Undertøj

UNDERTØJ TIL MÆND

Hos The-Basics er det vores mission at specialisere os i undertøj til mænd. Vi tror på, at undertøj og strømper til mænd er nogen af de mest basale stykker tøj, som mænd skal bruge, men for de fleste er det alligevel noget, som de ikke skænker mange tanker i hverdagen. Derfor har vi sat os for at gøre det nemt og let tilgængeligt at købe undertøj til mænd. Vi bestræber os på at sørge for at undertøjet er produceret ordentligt, har en super god pasform, skader miljøet mindst muligt, er til at betale og er nemt at bestille.

STORT UDVALG AF UNDERTØJ TIL MÆND

Vi er stadig en forretning under opbygning, men vi har allerede et godt udvalg af de mest basale stykker undertøj til mænd. Som det ligger i vores valg af navn, så vil vi fokusere på basis undertøj og går altså langt uden om modens luner. Vi vil gerne sælge dig basis herre undertøj, som du kan bruge år efter år uden at tænke på, at farverne er gået af mode eller at modellen ikke længere er moderne.

Undertøj til herre består for os af underbukser, undertrøjer, t-shirts og så har vi taget et udvalg af basis strømper med i sortimentet også. Bambus underbukser til mænd er en meget populær artikel, så den  type underbukserhar vi et stort udvalg af.

BÆREDYGTIGT UNDERTØJ TIL MÆND

I valget af materialer og i valget af produktionsmetoder bestræber vi os på, at belaste miljøet mindst muligt. Den bomuld vi bruger er dyrket organisk og bambus’en ligeså, men det betyder desværre ikke at vi laver bæredygtigt herre undertøj. Det er nemlig desværre slet ikke muligt, men det er muligt, at producere undertøj i så god kvalitet til prisen, at du ikke behøver at udskifte det så ofte. At køber færre mængder af tøj og undertøj til mænd er det bedste vi alle kan gøre for at minimere vores belastning af miljøet. Selvfølgelig skal producenterne tænke sig godt om og sørge for at bruge grøn energi, rense vandet efter indfarvningen, dyrke råmaterialerne ordentligt, men det er desværre ikke muligt helt at undgå miljø belastningen.

I forhold til produktionsstederne, så har vi valgt at producere undertøj til herre dér hvor råmaterialerne vokser. Både bomuld og bambus dyrkes i vid udstrækning i Asien, så det er et valg mellem at transportere råvarer eller at transportere færdigvarer fra Asien (inclusive Indien og Bangladesh) til Europa, når vi europæere skal have tøj på. Vores valg er faldet på at transportere færdigvarerne, hvilket også gør det muligt at skabe arbejdspladser i nogen af de fattigste dele af verden. En del af FN’s verdensmål drejer sig nemlig om, at beboere i fattige dele af verden har mulighed for at forsørge sig selv og skabe en hverdag for dem selv og deres familier, og én af de muligheder vi har for det, er altså at betale dem for at sy vores undertøj til mænd for os.

HERRE UNDERTØJ I MULTIPAKKER

Når vi vælger at pakke vort undertøj til mænd i multipakker af henholdsvis 5 underbukser, 3 undertrøjer eller 12 par strømper, så er det for at forsøge at minimere transport omkostningerne fra vort lager til dig som forbruger. Vi tror nemlig på, at mænd bruger det undertøj de nu engang skal bruge, og vi tror på at mænd ikke smider mere undertøj ud bare fordi de kan købe fem ad gangen. Det er der heldigvis mange forbrugere, som er enige med os i, og det er dejligt at se, at vore sampak af strømper og undertøj bliver så godt modtaget. Vi synes det kan være en god måde at hjælpe med at gøre det nemt at købe undertøj til mænd.

