Tilbud

10-pak: 2 x 5 pak Bambusunderbukser i sort

DKK 740 (Spar DKK 60)

Bambus underbukser til mænd

Vi gætter på du bruger underbukser hver eneste dag. Vi gætter også på at præferencerne til underbukser måske ikke er de største. Alligevel er vi sikre på du på et eller andet tidspunkt har følt en irritation, måske har pasformen drillet, måske er komforten ikke som den burde være, eller måske har du haft irriteret hud? Vi er klar med en løsning: bambus underbukser til mænd.

Vores underbukser er produceret i det fineste bambus. Vi har haft stor fokus på at stilen, komforten og ikke mindst pasformen skulle være helt perfekt. Når man skal have nye tights, så er de fleste enige om at én ting er vigtig!

At komforten er i top. Vi har brugt erfaringen fra tekstilbranchen til at udvikle et par herre underbukser der opfylder kravet om komfort. Når man har vores bambus underbukser på mærker man forskellen, der er ikke en eneste irriterende detalje, ikke noget der strammer unødvendigt, og så er de endda både bæredygtige og åndbare.

Disse bambus underbukser løser de fleste behov. De sidder tæt, de bibeholder pasformen, de er lette og åndbare og så er de helt basic og bløde. Resultatet er skabt med 65% bambus og 30% økologisk bomuld. For The-Basics er det netop vigtigt også at have fokus på vores planet.

Det bæredygtige element har derfor været i fokus, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og prisen på vores bambus undertøj til mænd

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10-pak: 2 x 5 pak Bambusunderbukser i sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...