Undertøj af bambus

Super blødt, holder godt på farven, åndbart, mindre miljøbelastning…. der er mange gode argumenter for undertøj af bambus. Som specialister i undertøj og strømper til mænd har vi også et stort udvalg af underbukser, undertrøjer og strømper i bambus til mænd.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Fordelene ved bambus stof

Beklædningsprodukter lavet er 5 Farvede Bambus Underbukser og 3 Hvide V-Hals T-Shirtsbambus fibre er ekstremt bløde og så har bambus fibre nogen lidt andre egenskaber end de mere traditionelle bomuldsfibre. Bambus fibrens naturlige form gør, at fugtighed transporteres gennem stoffet og derfor – i noget mindre grad end bomuld – ikke opbevarer fugtighed. Det betyder f.eks. at hvis du sveder, så vil fugtigheden hurtigere blive transporteret væk fra kroppen i bamus undertøj end i undertøj af andre naturlige fibre.

Strikningen af stoffet

Fabric Knitting MaschineAlt vores undertøj af bambus er lavet af strikket stof. Strikningen alene gør stoffet strækbart, men vi har valgt at strikket bambus fibrene sammen med en lille smule elasthane for at gøre stoffet endnu mere strækbart og for at få stoffet til at trække sig sammen igen, når det har været strukket. Det betyder blandt andet, at stoffet rundt om låret i vore bambus underbukser kan strække sig, når dine muskler spændes – f.eks. når du går op af trappetrin – men også at stoffet trækker sig sammen igen. Uden elasthane ville stoffet forblive i den udvidede tilstand og underbukserne ville derfor i løbet af dagen begynde at sidde løst om låret.

Tykkelsen af garnet og maskernes tæthed afgør stoffets tykkelse. Vi har forsøgt at ramme en tykkelse af bambus undertøjets stof, som gør at man hverken har det for varmt eller for koldt.

Produktionen af bambus undertøj

Vi har valgt at producere vores bambusProduktion af t-shirts undertøj dér hvor bambus råvarerne høstes. Det betyder at vi primært producere i Fjernøsten. Produktionen sker på fabrikker, som vi har kendt i mange år og som vi også har investeret i maskiner og inventar sammen med.

Bomuldsplante på markDa råvarer som bambus og bomuld primært vokser i Østen vil vi enten skulle transportere råvarer eller færdige produkter til Europa, og vi har så valgt at transportere de færdige varer. Det betyder dels at vi kan tilbyde lidt lavere priser fordi lønniveauet er lavere i den del af verden end i Europa, men også at vi understøtter nogen af de af FN’s verdensmål, der omhandler skabelse af arbejdspladser i fattige dele af verden. Vore fabrikker og hele værdikæden overholder samtlige konventioner, så der er sikkerhed for ordentlige arbejdsforhold. Vort lokale personale har også deres faste gang på fabrikkerne, hvor de ud over kvaliteten af det producerede undertøj holder øje med arbejdernes forhold.

Holdbarhed af bambus undertøj

Vi vil gerne lave bambus undertøj, som Flad Syning og Benåbning Hvid Bomulds Underbuksholder til mange års brug. Derfor vælger at bruge stærke syninger på de mest udsatte steder. Nogen af vore symaskiner syer med 4 nåle ad gangen og laver det man kalder en 4 nåles 6 tråds syning på udvalgte steder af underbukserne. Den type er syning er for det første helt flad og for det andet er den næsten umulig at sprænge – selv hvis underbukserne strækkes meget. Vi forsøger konstant at finde steder at optimere holdbarheden af vort bambus undertøj, så du som forbruger kan have glæde af det længst muligt.

Størrelsen på bambus undertøj

Vi har lavet en størrelsesguide til vores produkter. Formålet med guiden er at gøre det nemmere at vælge den rigtige størrelse. Flere af os har måske en tendens til at tænke: Jeg har altid været en størrelse L – også selvom der måske er kommet lidt flere kilo på sidebenene. At vælge bambus undertøj i en for lille størrelse vil forkorte holdbarheden – simpelthen fordi syninger og stof strækkes mere end nødvendigt. Derfor opfordrer vi til at checke en ekstra gang om størrelsen er den helt rigtige.

Vedligehold

Vores bambus undertøj kan holde tilUndertrøje hænger til tørre at blive vasket ved høje temperaturer og til at blive tørret i tørretumbleren. Det er dog slet ikke nødvendigt, for bruger du et bare nogenlunde godt vaskemiddel bliver tøjet rent ved vask ved lave temperaturer og hvis du orker det, vil det være langt bedre for miljøet at hængetørre dit undertøj. En tørretumbler bruger meget elektricitet og så er processen hård ved dit undertøj. Det ‘filt’ som du tømmer ud af filteret på din tørretumbler består nemlig af små fibre, som den stærke behandling trækker ud af garner på dit tøj. Små fibre som ellers vil være med til at holde garnerne stærke til mange års brug.

FAQ

Hvorfor er bambus undertøj lækkert?

Undertøj af bambus er meget blødere end undertøj af bomuld og så er bambus fibrene bedre til at transportere fugtighed væk fra kroppen.

Er bambus undertøj bæredygtigt?

Selvom bambus planten vokser hurtigt er produktion af bambus undertøj desværre ikke bæredygtigt. Derfor er det bedste du som forbruger kan gøre, at købe bambus undertøj i god kvalitet, så det holder så længe som muligt, så du ikke behøver at udskifte det så ofte.

Er bambus undertøj godt?

Bambus undertøj er blødt og behageligt og bambus stoffet holder bedre på farven end undertøj af bomuld. Selv efter mange ganges vask og lang tids brug vil bambus stoffet derfor ikke se slidt ud.

Er bambus undertøj varmt?

Bambus fibre har lidt af de samme egenskaber som uldfibre. Der opstår små lommer af luft imellem fibrene og de kan virke en smule isolerende og derfor medvirke til at holde på varmen. Bambus undertøj er dog ikke nær så godt til at holde på varmen som undertøj af uld.