Vilkår og Betingelser

1. Indledning

Denne hjemmeside drives af The-Basics.com ApS, som en platform til salg af tøj og tekstilproduktioner. Hjemmesiden er underlagt forretnings- og handelsbetingelserne for The-Basics.com ApS som beskrevet i de følgende afsnit under den samlede overskrift: ‘Det med småt’. I det følgende vil betegnelsen The-Basics referere til den juridiske enhed The-Basics.com ApS med CVR nr. 4044 2928, Birkemosevej 9a, 6000 Kolding, Danmark. Telefon: 0045 2560 6650, E-mail: info@the-basics.com .

Ethvert køb eller anden forretningstransaktion indgået via denne hjemmeside vil således være underlagt forretnings- og handelsbetingelserne skitseret i de følgende afsnit og de danske regler generelt. .

2. Produkter

The-Basics sælger tøj-, tekstil og andre beslægtede produkter på denne hjemmeside. Produkterne illustreres på hjemmesiden ved hjælp af fotos, størrelsesskemaer og undertiden video materiale. The-Basics bestræber sig på, at vise produkterne så virkelighedsnært som overhovedet muligt, men kan ikke garantere at brugerens skærm eller printer illustrerer farverne og produktets detaljer fuldstændigt og præcist. En bruger der ved køb af produkter føler at produktet ikke modsvarer det på hjemmesiden illustrerede produkt vil have mulighed for fortrydelse af købet jf. forbrugeraftalelovens generelle bestemmelser om fortrydelse af køb som også specificeret yderligere i disse forretnings- og handelsbetingelser.

3. Aftale mellem køber og sælger

Ved bestilling af varer på denne hjemmeside indgår brugeren en købsaftale med The-Basics.com ApS, CVR Nr. 40442928. Brugeren skal være minimum 16 år for at gennemføre en bestilling af varer på denne hjemmeside. Ved at gennemføre en bestilling af varer på denne hjemmeside afgiver brugeren en bindende bestilling af varerne i kurven. The-Basics fremsender en ordrebekræftelse pr. e-mail, så snart brugeren har afgivet bestillingen.

4. Generelle betingelser

Enhver bruger er berettiget til at oprette én kundekonto hos The Basics.

5. Produkternes priser og betaling

Priserne som fremgår på The-Basics hjemmeside på det tidspunkt hvor bestillingen afgives er gældende og inkluderer moms med mindre andet er tydeligt angivet. The-Basics forbeholder sig retten til at ændre priserne på produkterne på hjemmesiden uden forudgående varsel ligesom The-Basics forbeholder sig retten til at ophøre med salget af produkter og øvrige tilbud uden varsel.

Yderligere omkostninger ved bestilling vil fremgå i Check-out processen. Forsendelsesomkostninger vil være afhængige af den valgte transportform og af bestillingens størrelse. Brugere bedes kontakte The-Basics umiddelbart efter konstatering af fejl i den opsummerede pris ved den endelige bestillingsafgivelse.

The-Basics forbeholder sig retten til at tilbyde rabatter og ændre priserne på produkterne, ligesom The-Basics forbeholder sig retten til at ophøre med de tilbudte rabatter og kampagner til enhver tid. At én bruger tilbydes rabat giver ikke automatisk andre brugere samme rettigheder.

The-Basics tilbyder som udgangspunkt betaling via Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Mobilepay og Applepay.

Betaler brugeren med et internationalt betalingskort (Visa, Mastercard) eller mobilepay reserveres beløbet dog på brugerens kort eller konto indtil:

  1. Beløbet hæves, når varen sendes
  2. Beløbet frigives ifølge aftale med din kortudsteder

Brugeren kan læse mere om reglerne for det specifikke kort hos kortudsteder.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Brugeren samtykker til udelukkende at modtage fakturaer og kreditnotaer i elektronisk form

The-Basics er ikke behjælpelig med momsrefusion i forbindelse med foretagede køb, som er sendt uden for EU af enkeltpersoner eller erhvervskunder.

6. Rabatkoder og Gavekort

Rabatkoder er rabatter, der kan uddeles til enkelte brugere i forbindelse med kamapagner og vil være gyldige indenfor en afgrænset tidsperiode. Rabatkoder kan kun indløses i forbindelse med et køb og kun indenfor den specificerede tidsperiode. Det kan være påkrævet at bestille for et minimumsbeløb, for at en rabatkode kan indløses. Værdien af en rabatkode kan ikke udbetales ligesom rabatkoder ikke refunderes såfremt de bestilte varer returneres. Rabatkoder kan kun indløses forud for, at bestillingsprocessen gennemføres. Rabatkoder må ikke overføres til trediepart og det er ikke muligt at kombinere flere rabatkoder på samme bestilling.

Hvis gavekortets værdi ikke dækker prisen på den ønskede bestilling kan differencen blive betalt ved de andetsteds angivne betalingsmetoder.

7. Forsendelse og levering

The-Basics benytter tredjeparts leverandører til forsendelse og levering af købte produkter på The-Basics webshop og hjemmeside. Det er brugerens eget ansvar at indtaste den korrekte og fuld detaljerede leveringsadresse.

Vi benytter os af GLS som fragtselskab og tilbyder gratis fragt med GLS for køb over 299,- kr., hvis leveringen foretages til erhvervsadresse eller pakkeshop. Hvis brugeren placerer ordrer under 299,- kr.  er prisen for levering 39,- kr. Vælger brugeren levering til privatadresse – uanset ordrestørrelsen – er prisen for levering 61,- kr. Fragtomkostningerne fremgår i check-out processen.

