Bomuldsunderbukser

BOMULDSUNDERBUKSER
Bomuldsunderbukser i det mest klassiske materiale går man aldrig fejl af. Bomuldens mange gode egenskaber er afprøvet gennem generationer og det er med god grund. Underbukser af bomuld er bare både behageligt at have på og har lang holdbarhed.
TÆTSIDDENDE UNDERBUKSER AF BOMULD
Vore bomuldsunderbukser til mænd fører vi i to forskellige kategorier. Tætsiddende bomuldsunderbukser med bomuld og elasthan. Modellen sidder tæt til låret, tæt omkring rumpen og holder godt fast på de ædlere dele. Det er en bomuldsunderbuks uden gylp og vi har den i sort og hvid. Den samme model fåes som bambus underbukser, så foretrækker du bambus bør følge link’et til dem i stedet.

Vore løstsiddende underbukser er lavet uden elasthan i en vævet bomulds metervare. Stoffet er typisk vævet i klassiske mønstre og underbuksen til mænd er lavet med en klassisk gylp med knap. Modellen er løstsiddende både omkring benene og underlivet, så det er en type af bomuldsunderbukser, der giver maksimal følelse af frihed.
LOUNGEWEAR
Den løstsiddende bomuldsunderbuks er den helt klassiske model, som har været brugt gennem generationer. Nye generationer har også taget den til sig og bruger den endda som yderbeklædning. Hvis du også har tænkt at gøre det samme vil vi dog foreslå, at du ifører dig én af vore tætsiddende underbukser underneden.

Den løstsiddende bomuldsunderbukser bliver også brugt af piger. Søg blot på TikTok efter boyfriends underwear, så forstår du hvad vi mener.
ELASTHANE DER TRÆKKER SIG SAMMEN IGEN
Vores tætsiddende bomulds underbukser er strikket af bomuldsgarner med en meget elastisk elasthane. Vi har meget høje krav til elasthane især på dens evne til at trække sig sammen igen. På engelsk kaldes målet for stretch and recovery og beskriver, hvor god elasthan tråden er til at trække sig sammen igen, når den har været strukket. Det har betydning for dig, når du for eksempel går op ad trapper eller træner squats. Den tætsiddende bomuld underbuker til mænd er lavet til at stoffet skal sædde tæt rundt om låret. Går du op ad en trappe vil din lårmuskler udvide sig og strække stoffet. Med en billig elasthan vil du opleve, at stoffet ikke trækker sig særlig godt sammen igen og sidst på dagen vil stoffet rundt om dine lår sidde løst. Den elasthan, som vi har valgt at bruge er testet til at kunne holde spændstigheden hele dagen, så du kan være sikker på en god pasform – uanset hvor aktiv du er.
MED ELLER UDEN GYLP
Mange mænd foretrækker deres herre underbukser i bomuld med en gylp, så de ikke behøver at trække bukser og underbukser ned, når de skal lade vandet. Vores klassiske vævede bomuldsunderbukser til mænd er lavet med gylp med knaplukning. Det er naturligvis en konstruktion som giver mest mening, hvis du foretrækker at stå op, når du skal træde af på naturens vegne. Hvis du er typen, der foretrækker at slå brættet ned og sidde, så kan du se helt bort fra om bomuld underbuksen til mænd har gylp eller ej.
KLASSISKE MØNSTRE ELLER ENSFARVET
Vore tætsiddende bomuldsunderbukser til mænd har vi valgt at producere helt ensfarvet for at være tro mod vores grundlæggende overbevisning: Underbukser skal være helt basic. Vi fører underbukserne i helt sort og i hvid, så der er noget at vælge imellem.

