VÆLG DIN FORETRUKNE STOFKVALITET VED AT KLIKKE PÅ ET AF BILLEDERNE NEDENFOR:

Bambus Underbukser

De tætsiddende underbukser i bambus er ekstremt bløde og behagelige. De holder farven godt og er åndbare og svedtransporterende. Vi har et stort udvalg af forskellige farver og pasforme. Stoffet er elastisk og holder sig tæt til låret hele dagen. Elastikken er behagelig og vores vaskelabel har vi valgt at printe, så det ikke kradser i løbet af dagen.

Bomulds Underbukser

Bomuld er det klassike materiale til underbukser. Vi producerer dem i 95% blødt bomuld og 5% meget strækbar elasthan, så pasformen holder sig tæt til kroppen og lårene hele dagen. Bomulds mange positive egenskaber, gør underbukserne til et sikkert og behagelig valg. Vi har lige nu kun vore bomuldsunderbukser i den sorte udgave, så klikker du hér bliver du ledt direkte til produktet.

VÆLG ÉN VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET:

Bambus Underbukser

De tætsiddende underbukser i bambus er ekstremt bløde og behagelige.

De holder farven godt og er åndbare og svedtransporterende. Vi har et stort udvalg af forskellige farver og pasforme. Stoffet er elastisk og holder sig tæt til låret hele dagen. Elastikken er behagelig og vores vaskelabel har vi valgt at printe, så det ikke kradser i løbet af dagen.

Bomulds Underbukser

Bomuld er det klassike materiale til underbukser.

Vi producerer dem i 95% blødt bomuld og 5% meget strækbar elasthan, så pasformen holder sig tæt til kroppen og lårene hele dagen. Bomulds mange positive egenskaber, gør underbukserne til et sikkert og behagelig valg. Vi har lige nu kun vore bomuldsunderbukser i den sorte udgave, så klikker du hér bliver du ledt direkte til produktet.