Bambus strømper

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

STORT UDVALG AF BAMBUS STRØMPER
Bambus strømper i forskellige længder
Vi bestræber os på at have et stort udvalg af forskellige typer af bambus strømper, så du altid kan finde det du søger hos os. Du kan finde bambus ankel sokker, usynlige bambus sokker, almindelige bambus strømper og soft top bambus sokker, og selvom mange mænd går i sorte strømper, så har vi også bambus sokkerne i andre farver.

Vores bambus strømper i fuld længde har vi som sorte sokker, navyblå sokker og grå sokker. Derved tror vi, at du kan finde den farve bambus strømper, som passer til dit tøj – uanset om du går klædt i afslappet tøj eller om du har brug for bambus sokker til herrer til jakkesæt.

Hvis du foretrækker korte bambus sokker, så har vi også ankelstrømper til mænd. Dem har vi som sorte bambus sokker, men også i en pæn beige ankel bambus strømpe til de lyse bukser og i jeansblå så de passer til dine cowboybukser.

Hvis du slet ikke vil vise at du har bambus strømper på, så kan du vælge vore usynlige bambus sokker, som også bliver kaldt footies. De er strikket helt helt kort, så kanten af bambus strømperne bliver under kanten af skoen. Det er bestemt ikke en bambus strømpe for alle mænd, men er komfort vigtigt for dig og vil du gerne gå efter et udseende, hvor det ligner at du ikke har strømper på, så er vore bambus footies til mænd de helt rigtige for dig. Vi har dem som sorte bambus strømper, der ikke kan ses.

Vore bambus sokker i almindelig længde er strikket på en måde, hvor de ikke strammer om benet, men har du meget følsomme lægge og vil du gerne have bambus sokker, der er ekstra komfortable, så kan vore bambus strømper uden elastik være de helt rigtige for dig. Vi har dem som sorte bambus sokker uden elastik til mænd. Bambus strømperne er strikket med to forskellige rib strikninger, sådan at de bliver siddende oppe på benet uden at de strammer.
BÆREDYGTIGE STRØMPER
Vores bambus strømper til mænd er ikke bæredygtige. Meget tøj i dag bliver markedsført som bæredygtigt eller økologisk, men den sørgelige sandhed er, at det ganske enkelt ikke er muligt at producere strømper, som er godt for miljøet. Uanset om der laves strømper af økologisk bomuld, organisk bomuld, bambus eller andet materiale, så vil det belaste miljøet at producere sokker. Det kan altså ikke lade sig gøre at producere bæredygtige strømper til mænd.

Det betyder dog på ingen måde, at vi bare skal give op og forbruge løs. Tvært i mod. Vi skal fortsætte med at prøve at belaste miljøet så lidt som muligt. Noget af det bedste, som kan gøre er at købe varer, der er produceret af ordentlige materialer og af god kvalitet. Fordi jo færre bambus sokker vi køber, jo mindre belaster vi miljøet. Derfor kan du som forbruger gøre noget godt for miljøet ved at købe bambus sokker af god kvalitet. For selvom det ikke kan lade sig gøre at købe bæredygtige herresokker, så bidrager du alligevel til at minimere miljø belastningen ved at købe bambus sokker, der holder længere. Og når der så før eller siden går hul på dine strømper, så kan du forlænge deres levetid ved at lære dig selv at stoppe hullerne selv ligesom dine bedsteforældre gjorde det – se vores guide hér – eller når strømperne er helt slidt op, så bruge dem til at lave legetøj til katten eller hunden.
ER BAMBUS GODT FOR MILJØET
Garnerne som vores bambus strømper til mænd er strikket af er, som ordet siger, lavet af bambus. Bambus er en naturlig plante ligesom bomuld, men bambus planten har den store fordel, at den vokser meget hurtigt, og at der kan være mere bambus end bomuld pr. kvadratmeter mark. Bambus er dog ikke blød fra naturens side, så der har bomuldsfibren en fordel. Herrestrømper af bambus er ikke som udgangspunkt gode for miljøet, men er de produceret rigtigt, så er bambus sokker til mænd bedre for miljøet en mange andre strømper, og køber du en god kvalitet får du også bambus strømper, som holder meget længe.
BAMBUS – TIL SPORT OG TRÆNING
Bambus strømper er ikke kun gode til hverdagsbrug, det er også fantastisk hvis man går til sport eller hvis man træner i et fitnes center. Udover at bambussokker er gode for fødderne så ser de også lækre ud, så du kan roligt svede i stil.

Bambus strømper har en lang række fordele sammenlignet med almindelige sokker i forhold til sport og træning. Bambusstrømper hjælper med at forhindre lugt så du ikke har sure tæer efter en hård gang træning. Med bambus sokker til mænd behøver du heller ikke at tænke på risikoen for fugt og svamp og som bonus virker bambus mod bakterievækst.

Så med bambus strømper til mænd behøver du ikke bekymre dig. Du kan bare gå til træning eller tage til sport og give den maks gas, og stadig have sunde og dejlige fødder.
BAMBUS FORDELE
Herrestrømper af bambus har en lang række fordele udover at de selvfølgelig også ser flotte ud. Bambus strømper er blandt andet mere holdbare end så mange andre materialer til strømper, så du vil spare penge i længden ved ikke at skulle købe så mange. Bambus sokker er også meget åndbare hvilket gør at dine fødder ikke bliver så fugtige som hvis du bruger herrestrømper lavet af andet materiale. Bambus strømper hjælper også mod slid sår og rødme da bambus materialet er meget blødt.

Bambus er også et materiale, som skåner miljøet mere end sammenlignelige materialer, så hvis du vil reducere din indvirkning på miljøet er herresokker af bambus en god vej at gå.
Andre fordele ved bambus strømper
Vi har stor fokus på at skabe et produkt der lever op til de forventninger vi selv har til bambus sokker. Bambus strømper skal være holdbare, åndbare, høj kvalitet og ekstra bløde.

Det gode ved bambus sokker er at de kan bruges i mange forskellige situationer hele året rundt. De kan bruges som løbestrømper, rejsesokker eller hverdagsstrømper.

De findes i sorte, grå og navy.
DE PERFEKTE STRØMPER TIL MÆND
Bambus strømper til mænd fra Umbrella er både bløde, holdbare og lækre. Strømperne strikkes i lækre blødt bambusfibre sammen med en nylontråd, som sikrer forstærkning af tå og hæl. De har også en elastisk tråd, der giver en god strækbarhed og får bambus sokken til at holde formen selv efter mange gange i vask.

Bambusstrømperne består af 80% bambus. I modsætning til de fleste andre bambusstrømper på markedet, er disse sokker dobbelt strikkede. Det betyder, at bambus strømperne er mere robuste og behagelige end bambus sokker som er enkelt strikkede.

Tåen lukkes automatisk med en søm, der ikke er irriterende og elastikken er lavet, så den ikke strammer rundt om benet.