T-shirts

BAMBUS T-SHIRTS

En god basic t-shirts til herre er et af de mest klassiske beklædningsstykker. Er t-shirt’en tilmed lavet af bambus, så bliver det utvivlsomt et af dine favorit stykker tøj. En bambus t-shirt til mænd giver dig nemlig både komfort og veltilpashed.

T-SHIRTS LAVET AF BAMBUS

Når vi har valgt at lave vore t-shirts af bambus, så er de fordi, at de skal kunne fungere både som undertrøjer og almindelige t-shirts. Bruger du vore bambus t-shirts som undertrøjer, så drager du fordel af bambus fiberens egenskaber, som temperatur regulerende og fugt absorberende. Pasformen på vore t-shirts er tæt, så den er velegnet at bruge som en undertrøje.

Foretrækker du i stedet at bruge vore bambus t-shirts uden andre stykker tøj over, så får du en t-shirt der fremhæver alle de rigtige steder på kroppen. Et lidt tæt ærme med høj elasticitet, der får dine overarme til at se helt rigtige ud og en tæt pasform over brystet gør, at de mange timer i træningscenteret er godt givet ud.

BAMBUS T-SHIRT MED V-HALS

En bambus t-shirt med v-hals er god at bruge, hvis du bærer den under en skjorte. Det giver dig nemlig mulighed for at løsne de øverste par knapper i skjorten uden at kanten på din bambus undertrøje kan ses. V-hals’en er med vilje lavet så dyb for at pasformen er perfekt under en skjorte.

BAMBUS T-SHIRT MED RUND HALS

En bambus t-shirt med rund hals er én af de bedste basic t-shirts til mænd du anskaffe dig. Bruges den som undertrøje giver den alle bambus stoffets fordele og bruges den som en almindelig basic t-shirt har den bare en rigtig dejlig pasform og en blød fornemmelser, der gør den til en meget behagelig trøje.

TÆTSIDDENDE T-SHIRTS ELLER LØSTSIDDENDE

Vores bambus t-shirts til mænd er som udgangspunkt lavet til at blive brugt som undertrøjer. Det betyder at pasformen er tæt og at der ikke er meget stof til overs, som kan folde under skjorten eller trøjen. Hvis du følger målene i vores størrelsesguide vil du derfor få en tætsiddende t-shirt, der er helt perfekt som undertrøje eller som en basic t-shirt til herre, der fremhæver alle de rigtige muskelgrupper.

Hvis du foretrækker en mere løstsiddende pasform på din bambus t-shirt – især hvis du bærer den uden et stykke tøj ovenpå – så kan du med fordel købe en størrelse større end du plejer at gøre. Uanset hvad du vælger, så er stoffet så strækbart, at bambus t-shirt’en vil være meget behagelig at have på.

UNDERTRØJER MED ÆRMER

En helt traditionel undertrøje er lavet uden ærmer. Sådan blev produktet i sin tid opfundet og det er båret af kendte skuespillere som Vin Diesel og Bruce Willis i utallige film. I de senere år er det dog blevet mere og mere populært at bruge t-shirts med ærmer som undertrøjer. Derfor har vi valgt at lave vore bambus t-shirts til herre i samme pasform som en undertrøje og så blot tilføjet ærmer, som også er lidt tætsiddende. Dermed kan du undgå at undertrøjen har stof til overs, der skaber irriterende folder under skjorten.

Har du en meget gennemsigtig skorte på bør du være opmærksom på, at vælge en t-shirt, der passer i farven. En sort bambus t-shirt under en tynd hvid skjorte er ikke et godt useende.

SVED UNDER ARMENE

En af de helt store fordele ved at bruge en t-shirt med ærmer under skjorten er, at du ikke behæver at være helt så bekymret for svedskjolder. Bambus fibren i undertrøjen opfanger nemlig fugten fra dine armhuler og bambus fiberens positive egenskaber gør, at du virkelig skal have det varmt før fugten kan ses gennem skjorten også.

BÆREDYGTIGE T-SHIRTS

Vore bambus t-shirts er desværre ikke bæredygtige. Selvom vi konstant forsøge at minimere vores påvirkning af miljøet, når vi vælger råmaterialer eller produktionsmetoder til vores undertøj, så er det endnu slet ikke muligt at producere en undertrøje uden at påvirke miljøet. Når man bruger ordet ’bæredygtig’ om en bambus undertrøje indikerer det nemlig at du gør noget godt for miljøet ved at købe den. Og det er altså desværre ikke tilfældet.

Farvestofferne, som bruges til indfarvningen af t-shirt’en, er dog så miljørigtige som muligt, og spildevandet fra indfarvningen bliver omhyggeligt renset, så der ikke svines med farvestofferne. Fabrikkernes energiforbrug forsøger vi også at holde så lavt som muligt og kan strømmen købes som såkaldt grøn strøm gør vi også det.

Selve produktionen af bambus t-shirts til mænd har vi valgt at placere så tæt på råvarerne som muligt. Vi tror nemlig på, at det er bedst at garnerne spindes og stofferne strikkes tæt på bambus markerne fordi det dér vil være nemmere at genanvende overskuds stof. Fabrikkerne er derved placeret i områder, hvor befolkningen er fattig og har brug for de arbejdspladser, som skabes på tekstilfabrikkerne. Det er nemlig også nogen af de 17 verdensmål at skabe arbejdspladser i fattige egne, der giver beboere i udviklingslande mulighed for at forsøge dem selv og deres familier.

BÆREDYGTIGE BAMBUS T-SHIRTS

Bambus tøj laves i sagens natur af fibre, som stammer fra bambus planter. En af de helt store fordele ved bambus planter sammenlignet med bomulds planter er, at bambus vokser meget hurtigere og tilmed kan høstes flere gange om året. En bomuldsmark kan kun høstes én gang om året, som vi kender det fra vores hjemlige afgrøder. En bambus plante kræver også mindre vand for at vokse end en bomuldsplante, og så er bambus planten god til at absorbere CO².

Bambus t-shirts er dog ikke som sådan bæredygtige. Det er hele produktionsprocessen desværre for krævende til, men bambus planten har mange positive miljømæssige egenskaber.

Det mest bæredygtige du kan gøre som forbruger er derfor at undgå at købe flere bambus t-shirts end højst nødvendigt og at bruge dem indtil de slet ikke kan hænge sammen mere. Køber du dine basic herre t-shirts hos the-basics får den bambus t-shirts i en høj kvalitet, som kan holde længe. Og så kan vi sige af egen erfaring, at de er virkelig gode pudseklude til både sko og cykler, når du ikke vil bruge dem som beklædningsgenstand længere.

BAMBUS PRODUKTER

Hos the-basics har vi mange andre bambus produkter. Vi har blandt andet en bambas undertrøje uden ærmer, som er virkelig behagelig at have på. Den samme model fås også i hvid bomuld, så søger du en bomulds tank top, så kan den være det helt rigtige produkt. Vi har også bambus underbukser til mænd i både ensfarvet sort og i blandede farver, som sammen med vore bambus strømper vil give dig det helt komplette bambus look.