Vi leverer din pakke inden for 1-2 dage.

8. Fortrydelsesret, returnering og refundering

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. I forbindelse med Julen kan ordrer dog returneres og ombyttes i hele januar måned.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@the-basics.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragt omkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering: Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres. Dette kan gøres ved at bruge The-Basics standard returneringsformular som kan printes fra The-Basics hjemmeside. Denne returforsendelse koster 49 kr., og vi fratrækker beløbet i det beløb, som du får refunderet. Vælger du at bruge din egen fragtaftale til at returnere varer til os, fratrækker vi naturligvis ikke 49 kr. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Varens stand, når du sender retur: Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdi forringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdi forringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer beløbene, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

9. Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: The-Basics.com ApS, Birkemosevej 9a, 6000 Kolding, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

10. Ansvar

The-Basics er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende opfyldelse af aftale grundet force majeure. Såfremt en force majeure situation foreligger, er The-Basics fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.

The-Basics forpligter sig til, efter bedste evne, at sikre hjemmesiden og webshoppen mod angreb fra hackere, malware og lignende. The Basics er ikke ansvarlig for nogen brugers eller besøgende på hjemmesidens tab som kan henvises til hackerangreb, malware eller lignende medmindre vi er pålagt af dansk rets ufravigelige regler.

11. Fejl, unøjagtigheder og udeladelser

The-Basics forbeholder sig ret til at rette enhver fejl, unøjagtighed eller udeladelse på hjemmesiden, webshoppen uden forudgående varsel.

The-Basics kan imidlertid altid kontaktes vedrørende ukorrekte oplysninger på hjemmesiden eller webshoppen.

12. Persondata

Du kan læse om, hvordan vi behandler persondata i vores Persondata og Cookie politik.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf. nr., mailadresse og betalingsoplysninger.

Vi registrerer og videregiver de person oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Dine betalingsoplysninger bruges af Quickpay til at modtage din betaling og dit navn og adresse benyttes af GLS til at arrangere leveringen, hvis du vælger levering til privatadresse mens dit telefonnummer og mailadresse benyttes af GLS uanset valgt leverings sted. Vi benytter Shipmondo som formidler af kontakten til GLS, hvorfor dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse også videregives til Shipmondo.

Personoplysningerne registreres hos The-basics.com ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.the-basics.dk er The-basics.com ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@the-basics.com

13. Brugeranmeldelser

Brugere, der vælger at skrive en anmeldelse af et produkt på The Basics, skal have købt det pågældnede produkt indenfor 3 måneder fra anmeldelsen. The-Basics forbeholder sig ret til at slette eller på anden vis anmærke, såfremt en bruger har skrevet en anmeldelse af et produkt uden at have købt det pågældende produkt hos The-Basics. Brugere, der skriver en produktanmeldelse, skal have en brugerprofil og brugerkonto på The-Basics, hvortil der skal være tilknyttet en faktisk e-mail adresse, som The-Basics kan verificere er en ægte e-mail adresse, der tilhører den pågældende bruger.

The-Basics tillader ikke anstødende indhold i brugeranmeldelser og forbeholder sig retten til at slette eller på anden vis kommentere eller modificere brugeranmeldelser med anstødende indhold så som groft sprogbrug, diskriminerende, racistiske eller injurierende bemærkninger, pornografisk materiale eller hvis anmeldelser indeholder personlige informationer om et andet individ eller salgsreferencer til andre produkter (inklusive links).

Ovenstående oplistning er ikke udtømmende og er ikke et udtryk for at The-Basics censurerer anmeldelser med henblik på egen vinding.

14. Ikke tilladt brug

Indholdet på denne hjemmeside og webshop såsom tekst, grafik, ikoner, billeder, videoer, lydfiler og software ejes af The-Basics eller selskabets tilknyttede partnere eller selskaber. Download af indhold fra hjemmesiden og webshoppen er kun tilladt til personligt og ikke-kommercielt brug og under forudsætning af overholdelse af ophavsretten. Det er ikke tilladt at kopiere, distribuere eller genudgive indhold fra hjemmesiden til offentligt eller kommercielt brug eller på anden måde bruge det ophavsretsbeskyttede indhold uden tilladelse fra The-Basics eller selskabts tilnyttede partnere eller selskaber.

15. Ændringer i forretnings- og handelsbetingelser

De til enhver tid gældende forretnings- og handelsbetingelser kan ses på denne side.

The-Basics forbeholder sig retten til at opdatere, ændre og udskifte hele eller dele af disse forretnings- og handelsbetingelser ved at foretage ændringer på denne hjemmeside og webshop.

16. Klageadgang

Såfremt en bruger er uenig i vores behandling af en klage, har brugeren mulighed for at henvende sig til Center for Klageløsning hos Forbrugerstyrelsen, og herefter til Forbrugerklagenævnet. Brugeren bør være opmærksom på at visse betingelser skal være opfyldt, før Mæglingsteamet for forbrugerklager og Forbrugerklagenævnet kan behandle brugerens klage. Brugeren kan læse mere på Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Jesper på info@the-basics.com eller 25606650. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommisionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

17. Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

The-basics.com ApS

Birkemosevej 9a

6000 Kolding

E-mail: info@the-basics.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

18. Kontaktdetaljer

Spørgsmål vedrørende disse forretnings- og handelsbetingelser bedes rettet til The-Basics via e-mail på info@thebasics.com

Disse handelsbetingelser er senest opdateret den 13. maj 2024