Tilbud

5-pak Underbukser i Økologisk Bomuld – Sort

DKK 350

Bomuldsundertøj fra Umbrella Underwear

  • 95% økologisk bomuld og 5% elastan
  • Disse bomulds underbukser er perfekt til alle kropstyper
  • Perfekt pasform som kan holde til at blive vasket igen og igen

 

Ryd
Varenummer (SKU): 10112005-028 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sorte økologisk bomuldsundertøj til mænd

Underbukser er noget vi alle bruger i hverdagen, så hvorfor ikke købe det bedste. The-Basics har nu produceret en ny model af “grønne” underbukser. Disse herre underbukser i økologisk bomuld er produceret med henblik på at tilbyde et basic produkt, der er bæredygtigt, åndbart, og i en kvalitet der er helt uovertruffen, og så er prisen holdt i bund. Vi tilbyder billige bomuldsundertøj i hvid og sort. For os er det nemlig vigtigt at du får det bedste. Vi siger ikke det er de bedste underbukser, men til prisen er de bedre end de fleste. Vores underbukser er designet med en enkelthed der gør dem perfekt til hverdagsbrug, til fest, arbejde eller til træning. Økologisk bomlds underbukser fra vores eget mærke Umbrella Underwear er lavet så du kan få billige underbukser i en høj kvalitet.

Det er ingen hemmelighed at vores højeste prioritet er at skabe et par bomuldsundertøj der forbliver i garderoben. Kvalitet er vores motivationen, vi jagter det perfekte, som vi mener skabes i en kombination af komfort, holdbarhed og lækkert design. Med stor erfaring i tekstiler har vi nu produceret herre boxers der lever op til disse krav. Materialer i bambus og økologisk bomuld sikrer samtidig at vi overholder det bæredygtige element! Det er vigtigt for The-Basics at vi har fokus på planetens velvære. Vi udvikler konstant på vores produkter i økologisk bomuld og bambus for netop at sikre at i kunder får den bedste oplevelser. Om i skal bruge tights til hverdagen, t-shirts til træning, eller andet tøj til rejsen så håber vi at i vil vælge vores tøj i enten økologisk bomuld eller bambus.

“Basic” men slidstærkt

Boxers fra The-Basics findes på nuværende tidspunkt i et meget begrænset udvalg. Vores tights i økologisk bomuld fås i farverne sort og hvid. Designet er lavet på det grundlag af det skal være basis varer med fokus på komfort, kvalitet og ikke mindst en god pris. Vi tilbyder de sorte og hvide bomuldsundertøj i størrelserne small, medium, large og xtra large. Ved at have et lille sortiment har vi haft mulighed for at sikre os at de The-Basics tilbyder er det absolut bedste inden for grønne herreunderbukser.

Vi har testet deres slidstyrke og kan med stor tilfredshed sige at vores boxers kan noget udover det sædvanlige. De fleste har efterhånden vænnet sig til at bomulds underbukserne holder i en periode og at de så skal udskiftes. Holdbarheden i vores er

eminent og det betyder for dig at du får et par økologisk bomulds trunks der både er komfortable og holdbare. Du kan vaske vores øko underbukser utallige gange ved den temperatur du plejer at vaske undertøj i. De bibeholder farven og pasformen og sikre at du har underbukser der er lækre, der sidder godt på kroppen og holder i rigtig lang tid.

Enkelt design

Vores bomuldsundertøj er blevet testet utrolig meget. Det er rigtig vigtigt for os a boksershortsene er I top kvalitet og lever op til alle krav. Vi stiller nemlig høje krav til vores underbukser og undertøj generelt. Det betyder for dig at du altid er garanteret en høj kvalitet og at det undertøj du køber, hos os er produceret ordentligt og under ordentlige forhold. Vi har alt valgt det minimalistiske design for at holde tingene basic, men det betyder ikke vores underbukser er lavet af basic materialer.

Vælg det perfekte par underbukser

Vores mission er ikke at få dig til at købe et par økologisk bomuldsundertøj fra Umbrella Underwear, vores mission er at få dig til ikke at købe andre underbukser end dem fra Umbrella Underwear!

Selvom vores sortiment ikke er større, så er enkeltheden nok i sig selv til at give din garderobe et frisk pust af minimalisme og lækkert design. Nu kan du få boxershorts i bambus og i økologisk bomuld til billige penge. Ikke nok med det så er kvaliteten på højde med langt dyrere brands! For som vi har nævnt så er kvaliteten vores højeste prioritet. Underbukser til mænd skal være slidstærke, holdbare, åndbare, bæredygtige og ikke mindst lette og komfortable. Hos os får du følelsen af frihed når du bruger underbukser fra The-Basics. Skal du have et godt tilbud, så kig i vores tilbuds kategori, der har du mulighed for at få billige underbukser. Måske er du på udkig efter andre gode tilbud, tag et kig.

Vi håber du vil med på vores rejse, vi håber at når du har prøvet vores økologisk bomulds underbukser at du aldrig vil tilbage til de gamle kedelige bomuldsundertøj. Mærk forskellen og nyd komforten.

Bæredygtigt, men billigt

Udover bomuldsundertøj har vi også mange tilbud på undertøj I bambus her på siden.

Yderligere information

Vægt 0.543 kg
Størrelse

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “5-pak Underbukser i Økologisk Bomuld – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *