Tilbud

3-pak Bambus T-shirts O-Hals – Sort

DKK 350

Bambustøj til mænd fra Umbrella Underwear

  • Høj kvalitet og perfekt pasform. Vores tee er perfekt til daglig brug
  • Du kan bruge dem under din skjorte eller som en almindelig T-shirt
  • 65% bambus, 30% økologisk bomuld og 5% elastan

 

Ryd
Varenummer (SKU): 202 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bambus T-Shirts til mænd

Nu kan du få vores populære bambus t-shirts i en lækker 3-pak til kun 350 kr. Vores bambus t shirts er perfekte til dig som ønsker en minimalisktisk t-shirts med gode slimfit pasform. De er hverken stram eller stiv i det, men derimod bløde og lette. De fremhæver de gode sider ved mandens overkrop og egner sig særdeles godt til hverdagsbrug, enten alene eller ind under en skjorte, som træningstøj til løbeturen, eller som rejse t-shirts. Vores bambus t-shirts tåler at blive vasket utallige gange, de bibeholder både den sorte farve og den gode pasform. Vores herre t shirts er med rund hals, vi har hos The-Basics valgt at producere en model. Dette er for at kunne bevare fokus på de vi drømmer om. Bambus t-shirts der overgår vores kunders forventninger. Designet er i et klassisk, minimalisktisk design i en tidløs farve.

T-Shirts til mænd i fantastisk kvalitet

For os hos The-Basics er formålet at skabe tøj der kan bruges i en aktiv hverdag. Derfor har vi skabt vores bambus t-shirts. Med stor erfaring fra tekstilbranchen og et super samarbejde med fabrikken har det været muligt ikke bare at skabe en bambus t shirts en overtruffen kvalitet, men også i bæredygtige materialer der både er åndbar, let og ekstrem holdbar. Med et let og elegant look i en basic sort farve får du her en herre t shirts som du ikke behøver at skifte efter at have brugt den ganske få gange. Udover dette er vores t-shirts også lavet således at de ikke behøver at blive strøget. En strygefri t shirts gør nemlig hverdagen lettere.

Den perfekte T-Shirts

Sorte bambus t-shirts til mænd fra Umbrella Underwear i et klassisk og tidløst design med en fremragende pasform. Denne T-shirts har god komfort bambus materialet sikrer, at huden holdes tør og åndbar. Disse t-shirts er det, der kendetegner Umbrella Underwear – Klassisk funktionelt design med en perfekt pasform, der er ekstremt holdbar. Den høje kvalitet sikrer, at t-shirten ikke mister sin pasform eller farve i vasken. Materialet er bæredygtigt, den består af 65% bambus og 30% økologisk bomuld Skulle du have lyst til at prøve vores bambus t-shirts så får du lige nu 3 for 350 kr. vil du prøve lidt af det hele så tjek denne pakke ud. Her kan du prøve alle vores bambus produkter også til en billig pris.

Ikke helt overbevist?

På The-Basics får du gratis fragt ved køb af minimum 299 kr. Det betyder du kan få dine bambus t-shirts til 350 kr. inkl. fragt. Skulle størrelsen ende med at være forkert, eller er du mod forventning bare ikke tilfreds med produktet så er vi hjælpsomme med at finde en løsning. Ved ombytning af produkter tilbyder vi for eksempel fri returret. Fortrydes købes fratrækkes returfragten. Fælles er at det gælder i 100 dage! Så der er rig mulighed for at få afprøvet sin nye bambus t-shirts. Du vil ikke fortryde dit køb. Kunne du tænke dig at læse mere om vores bambus t-shirts eller andre af vores produkter? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller tjek vores blog her.

Yderligere information

Vægt 0.652 kg
Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3-pak Bambus T-shirts O-Hals – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *