basics producerer vi undertøj til mænd af kvalitet. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Kolding. Bag virksomheden står et hold ildsjæle med lang forhistorie og stor erfaring i tekstilbranchen i Danmark.

Virksomhedens mission er at producere undertøj, strømper og t-shirts i god kvalitet til overkommelige priser for at belaste miljøet mindst muligt. Vi forsøger at være bæredygtige i alle vore valg, og vi er bevidste om, at forbrug af tøj har en belastning på miljøet. Vi tror på, at den mest miljørigtige tilgang til tøjforbruget er at lave tøjet så godt som muligt til prisen, sådan at vores kunder kan bruge dem længe.

Gylp åbning på klassiske boxershorts

Vi stræber efter altid at udvikle vores produkter, så de produceres
i bedst mulig kvalitet, for så holder det enkelte produkt længere.
Det er vores primære målsætning.

Jesper, Stifter af The-Basics
t-shirt close up

Øje for detaljer

Hos The-Basics har vi i en lang årrække arbejdet med tekstiler i mange forskellige sammenhænge. Det gør, at vi ved, hvad der fungerer – og også hvad der ikke gør.

Vores T-shirts, undertrøjer, underbukser og strømper er skabt med denne store erfaring i bagagen. Vores blik for detaljer er at se og føle i produkternes kvalitet og funktionalitet.

Tæt på råvarens kerne

Vi har valgt at producere vores undertøj til mænd lige dér, hvor råvaren vokser. Vi arbejder kun med fabriksejere, som vi har kendt gennem mange år. De deler nemlig vores værdier om at behandle både medarbejdere og naturen godt.

Vi ved godt, vi ikke er perfekte, men vi har en målsætning om hele tiden at tage små skridt, som gør os lidt bedre i dag, end vi var i går. Har du forslag til forbedringer eller ønsker du blot at give os et råd eller en kommentar med på vejen? Tag endelig fat i os via denne e-mail adresse: info@the-basics.com