Bambus boxershorts

Boxershorts lavet af bambus er nogen af de mest behagelige underbukser du kan bære. En nøje gennemtænkt pasform sammen med bambus fibrenes blødhed gør bambus boksershorts meget behagelige at have på dagen lang.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Bambus Boxershorts

Tætsiddende boxershorts

Underbukser til mænd kan groft sagt5 Farvede Bambus Underbukser deles op i to hovedkategorier. Løstsiddende og tætsiddende underbukser. Alle vore bambus boxershorts er lavet i den tætsiddende model og fås i 5-pakker af sorte underbukser og blandede farver. Benene i vores bambus boksershorts er mellem længde. Vores mest populære model i sort fås også med ekstra lange ben. Find den hér.

Bambus Underbukser med lange benDen tætsiddende pasform på vores bambus boxershorts til mænd gør at stoffet sidder til rundt om benet og rumpen og holder sagerne på plads foran. Underbukserne er ikke som sådan stramtsiddende, men der er heller ikke meget løst stof rundt om benene eller bag til. Et par perfekte bambus underbukser.

Bambus boxershorts er behagelige

Garner og stof lavet af bambus materialer er noget af det mest behagelige at have tæt på kroppen. Bambus fibrene er luftige og absorberende på én og samme tid. Får du det for varmt i de nedre regioner vil bambus stoffets absorberende effekt opsuge den sved, som måtte blive skabt. Desuden vil bambus fibrenes luftighed sørge for opvarmning eller afkøling afhængigt af temperaturen omkring dig. Naturligvis fungerer det ikke som en effektiv gang aircondition, men stoffet er alligevel mere behageligt end andre tilsvarende materialer. Bambus boksershorts er dermed også meget behagelige at bruge til træning eller andre former for sport.

Bambus plantens vækst

Bambus skovEn bambus plante vokser meget hurtigt. Under de rette betingelser kan nogen arter af bambus planten vokse op til 30 cm om dagen. Det er dog langt fra alle bambus planter, der vokser helt så hurtigt, men det er virkelig en effektiv plante, som gør at der kan vokser rigtigt mange bambus planter pr. kvadratmeter jord. Bambus planten er også god til at opsuge CO² og gør det bedre end stort set alle arter af træer.

En mark med bambusplanter kræver mindre vand end tilsvarende marker med bomuld eller andre sammenlignelige planter. Ofte mangler der dog ikke vand i de egne hvor bambus planterne gror, men det er dog meget rart at vide alligevel.

Bæredygtige bambus boxershorts

Selve omdannelsen af bambus materialetIllustration af bæredygtighed til fibre, garner og stoffer er desværre ikke specielt miljø venlig. Stort set alle dele i processen kræver energi og den efterfølgende indfarvning af stoffet hjælper desværre heller ikke meget. Vi gør hvad vi kan for at fabrikkerne bruger naturlige energikilder i produktionen og forsøger i det hele taget at optimere processerne så meget som muligt, men dine bambus boxershorts er desværre ikke bæredygtige.

Derfor er det bedste vi som producenter og forbrugere kan gøre for miljøet at købe så få bambus boxershorts som muligt. Det er vigtigt for os, at producere og sælge bambus boksershorts i en holdbar kvalitet, som gør det muligt for dig at bruge dem i mange år.

Andre bambus produkter

Hos The-Basics har vi valgt at fremstille ogTætsiddende bambus t-shirt med v-hals udskæring sælge en del produkter i bambus. Vi har en række meget behagelige bambus t-shirts til mænd, som kan bruges til både undertrøjer og som t-shirts. Også strømper i bambus er blandt vore mest populære produkter. Med en bambus tank top vil du have et produkt, der matcher dine bambus boksershorts, så du kan opleve hvordan det føles at have bambus helt tæt på kroppen.

Underbukser med gylp

Klassiske Boxershorts med GylpåbningAlle vore bambus boksershorts er lavet med tætsiddende ben og uden gylp. Foretrækker du et par mere klassiske underbukser med en løstsiddende pasform og med gylp, så kan du overveje at prøve vore vævede boxershorts.

Den rigtige størrelse

Det stof vi bruger til at fremstille bambus Livvidde målingboxershorts er meget strækbart, så selv hvis du kommer til at vælge en størrelse, der er lidt for lille kan du nok godt passe dem alligevel. Men underbukserne vil ikke holde helt så længe fordi både stof og syninger bliver udsat for en ekstra belastning, når de skal strækkes meget. Vi har derfor lavet en størrelsesguide, som du finder hér. I størrelsesguiden kan du ved hjælp af et enkelt mål af dig selv rundt om livet finde frem til den størrelse af bambus boxershorts du bør vælge.

Pleje af dine bambus boxershorts

Alle vores boxershorts i bambus kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles uden at tage skade, men det er naturligvis bedre for miljøet, hvis du vasker dem ved lavere Hængetørre trunkstemperaturer og lader dem hængetørre i stedet for at bruge energi på tørretumbleren. Når du tømmer filteret i din tørretumbler fjerner du en lille klump af filt. Filtet består af små fibre, som den hårde tørreprocess trækker ud af garnerne i dit tøj. Med tiden vil flere og flere fibre forsvinde, hvilket først får dit tøj til at peele og dernæst sænker holdbarheden af stoffet. Hvis du orker det, er det derfor bedre for både miljøet og dine bambus boxershorts at hængetørre dem i stedet.

FAQ

Er bambus boxershorts bedre end bomulds boxershorts?

Bambus stoffet er mere åndbart og blødere end bomuldsstof. Bambus stoffet holder også bedre på farven efter mange ganges vask. Bomulds stof er en smule mere holdbart og kan opsuge mere fugt fra kroppen.

Hvad er godt ved bambus boxershorts?

Bambus Boxershorts er meget bløde og stoffet er åndbart og har en let bakteriedræbende effekt. Bambus stoffet holder også godt på farven, så underbukserne ikke kommer til at se slidte ud efter mange ganges vask og tørring.

Er bambus boxershorts holdbare?

Hvis man er omhyggelig med at få valgt den rigtige størrelse, så kan boxershorts af bambus holde i mange år. Bambus fibren er en smule mindre holdbar end bomulds fibren, men hvis man sørger for, at den ikke bliver strukket konstant kan det forlænge holdbarheden af bambus underbukserne mærkbart.

Findes bambus boxershorts i store størrelser?

Underbukser af bambus sælges i alle forskellige størrelser og hos webshoppen the-basics.dk har de bambus boxershorts helt op til størrelse XXXL.