T-shirts

Vores bambus t-shirts til mænd er som udgangspunkt lavet til at blive brugt som undertrøjer. Det betyder at pasformen er tæt og at der ikke er meget stof til overs, som kan folde under skjorten eller trøjen. Hvis du følger målene i vores størrelsesguide vil du derfor få en tætsiddende t-shirt, der er helt perfekt som undertrøje eller som en basic t-shirt til herre, der fremhæver alle de rigtige muskelgrupper.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Bambus T-Shirts

En helt traditionel undertrøje er lavet Tætsiddende bambus t-shirt med v-hals udskæringuden ærmer, men en t-shirt formet undertrøjer kan også være super behagelig som undertrøje.  Har du en meget gennemsigtig skorte på bør du være opmærksom på, at vælge en t-shirt, der passer i farven. En sort bambus t-shirt under en tynd hvid skjorte er ikke et godt useende.

Hvis du foretrækker en mere løstsiddende pasform på din bambus t-shirt – især hvis du bærer den uden et stykke tøj ovenpå – så kan du med fordel købe en størrelse større end du plejer at gøre. Uanset hvad du vælger, så er stoffet så strækbart, at bambus t-shirt’en vil være meget behagelig at have på.

Sved under armene

En af de helt store fordele ved at Mand med sved under armenebruge en t-shirt med ærmer under skjorten er, at du ikke behæver at være helt så bekymret for svedskjolder. Bambus fibren i undertrøjen opfanger nemlig fugten fra dine armhuler og bambus fiberens positive egenskaber gør, at du virkelig skal have det varmt før fugten kan ses gennem skjorten også. Vores undertrøjer med ærmer er ikke lavet med membraner eller lignende under armene. Vi mener, at membraner blot holder fugten inde. Bambus stoffets naturlige egenskaber vil opsuge fugtigheden fra dine armhuler og lade det langsomt fordampe ud gennem stoffet – uden at lave skjolder på skjorten.

Bæredygtige T-Shirts

Vore bambus t-shirts er desværre Illustration af bæredygtighedikke bæredygtige. Selvom vi konstant forsøge at minimere vores påvirkning af miljøet, når vi vælger råmaterialer eller produktionsmetoder til vores undertøj, så er det endnu slet ikke muligt at producere en undertrøje uden at påvirke miljøet. Når man bruger ordet ’bæredygtig’ om en bambus undertrøje indikerer det nemlig at du gør noget godt for miljøet ved at købe den. Og det er altså desværre ikke tilfældet.

Farvestofferne, som bruges til indfarvningen af t-shirt’en, er dog så miljørigtige som muligt, og spildevandet fra indfarvningen bliver omhyggeligt renset, så der ikke svines med farvestofferne. Fabrikkernes energiforbrug forsøger vi også at holde så lavt som muligt og kan strømmen købes som såkaldt grøn strøm gør vi også det.

Produktion af t-shirts Selve produktionen af bambus t-shirts til mænd har vi valgt at placere så tæt på råvarerne som muligt. Vi tror nemlig på, at det er bedst at garnerne spindes og stofferne strikkes tæt på bambus markerne fordi det dér vil være nemmere at genanvende overskuds stof. Fabrikkerne er derved placeret i områder, hvor befolkningen er fattig og har brug for de arbejdspladser, som skabes på tekstilfabrikkerne. Det er nemlig også nogen af de 17 verdensmål at skabe arbejdspladser i fattige egne, der giver beboere i udviklingslande mulighed for at forsøge dem selv og deres familier.

Det mest bæredygtige du kan gøre som forbruger er derfor at undgå at købe flere bambus t-shirts end højst nødvendigt og at bruge dem indtil de slet ikke kan hænge sammen mere. Køber du dine basic herre t-shirts hos the-basics får den bambus t-shirts i en høj kvalitet, som kan holde længe. Og så kan vi sige af egen erfaring, at de er virkelig gode pudseklude til både sko og cykler, når du ikke vil bruge dem som beklædningsgenstand længere.

Bambus T-Shirts

Bambus tøj laves i sagens natur af fibre, Bambus skovsom stammer fra bambus planter. En af de helt store fordele ved bambus planter sammenlignet med bomulds planter er, at bambus vokser meget hurtigere og tilmed kan høstes flere gange om året. En bomuldsmark kan kun høstes én gang om året, som vi kender det fra vores hjemlige afgrøder. En bambus plante kræver også mindre vand for at vokse end en bomuldsplante, og så er bambus planten god til at absorbere CO².

Bambus t-shirts er dog ikke som sådan bæredygtige. Det er hele produktionsprocessen desværre for krævende til, men bambus planten har mange positive miljømæssige egenskaber.

Bambus T-Shirt med V-hals

Undertrøje under skjorteEn bambus t-shirt med v-hals er god at bruge, hvis du bærer den under en skjorte. Det giver dig nemlig mulighed for at løsne de øverste par knapper i skjorten uden at kanten på din bambus undertrøje kan ses. V-hals’en er med vilje lavet så dyb for at pasformen er perfekt under en skjorte.

Bambus T-Shirt med rund hals

En bambus t-shirt med rund hals er én af de bedste basic t-shirts til mænd du anskaffe dig. Bruges den som undertrøje giver den alle bambus stoffets fordele og bruges den som en almindelig basic t-shirt har den bare en rigtig dejlig pasform og en blød fornemmelser, der gør den til en meget behagelig trøje.

FAQ

Undertrøje med eller uden ærmer?

En undertrøje med ærmer kan opsuge sveden fra armhulerne, så det ikke når ud gennem skjorten og laver skjolder. En undertrøje uden ærmer kan føles lidt mere behagelig og fri og du får ikke mærker fra ærmerne gennem skjorten.

Undertrøje af bambus eller bomuld?

Bambus er blødere end bomuld og holder farven bedre efter mange ganges vask. Bambus er mere svedtransporterende end bomuld. Bomuld er lidt mere holdbart end bambus på grund af de længere fibre.

Hvorfor gå med undertrøje?

En god undertrøje kan hjælpe med at holde varmen på kolde dage. Den kan også forhindre synlige svedpletter gennem skjorten og så kan den gøre, at du ikke behøver at vaske dine skjorter helt så ofte.

Hvad er forskellen på en t-shirt og en undertrøje?

En undertrøje er syet i en tætsiddende pasform, der skal gøre, at stoffet ikke krøller under skjorten. Typisk er en undertrøje også lidt længere end en t-shirt, så den bliver nede i bukserne når man strækker sig.