Tilbud

12-par Bambus Strømper – Sort

DKK 350

Bambus strømper fra Umbrella

 • Bambus fibre har små huller, som sikre god udluftning til huden og modvirker sure tæer
 • Disse sorte strømper er lavet, så de ikke har en generende syning i tåen
 • Strikningen af disse strømper er lavet så de er bløde og komfortable i toppen
 • 80% bambus, 18% nylon, 2% elastan
Ryd
Varenummer (SKU): 30252012-031 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bambus strømper til mænd

Vi gætter på at du bruger strømper de fleste dage om året. Vi ved af erfaring at mange ikke har de store præferencer til strømper. Så længe de er neutrale så er de fleste mennesker tilfredse. Men hvorfor nøjes? Hvorfor have varme og lugtende fødder efter en hel arbejdsdag, eller en løbetur? Hvorfor accepterer at strømperne kun holder til nogle få vaske før der begynder at gå hul i dem? 

Bambus strømper i den bedste kvalitet

Hos The-Basics har vi stor fokus på at skabe et produkt der lever op til de forventninger vi selv har til sokker. De skal være holdbare, kvaliteten skal være høj, de skal være basic, de skal være ekstra bløde og så skal de være åndbare! Samtidig må de gerne være i et bæredygtigt materiale! Derfor har vi skabt Umbrella Underwear Bambusstrømper. Disse sokker i bambus til mænd er svaret på vores krav. Nu er det slut med ildelugtende fodtøj, vi har nemlig skabt strømper i et materiale af bambusfibre der både er bæredygtigt og i høj kvalitet. Vores bambusstrømper til herre er en kombination af stor erfaring inden for netop sokker og undertøj, et godt samarbejde med produktionen og ikke mindst en vilje til at skabe et produkt der er bedre end forventningen uden at gå på kompromis med prisen. Det gode ved bambus strømper er at de kan bruges i mange forskellige situationer hele året rundt. De kan bruges som løbestrømper, rejsesokker eller hverdagsstrømper. Vores bambus strømper er svedabsorberende. Materialet der er brugt er 80% bambus.

18% nylon og 2% elastan. Kombinationen af de forskellige materialer skaber en bæredygtig strømpe der er holdbar, åndbar, let og i et minimalistisk design.

Bambus materialet har en masse gode egenskaber

 1. Bambusstrømper holder dig varm i kølige forhold og kølig under varme forhold
 2. Bambusfibre har små huller, der sikrer god ventilation for din hud
 3. Bambusfibre har ikke spidse sporer, så det er ekstra bløde.
 4. Svedtransporterende strømper så dine fødder bedre kan ånde
 5. Du vil bemærke forskellen første gang du prøver de bløde sokker
 6. Sokker i bambus har antibakterielle egenskaber der modvirke sure tæer
 7. Strømper der giver dig høj komfort

Strømper der skåner planeten og dine fødder

Vores herrestrømper i bambus skåner miljøet da bambus i mange tilfælde er langt bedre end bomuld. Samtidig er strømperne i bambus skånsomme for dine fødder og sikrer at dine fødder ikke begynder at lugte lige så hurtigt som bomuld for eksempel ville. Designet er lavet ud fra den overbevisning at mænd ønsker basis varer når de køber undertøj. Sorte strømper fra The-Basics er designet så du kan have alle dine par til vask utallige gange. Når de skal i garderoben skal du ikke tænke over hvilke der passer sammen. Vi håber du har lyst til at prøve vores bambus strømper, lige nu kan du få 12-par sorte bambus strømper tilbud til 330 kr. – det er altså under 30 kr. pr. par.

Er vores strømper i god kvalitet? Læs hér

Yderligere information

Vægt 0.789 kg
Størrelse

40-44, 44-47

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “12-par Bambus Strømper – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *