Bomuldsunderbukser

Vi har to typer af bomulds underbukser – tætsiddende og løstsiddende. Bomuld er det meste klassiske materiale til underbukser og bomuldens mange gode egenskaber er afprøvet gennem generationer og det er med god grund. Underbukser af bomuld er bare både behagelige at have på og har lang holdbarhed.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Tætsiddende bomuldsunderbukser forside underbukse guidemed bomuld og elasthan. Modellen sidder tæt til låret, tæt omkring rumpen og holder godt fast på de ædlere dele. Det er en bomuldsunderbuks uden gylp og vi har den i sort og hvid. Den samme model fåes som bambus underbukser, så foretrækker du bambus bør følge link’et til dem i stedet.

Vore løstsiddende underbukser er lavet uden elasthan i en vævet bomulds metervare. Stoffet er typisk vævet i klassiske mønstre og underbuksen til mænd er lavet med en klassisk gylp med knap. Modellen er løstsiddende både omkring benene og underlivet, så det er en type af bomuldsunderbukser, der giver maksimal følelse af frihed.

Bomuldsunderbukser yderst

Den løstsiddende bomuldsunderbuks er den helt klassiske model, som har været brugt gennem generationer. Nye generationer har også taget den til sig og bruger den endda som yderbeklædning. Hvis du også har tænkt at gøre det samme vil vi dog foreslå,Pige i drenge undertøj at du ifører dig én af vore tætsiddende underbukser underneden.

Den løstsiddende bomuldsunderbukser bliver også brugt af piger. Søg blot på TikTok efter boyfriends underwear, så forstår du hvad vi mener.

Bomuldsunderbukser med elasthane der trækker sig sammen igen

Vores tætsiddende bomulds underbukser er strikket af bomuldsgarner med en meget elastisk elasthane. Vi har meget høje krav til elasthane især på dens evne til at trække sig sammen igen. På engelsk kaldes målet for stretch and recovery og beskriver, hvor god elasthan tråden er til at trække sig sammen igen, når den har været strukket. Det har betydning for dig, når du for eksempel går op ad trapper eller træner squats. Den tætsiddende bomuld underbuker til mænd er lavet til at stoffet skal sædde tæt rundt om låret. Går du op ad en trappe vil din lårmuskler udvide sig og strække stoffet. Med en billig elasthan vil du opleve, at stoffet ikke trækker sig særlig godt sammen igen og sidst på dagen vil stoffet rundt om dine lår sidde løst. Den elasthan, som vi har valgt at bruge er testet til at kunne holde spændstigheden hele dagen, så du kan være sikker på en god pasform – uanset hvor aktiv du er.

Bomuldsunderbukser med eller uden gylp

Mange mænd foretrækker deres herre Gylp åbning på klassiske boxershortsunderbukser i bomuld med en gylp, så de ikke behøver at trække bukser og underbukser ned, når de skal lade vandet. Vores klassiske vævede bomuldsunderbukser til mænd er lavet med gylp med knaplukning. Det er naturligvis en konstruktion som giver mest mening, hvis du foretrækker at stå op, når du skal træde af på naturens vegne. Hvis du er typen, der foretrækker at slå brættet ned og sidde, så kan du se helt bort fra om bomuld underbuksen til mænd har gylp eller ej.

Klassiske mønstre eller ensfarvet

Vore tætsiddende bomuldsunderbukser til mænd har vi valgt at producere helt ensfarvet for at være tro mod vores grundlæggende overbevisning: Underbukser skal være helt basic. Vi fører underbukserne i helt sort og i hvid, så der er noget at vælge imellem.

Vore løstsiddende herre underbukser i bomuld sælger vi i klassiske ternede eller stribede mønster. Denne type af bomulds underbukser til mænd laves i vævet stof og de to trådretninger gør det oplagt at lave klassiske mønstre i tern og striber.