DEN RIGTIGE STØRRELSE

En af de bedste ting du selv kan gøre for at få dit herre undertøj til at holde længere er at købe det i den rigtige størrelse. Et par underbukser, som er lidt for små i størrelsen, vil måske føles at have på fordi stoffet og elastikken er så strækbart, men i længden vil syningerne gå hurtigere i stykker fordi de bliver belastet hårdere end nødvendigt. Vi har levet en størrelseguide, som du finder her. Det kræver blot et målebånd at finde den rigtige størrelse, og da vores kroppe udvikler sig gennem hele livet skal vi være åbne for, at størrelsen på vores undertøj til mænd skal være en anden over tid. Selvom kropsvægten er den samme som for 10 år siden kan kiloene desværre godt flytte sig rundt på kroppen og bevirke, at vi skal skifte størrelse på vores gardarober.

ER DET BEDST AT GÅ UDEN UNDERTØJ

Undertøj har jo den grundlæggende funktion, at det skaber et lag mellem vores kroppe og så vores yderbeklædning. Bærer du skjorter på en varm sommerdag kender du måske problemet med sved skjolder under ærmerne. Selvom det virker selv modsigende på en varm sommerdag at tage mere tøj på, så kan en bambus undertrøje med ærmer være den helt rigtige løsning til at undgå svedskjolderne. Bambus undertrøjen vil nemlig opsuge sveden fra dine armhuler og hjælpe med at undgå, at sveden bliver synlig gennem din skjorte.

UNDERTØJ TIL MÆND I FORSKELLIGE KVALITETER

Vort herre undertøj har vi valgt at producere i to forskellige typer af naturfibre: Bomuld og Bambus. De to fibre har hver deres fordele. For tiden er bomuld lidt udskældt, men det er faktisk en smule ufortjent. Hvis blot man sørger for at bomuld er produceret samvittighedsfuldt og uden brug af kemikalier, så er det en fiber og en plante, der har rigtigt mange positive sider. Dog er det specielt vigtigt at planterne vokser og høstes i regioner af verden, hvor der ikke er vandmangel. Produktionen af bomuld kræver nemlig ret meget vand.

Når bomuldsfibrene plukkes fra planten, så er fibrene helt naturligt i mange forskellige længder. Senere i produktionsprocessen sorteres fibrene i et vist omfang efter længde, og den højeste kvalitet af garner og den længste holdbarhed af stoffet opnås ved at bruge lange bomuldsfibre. Vi sørger altid for at vores undertøj til mænd er produceret af garn lavet af lange bomuldsfibre.

Bambus er én af de hurtigst voksende planter i verden. Det er ikke ualmindeligt, at en bomuldsplante vokser 30 cm om dagen eller mere. Der kan man jo tale om at høre græsset gro. Desværre er processen med at ændre bambus planten fra et træ til et stykke tekstil relativt omstændelig. Bambus fibrene vokser nemlig ikke direkte på træerne, som det ellers bogstaveligt talt er tilfældet ved bomuldsplanten. Undertøj til herre produceret af bambus er blødere end undertøj til mænd produceret af bomuld. Så foretrækker du meget blødt herre undertøj, så bør du prøve vores bambus undertøj.

VASK OG TØRRETUMBLING AF HERRE UNDERTØJ

Vores undertøj til mænd kan du roligt vaske ved høje temperaturer, og herre undertøjet kan også sagtens tåle at blive tørretumblet. Dog vil langt det meste herre undertøj bliver rent selv ved lave temperaturer. Blot skal man være opmærksom på at bruge et godt vaskemiddel.

Det er klart bedst for miljøet at vaske ved lave temperaturer, så der ikke skal bruges energi på at varme vandet op, og det vil også skåne miljøet hvis vi alle vælger at hængetørre vores tøj i stedet for at bruge tørretumbleren. Mange vaskemaskiner har timere, så du kan programmere dem til at køre om natten. For det første er strømmen som oftest billigere om natten og for det andet, er det ofte grøn strøm, som elværkerne har mulighed for at sende gennem ledningerne, når nettet ikke er så belastet. Rengøring af dit herre undertøj behøver ikke at belaste miljøet mere end højest nødvendigt.