Trunks

TRUNKS

Man siger at kært barn har mange navne, og sådan er det vist med underbeklædning til mænd, fordi en af de betegnelser, som bruges til dem er nemlig: Trunks. I den oprindelige betydning af ordet har det jo noget med opbevaringspladsen i en bil at gøre, men i senere år er det også blevet en almindelig brugt betegnelser for en stramtsiddende underbeklædning til mænd. Der er ikke tale om den traditionelle model uden ben, som også kan kaldes for trusser. Trunks til mænd er en form for underbukser som sidder tæt om rumpen og rundt om lårene.

TÆTSIDDENDE ELLER LØSTSIDDENDE TRUNKS

Om du er til tætsiddende trunks er en smagssag, men mange mænd foretrækker den model. Trunks til mænd holder nemlig dine ædlere dele på plads  og sidder ret stramt til omkring låret. Vi har konstrueret vores med elasthane, sådan at de sidder til om dine lår hele dagen. I takt med at du i løbet dagen bruger dine lårmuskler vil stoffet strække sig, og hvis ikke stoffet er strikket ordentligt og med ordentlige materialer vil du det medføre at dine trunks underbukser sidder løst om benene sidst på dagen, og det kan være en irriterende følelse.

TRUNKS MÆND

Trunks til mænd er et relativt nyt begreb, som også nogen gangen kaldes for trunks underbukser. Det er for tiden den mest populære form for underbeklædning til mænd. Vi producerer vores herre trunks i bambus og bomuld. De to fibre har hver deres fordele. Fælles for dem begge er, at de er naturmaterialer som begge har meget positive egenskaber. Bambus er en smule blødere end bomuld, så det er lidt en smagssag om man foretrækker det ene frem for det andet.

Bambus og bomuld er begge planter som dyrkes og høstes i mange regioner af verden. Produktionen er stor i Asien og det er der vi har valgt at placere vores produktion af trunks underbukser. Vi kunne også have valgt at producere trunks i Danmark eller i lande, som ligger tættere på, men det vil blot betyde at vi skulle transportere råvarerne i form af enten fibre, garner eller stof hertil, og vi har altså valgt at beholde produktion tæt på de områder, hvor fibrene høstes og så transportere de færdige bambus underbukser.

Den form for produktion hjælper også med at opfylde de af FNs verdensmål, som handler om at hjælpe mennesker i færdige områder af verden med at kunne forsørge sig selv og deres familier. At sy trunks underbukser til os er en levevej for nogen af de mennesker, som bor i nærheden af store bomulds og bambus plantager.

VASK AF DINE TRUNKS UNDERBUKSER

Du kan roligt vaske dine herre trunks ved høje temperaturer og de kan også sagtens holde til at blive tørret i en tørretumbler. Hvis du bruger et ordentligt vaskemiddel kan dine trunks underbukser dog sagtens blive rene ved lave vaske temperaturer. Lave vaske temperaturer er godt for miljøet i den forstand at der ikke skal bruges energi på at opvarme vandet, og kan du overkomme at hængetørre dit tøj vil det forbruge meget mindre energi og elektricitet end hvis du kørte dem igennem din tørretumbler.

SKAL DER MØNSTER PÅ STOFFET

Hos the-basics finder du udelukkende produkter i basis farver eller i meget diskrete mønstre. Vi har nemlig bestemt os for udelukkende at sælger basis produkter, som ikke går af mode. Der har i en årrække hersket en brug og smid væk kultur når det kommer til tøj, og såkaldt ’fast fashion’ har været populært. Den tendens vil vi hos the-basics gerne gå komplet modsat af, og forsøge at gøre det nemt at købe tøj, der ikke går af mode, og som man ikke har lyst til at smide ud eller genbruge før det er slidt helt tyndt. Derfor finder du hos os kun farver, som er basis farver, der holder sæson efter sæson. Hvis det er moderigtigt tøj du søger, så er det andre veje end hos os du skal lede. Lidt i samme stil forsøger vi også at være omhyggelige og ordentlige i fremstillingen, produktionen og pakningen af vore tøj produkter.

TRUNKS I DEN RIGTIGE STØRRELSE

Vi vil rigtigt gerne have at dine trunks holder i mange år. Derfor gør vi os meget umage med at vælge gode materialer og syninger, som ikke nemt går i stykker. Du kan også selv bidrage med at forlænge holdbarheden af dit tøj ved at være omhyggelig, når du vasker og tørrer dem, og ved ikke at komme til at vælge en størrelse, der er lidt for lille. Måske bemærker du slet ikke at du går i for små trunks fordi stoffet er så elastisk at pasformen måske er ok alligevel, men syningerne bliver unødigt belastet og der kan opstå huller tidligere, hvis ikke du har den korrekte størrelse på. Vi opfordrer dig derfor til at gøre brug af et målebånd og vores størrelses guide, når du skal vælge dine trunks underbukser.

FLERPAKKER

Vi har valgt at sælge vore produkter i multipakker, sådan at du som forbruger sparer penge ved at købe flere ad gangen. Årsagen til dette er ikke, at vi gerne vil have dig til at købe flere stykker tøj hos os. Vi tror nemlig ikke på, at du bruger mere tøj bare fordi du køber flere ad gangen. I stedet tror vi på, at vore kunder vil købe færre gange i løbet af et år, og det er netop det, vi gerne vil opnå. Det medfører nemlig at vi sparer både tid på at finde og pakke varerne, men også at vi i fællesskab sparer både transport emballage og transport omkostninger. Da begge dele er en belastning af vort fælles miljø har vi en fast tro på, at mange forbrugere vil være enige med os i denne tilgang.

BØR DU HAVE TRUNKS PÅ OM NATTEN

Hvorfor skulle man egentlig sove med tøj på om natten. Det kan der være mange grunde til, og der er endda lavet undersøgelser af, om det påvirker mænds fertilitet om de sover med trunks på eller ej. Vi har forsøgt at finde frem til de oprindelige kilder til disse undersøgelser, men det er ikke lykkedes. Vores teori er derfor at der blot er tale om påstande og at det er helt op til dine egne præferencer, om du foretrækker at sove med trunks underbukser eller ej.

HVORDAN SKAL DINE TRUNKS SIDDE

For nogen år siden var det top moderne at bære dine bukser et stykke nede på rumpen, og den periode var virkelig det blomsteder trunks storhedstid. De unge mænd skiftede konstant trunks, for både elastik og stof var jo synligt, når bukserne sad så langt nede. Heldigvis har moden forandret sig igen, så bukserne er rykket op på plads igen for langt de fleste.