T-Shirts og Undertrøjer

T-SHIRTS SKABT TIL DIG

T-shirts og undertrøjer i bambus til mænd. The-Basics tilbyder Bambus t-shirts til herre. Vores undertrøjer fås i både bambus og økologisk bomuld. Farverne er i hvid og i sort.

T-shirts fra The-Basics er tætsiddende i lækker bambus. Det gør dem bløde og åndbare samtidig med at de er holdbare og tåler at blive vasket op til flere gange.

De Sorte t-shirts i bambus til mænd fra Umbrella Underwear er i et klassisk og tidløst design med en fremragende pasform. Denne T-shirt har god komfort bambus materialet sikrer, at huden holdes tør og åndbar. Denne t-shirt er det, der kendetegner Umbrella Underwear – Klassisk funktionelt design med en perfekt pasform, der er ekstremt holdbar. Den høje kvalitet sikrer, at t-shirten ikke mister sin pasform eller farve i vasken.

BÆREDYGTIGE MATERIALER I HØJ KVALITET

The-Basics t-shirts indeholder 65% bambus, 30% økologisk bomuld og 5% elastan. Materialet er altså i den højeste kvalitet og de er netop det der kendetegner vores vision. Vi tilbyder basic produkter til billige penge uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

T-shirts i bambus har en lækker følelse og så er det ideelt til træning da det er svedabsorberende og åndbart. Vores t-shirt er slim fit og dermed er der ikke noget der flagrer når du løber eller træner i fitness.

Vi arbejder løbende på at forbedre kvaliteten af vores herre tee, netop for at du får det bedste produkt. Samtidig vil vi også gerne kunne give et godt tilbud. Derfor er det muligt hos os at købe bambus t-shirts i en samlet bambus pakke med andre produkter, eller i en 3-pak. Begge deler giver god mulighed for at få nyt tøj i høj kvalitet til billige penge.

KAN BRUGES TIL ALLE LEJLIGHEDER

En af fordelene ved t-shirts og undertrøjer fra the basics er at de er lette og at den også føles let at have på. Det gør den ideel til al slags brug, om det er til træning, til hverdag, på arbejde eller til fest. T-shirten og undertrøjen er nemlig meget gode at have på inden under en skjorte.

Bambus sikrer at lugten mindskes, den fylder ikke noget og er derfor ikke synlig under en skjorte og så er den meget behagelig at have på grundet den høje komfort.

Tank Top fra The-Basics er også helt perfekt på en varm sommerdag. Dens tidløse design gør at den snildt kan bruges i hverdagen. Undertrøjen i økologisk bomuld fås i hvid, modellen i bambus fås i sort. På den måde giver vi jer mulighed for at kunne variere lidt i garderoben, men samtidig også have en basis garderobe der betyder at i ikke skal bruge tid på den næste trend. Herreundertøj og t-shirts i basis farver er vores varemærke og vi stræber os på at give jer den bedste kvalitet og den bedste komfort.

STADIGVÆK IKKE OVERBEVIST?

Lad os opsummerer hvorfor du skal vælge vores t-shirts og undertrøjer:

  1. Naturligt antibakterielle materialer
  2. Perfekt til hverdagen, festen eller til træning
  3. Blødt, let og åndbar tee og tanktop
  4. Meget komfortabel
  5. Bæredygtige t-shirts og undertrøjer
  6. T-shirts i bambus, undertrøjer i bambus og økologisk bomuld = bæredygtige materialer. 
Hvis du vil gerne vide mere om fordelen ved bambus produkter, så tjek vores blog hér.