Er bomuld skidt for miljøet

Bomuld har gennem de senere år fået et dårligt ry, og det skyldes Bomuldsplante på mark mere eller mindre nogen produktionsmetoder, som for år tilbage ikke var tænkt særligt godt igennem. Bomuld er en naturafgrøde, der vokser på marker og høstes én gang om året – typisk i oktober måned. Bomuldsfibrene plukkes direkte fra planten, hvor de er brudt ud af deres skal. Nærmest ligesom de kastanjer, som vi kender fra vore hjemlige breddegrader. Bomuldsplanten vokser og dyrkes ofte i meget fattige dele af verden, og dyrkning af planten er en levevej for mange. Høstning af bomuld sker mange steder stadig med håndkraft og udføres mange steder af kvinder, som ikke har så mange andre muligheder for at tjene til dagen og vejen. På den måde er dit køb af bomuldsunderbukser med til at opfylde et par stykker af FN’s 17 verdensmål.

Bomuldsplanten kræver dog meget vand. Det er ikke i sig selv et stort problem, hvis planten dyrkes i områder, hvor der er rigeligt med vand. Nogen af de problemer, det kan medføre, er dog, hvis dyrkningen foregår i områder, hvor vandet skal bruges til at drikke i stedet, eller hvis der bruges giftige sprøjtemidler i dyrkningen af bomulden. Det har traditionelt været på det område, at industrien har begået store fejl, fordi den megen vand har trukket sprøjtemidlerne med ned i undergrunden og forurenet store områder. Der sker heldigvis megen forskning på området, så forhåbentlig kan konventionelt dyrket bomuld snart gøres uden at skade undergrunden.

En anden mulighed er at vælge organisk Organisk Bomuld Logo bomuld, som er dyrket uden brug af sprøjtemidler, og det er lige nu nok den bedste mulighed. Det er dog heller ikke helt uden problemer fordi organisk dyrket bomuld kræver meget større forbrug af areal end konventionelt dyrket bomuld. Jord som ellers kunne være brugt til CO² fortærende skove. Og udbyttet fra organisk dyrkede bomuldsplanter er lavere, hvilket igen kan få bønderne til at inddrage større arealer for at opretholde deres levevej.

Bæredygtige underbukser

Bæredygtige bomuldsunderbukser til mænd findes desværre ikke. Uanset om bomulden er dyrket organisk og om der er brugt naturlige farvemidler, så belaster produktionen af bomuldsunderbukser til Livvidde målingmænd miljøet. Det bedste vi kan gøre er derfor at forsøge at købe så få underbukser som muligt, og det gør vi jo ved, at købe bomuldsunderbukser til mænd, som har en høj holdbarhed. Vi synes jo naturligvis at du bør købes bomulds underbukserne hos os, og opfordrer dig til at købe en størrelse, der passer. Noget af det, som påvirker holdbarheden af underbukserne til mænd mest er nemlig, hvis de er for små. Det vil presse syningerne, så der før eller siden opstår hul. Følger du vores størrelsesguide, når du køber herre underbukser i bomuld kan du være sikker på, at købe en størrelse der passer.

FAQ

Kan piger gå i underbukser til mænd?

Drenges boxershorts er gode til piger – især de løstsiddende boxershorts. Søgningen ‘boyfriends underwear’ på Tik Tok viser hvor populære de er til piger og nærmest bliver betragtet som en nattøj eller loungewear.

Hvorfor kravler bomulds underbukser op?

Hvis man har købt sine bomuldsunderbukser lidt for store kan de have en tendens til at kravle op. Elasthanen der bruges i stoffet skal også være god til at trække sig sammen for at stoffet rundt om lårene ikke kravler lidt op i løbet af dagen i takt med at lårets muskler spændes.

Er bomuldsunderbukser skadelige for miljøet?

Alle underbukser belaster miljøet i produktionen. Bæredygtige underbukser findes desværre ikke. Derfor er det bedst at købe så gode og holdbare underbukser så muligt, så man ikke behøver at købe nye hele tiden.

Er bomuldsunderbukser bedre end bambus?

Bomuld er det mest klassiske materiale til underbukser. De fleste bomuldsunderbukser er lidt mere holdbare end bambus underbukser og bomuldsstoffet kan føles lidt mindre ‘løst’ sidst på dagen.