Trunks

Trunks er vores ord for tætsiddende underbukser med længde i benene. Vi har dem både i bambus og bomuld og i forskellige benlængder. Alle er strikket med elasthane i stoffet, så de sidder tæt til kroppen og lårene.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

TRUNKS

Det er ikke den traditionelle model Bambus sorteaf underbukser uden ben, som også kan kaldes for trusser. Trunks til mænd er en form for underbukser som sidder tæt om rumpen og rundt om lårene. Trunks til mænd holder nemlig dine ædlere dele på plads  og sidder ret stramt til omkring låret. Vi har konstrueret vores med elasthane, sådan at de sidder til om dine lår hele dagen. I takt med at du i løbet dagen bruger dine lårmuskler vil stoffet strække sig, og hvis ikke stoffet er strikket ordentligt og med ordentlige materialer vil du det medføre at dine trunks underbukser sidder løst om benene sidst på dagen, og det kan være en irriterende følelse.

Tætsiddende eller løstsiddende underbukser

forside underbukse guideUnderbukser med ben til mænd kan deles op i to grupper: De løstsiddende boxershorts og de tætsiddende trunks. De tætsiddende trunks foretrækkes af mange aktive i sær til sport fordi de holder det hele lidt bedre på plads. Alternativet er de løstsiddende boxershorts, som kan være dejligt afslappende at have på.

Trunks

Trunks til mænd er et relativt nyt begreb,Underwear men som også nogen gange blot kaldes for underbukser. Det er for tiden den mest populære form for underbeklædning til mænd. Vi producerer vores herre trunks i bambus og bomuld. De to fibre har hver deres fordele. Fælles for dem begge er, at de er naturmaterialer som begge har meget positive egenskaber. Bambus er en smule blødere end bomuld, så det er lidt en smagssag om man foretrækker det ene frem for det andet.

Produktion af t-shirtsBambus og bomuld er begge planter som dyrkes og høstes i mange regioner af verden. Produktionen er stor i Asien og det er der vi har valgt at placere vores produktion af trunks underbukser. Vi kunne også have valgt at producere trunks i Danmark eller i lande, som ligger tættere på, men det vil blot betyde at vi skulle transportere råvarerne i form af enten fibre, garner eller stof hertil, og vi har altså valgt at beholde produktion tæt på de områder, hvor fibrene høstes og så transportere de færdige bambus underbukser.

Den form for produktion hjælper også med at opfylde de af FNs verdensmål, som handler om at hjælpe mennesker i færdige områder af verden med at kunne forsørge sig selv og deres familier. At sy trunks underbukser til os er en levevej for nogen af de mennesker, som bor i nærheden af store bomulds og bambus plantager.

Vask af dine Trunks

Du kan roligt vaske dine herre trunks Hængetørre trunks ved høje temperaturer og de kan også sagtens holde til at blive tørret i en tørretumbler. Hvis du bruger et ordentligt vaskemiddel kan dine trunks underbukser dog sagtens blive rene ved lave vaske temperaturer. Lave vaske temperaturer er godt for miljøet i den forstand at der ikke skal bruges energi på at opvarme vandet, og kan du overkomme at hængetørre dit tøj vil det forbruge meget mindre energi og elektricitet end hvis du kørte dem igennem din tørretumbler.

Trunks med mønster og modefarver

Hos the-basics finder du udelukkende produkter i basis farver eller i Underbukser med blomster meget diskrete mønstre. Vi har nemlig bestemt os for udelukkende at sælger basis produkter, som ikke går af mode. Der har i en årrække hersket en brug og smid væk kultur af tøj, og såkaldt ’fast fashion’ har været populært. Den tendens vil vi hos the-basics gerne gå komplet modsat af, og forsøge at gøre det nemt at købe tøj, der ikke går af mode, og som man ikke har lyst til at smide ud før det er slidt helt tyndt. Derfor finder du hos os kun farver, som er basis farver, der holder sæson efter sæson. Hvis det er moderigtigt tøj du søger, så er det andre veje end hos os du skal lede. Lidt i samme stil forsøger vi også at være omhyggelige og ordentlige i fremstillingen, produktionen og pakningen af vore tøj produkter.

Trunks i den rigtige størrelse

Vi vil rigtigt gerne have at dine trunksBambus Underbukser Elastik holder i mange år. Derfor gør vi os meget umage med at vælge gode materialer og syninger, som ikke nemt går i stykker. Du kan også selv bidrage med at forlænge holdbarheden af dit tøj ved at være omhyggelig, når du vasker og tørrer dem, og ved ikke at komme til at vælge en størrelse, der er lidt for lille. Måske bemærker du slet ikke at du går i for små trunks fordi stoffet er så elastisk at pasformen måske er ok alligevel, men syningerne bliver unødigt belastet og der kan opstå huller tidligere, hvis ikke du har den korrekte størrelse på. Vi opfordrer dig derfor til at gøre brug af et målebånd og vores størrelses guide, når du skal vælge dine trunks underbukser.

Flerpakker

Kasse med 5 Bambus UnderbukserVi har valgt at sælge vore produkter i multipakker, sådan at du som forbruger sparer penge ved at købe flere ad gangen. Årsagen til dette er ikke, at vi gerne vil have dig til at købe flere stykker tøj hos os. Vi tror nemlig ikke på, at du bruger mere tøj bare fordi du køber flere ad gangen. I stedet tror vi på, at vore kunder vil købe færre gange i løbet af et år, og det er netop det, vi gerne vil opnå. Det medfører at vi sparer både tid på at finde og pakke varerne, men også at vi i fællesskab sparer både transport emballage og transport omkostninger. Da begge dele er en belastning af vort fælles miljø har vi en fast tro på, at mange forbrugere vil være enige med os i denne tilgang.

FAQ

Hvad betyder trunks?

Trunks er en betegnelse for underbukser, der sidder tæt og har længde i benene. Stoffet har typisk et indhold af elasthane, så stoffet er strækbart og derved kan sidde tæt til kroppen og lårene hele dagen.

Hvad er forskellen på trunks og boxershorts?

Begge typer af underbukser har en vis benlængde. Boxershorts er løstsiddende og trunks er tætsiddende. Boxershorts er ofte lavet af vævet stof mens trunks er lavet af strikket stof, hvor typisk enten bomuld eller bambus er strikket sammen med en elasthanetråd, der gør stoffet strækbart.

Hvorfor kravler mine underbukser op?

Trunks er tætsiddende underbukser med ben. Stoffet rundt om benet kan kravle op i løbet af dagen på nogen typer af trunks. Det sker typisk enten, hvis pasformen ikke er korrekt, så underbukserne har for meget stof rundt om benet, eller hvis elasthanen i stoffet ikke strækker sig godt nok sammen. Har man spændt musklerne i løbet af dagen – f.eks. ved at gå på trapper – strækkes stoffet og en billig elasthane kan have svært ved at trække sig sammen igen.

Findes der underbukser med lange ben?

Producenterne af trunks vælger ofte at producere underbukserne med forskellige benlængder. Nogen er helt korte og har nærmest kun antydningen af ben, så underbukserne ligner trusser. Andre har lang længde hvor underbuksernes ben nærmest når helt ned til begyndelsen af knæet.