OM THE-BASICS

The-Basics er en dansk virksomhed med hovedkontor og lager i Kolding. Bag virksomheden står et hold ildsjæle med lang forhistorie og stor erfaring i tekstilbranchen i Danmark.

Virksomhedens mission er at producere undertøj, strømper og t-shirts i god kvalitet til overkommelige priser og så bæredygtigt som muligt. Vi forsøger at være bæredygtige i alle vore valg, men vi er også bevidste om, at forbrug af tøj har en belastning på miljøet. Vi tror dog på, at den mest miljørigtige tilgang til tøj forbruget, er at lave tøjet så godt som muligt til prisen, sådan at vore kunder kan bruge dem længe.

Vi har valgt at producere tøjet dér hvor råvaren vokser (økologisk bomuld og bambus), og vi arbejder kun med fabriksejere, som vi har kendt gennem mange år og som deler vore værdier om at behandle både medarbejdere og naturen godt.

Vi ved godt, at vi ikke er perfekte, men vi har en målsætning om, hele tiden at tage små skridt som gør os lidt bedre i dag end vi var i går. Har du forslag til forbedringer eller ønsker du blot at give os et råd eller en kommentar med på vejen, så tag endelig fat i os via ét af nedenstående medier