Vore løstsiddende herre underbukser i bomuld sælger vi i klassiske ternede eller stribede mønster. Denne bomuld af bomuld underbukser til mænd laves i vævet stof og de to trådretninger gør det oplagt at lave klassiske mønstre i tern og striber.
ER BOMULD SKIDT FOR MILJØET
Bomuld har gennem de senere år fået et dårligt ry, og det skyldes mere eller mindre nogen produktionsmetoder, som for år tilbage ikke var tænkt særligt godt igennem. Bomuld er en naturafgrøde, der vokser på marker og høstes én gang om året – typisk i oktober måned. Bomuldsfibrene plukkes direkte fra planten, hvor de er brudt ud af deres skal. Nærmest ligesom de kastanjer, som vi kender fra vore hjemlige breddegrader. Bomuldsplanten vokser og dyrkes ofte i meget fattige dele af verden, og dyrkning af planten er en levevej for mange. Høstning af bomuld sker mange steder stadig med håndkraft og udføres mange steder af kvinder, som ikke har så mange andre muligheder for at tjene til dagen og vejen. På den måde er dit køb af bomuldsunderbukser med til at opfylde et par stykker af FN’s 17 verdensmål.

Bomuldsplanten kræver dog meget vand. Det er ikke i sig selv et stort problem, hvis planten dyrkes i områder, hvor der er rigeligt med vand. Nogen af de problemer, det kan medføre, er dog, hvis dyrkningen foregår i områder, hvor vandet skal bruges til at drikke i stedet, eller hvis der bruges giftige sprøjtemidler i dyrkningen af bomulden. Det har traditionelt været på det område, at industrien har begået store fejl, fordi den megen vand har trukket sprøjtemidlerne med ned i undergrunden og forurenet store områder. Der sker heldigvis megen forskning på området, så forhåbentlig kan konventionelt dyrket bomuld snart gøres uden at skade undergrunden.

En anden mulighed er at vælge organisk bomuld, som er dyrket uden brug af sprøjtemidler, og det er lige nu nok den bedste mulighed. Det er dog heller ikke helt uden problemer fordi organisk dyrket bomuld kræver meget større forbrug af areal end konventionelt dyrket bomuld. Jord som ellers kunne være brugt til CO² fortærende skove. Og udbyttet fra organisk dyrkede bomuldsplanter er lavere, hvilket igen kan få bønderne til at inddrage større arealer for at opretholde deres levevej.
BÆREDYGTIGE UNDERBUKSER
Bæredygtige bomuldsunderbukser til mænd findes desværre ikke. Uanset om bomulden er dyrket organisk og om der er brugt naturlige farvemidler, så belaster produktionen af bomuldsunderbukser til mænd miljøet. Det bedste vi kan gøre er derfor at forsøge at købe så få underbukser som muligt, og det gør vi jo ved, at købe bomuldsunderbukser til mænd, som har en høj holdbarhed. Vi synes jo naturligvis at du bør købes bomulds underbukserne hos os, og opfordrer dig til at købe en størrelse, der passer. Noget af det, som påvirker holdbarheden af underbukserne til mænd mest er nemlig, hvis de er for små. Det vil presse syningerne, så der før eller siden opstår hul. Følger du vores størrelsesguide, når du køber herre underbukser i bomuld kan du være sikker på, at købe en størrelse der passer.
HVAD PASSER TIL BOMULDSUNDERBUKSER
Vi har valgt at producere en helt klassisk undertrøje i 100% bomuld, som passer perfekt til de vævede løstsiddende herre underbukser i bomuld. Bomuldsundertrøjen findes kun i hvid og er strikket i en rib strikning, som giver den er perfekt pasform.

Lige nu kører vi også en kampagne på de løstsiddende bomuldsunderbukser til mænd sammen med 12 par af vore populære bambusstrømper til mænd. Du finder kampagnen hér. Køber du to produkter ad gangen sparer vi i fragt, og den besparelse vil vi gerne give videre til dig.
HVOR OFTE BØR DU SKIFTE DINE HERRE UNDERBUKSER I BOMULD
Vi har produceret vores bomuldsunderbukser, så de kan holdes til at vaskes utallige gange, så vi synes ikke du bør holde dig tilbage med at skifte underbukserne. Selvfølgelig belaster det miljøet, når vi tænder for vaskemaskinen, men sørger du for at fylde den godt op og holde en lav temperatur ved at bruge et godt vaskemiddel, så kan du gøre meget for at minimere miljø belastningen. Vores bomulds underbukser er lavet til at kunne tåle tørretumbling, så du kan roligt tørre dem i maskinen, men igen kan du holde en lavere miljø belastning ved at lade dine bomuld underbukser til mænd hængetørre i stedet.