Strømper uden elastik

Strømpen uden elastik er en af vores mest behagelige strømper. Strømperne er strikket, så de har en blød langstrukket elastisk følelse op af benene, hvorved den elastiske kant i toppen kan udgåes. Vi fører strømperne som bambus strømper uden elastik og merino uld strømper uden elastik.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Strømper uden elastik

Sokker uden elastik bliver siddende højtMand der trækker i sine strømper, så man kan se, at de ikke strammer på benet uden at de strammer. Strikke teknikken er lidt speciel, men gør at strømperne ikke glider ned selvom de ikke strammer rundt om benet. Strømperne leveres i en praktisk 6-pak, så du har strømper til næsten alle ugens dage. Alle strømperne passer sammen, så du får ikke det store problem med at sortere efter vask. Dobbelt strikningen gør også strømperne meget nemme at reparere. Her kan du eventuelt følge vores guide til at lappe huller i strømperne.

Strømper der ikke strammer

Herre ben med mærke efter stramme strømperVi har alle prøvet at have et par strømper på som strammer omkring anklerne, og efterlader røde mærker på huden. Stramme strømper kan være dårlige for din blod cirkulation, dette kan lede til hævede fødder eller skabe irritation i form af røde mærker omkring dine ben, som kan lede til eksem og kløe. Dette er en irriterende følelser for os alle, og kan være særligt problematisk for folk med diabetes, dårligt blodomløb eller folk med sensitiv hud og eksem. For at undgå problemer er det en god ide at vælge en strømpe type der ikke strammer, og som er fremstillet i et blødt og åndbart materiale.

Merino uld strømper uden elastik

Vores merino uldstrømper uden elastikHånd der trækker i uldstrømper uden elastik, så man kan se at de ikke strammer er lavet i en super lækker og behagelig uldkvalitet, som er forstærket med et indhold af elashane og polyamide. Strømperne er stærke og holdbare, men er strikket så, de sidder blødt og behageligt rundt om benet. Strømperne kan tåle både tørretumbling og vask ved høje temperaturer uden at krympe.

Bambus strømper uden elastik

Mand med hænderne inde i strømper for at vise, at elastikken ikke strammerVores bambus sokker uden elastik er lavet af de samme garner, som de øvrige bambus strømper vi sælger hér på shoppen. Forskellen på denne model er strikningen, der er lavet, så strømperne ikke strammer om benet, selv hvis du har meget bløde lægge eller blot ikke bryder dig om den strammende følelse fra elastikken. Bambus strømperne uden elastik kan vaskes ved høje temperaturer og kan tåle tørretumbling uden at de krymper.

Dobbelt strikning

Vores strømper uden elastik er alle strikkede med dobbeltstrikning. Denne type strikning gør at strømperne er en anelse kraftigere, men også at de holder længere og er nemme at reperarere, når der før eller siden opstår hul i dem.

Vedligehold af dine sokker uden elastik

Alle vore strømper uden elastik kan tåle at blive vasket ved høje temperaturer og at blive tørretumblet. Efter tørretumbling vil bambus strømperne se en smule mindre ud, men når du tager dem på vil de uden problemer strække sig tilbage til den almindelige form. Dette skyldes at bambus fibre ikke er helt lige så gode til at holde på formerne som uldfibre, men de krymper som nævnt ikke.

Hvis du orker det, så vil både dine Strømper hænger til tørrestrømper og miljøet dog have mere gavn af, at du hængetørrer strømperne. Et strømpegarn er spundet sammen af små fibre, og de små fibre er altså dem, som du tager ud af dit filter i tørretumbleren efter hver tørring. Når der ved tørretumbling stille og roligt trækkes fibre ud hver gang vil det forkorte dine strømpers levetid. Tørretumbleren bruger også meget elektricitet.

Medicinske Strømper

Vore strømper uden elastik er ikke medicinske strømper. Har du diabetes eller dårligt blodomløb foreslår vi, at du i stedet køber dine strømper på apoteket.

FAQ

Bliver strømper uden elastik oppe?

Strømper uden elastik strikkes med en strikke teknik, der gør, at strømperne alligevel bliver oppe på benet uden at krybe ned. Typisk er det en rib strikning i strømpens bensektion, der gør at de formår at blive oppe på benet uden den typiske elastikkant.

Hvad er strømper uden elastik

Strømper uden elastik er en fællesbetegnelse for strømper, der er strikket uden den typiske elastikkant helt oppe for oven. Strømperne er populære blandt forbrugere med følsomme lægge og bør især bruges, hvis man har diabetes eller dårligt blodomløb. Ikke alle strømper uden elastik er dog certificerede, så man bør se efter CE certifikater, hvis lægen har ordineret strømperne