Tilbud

5-pak Bambusunderbukser – Flere Farver + 3 T-shirts – Hvid

DKK 740 (Spar DKK 60)

En sampak med 5 bambus underbukser i flere farver og 3 hvid bambus t-shirts med v-hals. Begge lavet af kvalitets bambus. Det betyder, at vi kan give dig det højeste niveau af komfort. Vores stoffer er ultrabløde, åndbare, lugtbestandige, svedtransporterende og temperaturregulerende. T-Shirt’en er lavet tætsiddende, så den er god at bruge som undertrøje eller hvis du godt kan lide en pasform, der sidder tæt til kroppen

Føl dig godt tilpas med vores bambus underbukser og t-shirts.

Med et par bambusunderbukser og t-shirt, vil du være klar til at møde hverdagen med en behagelig følelse på tværs af kroppen. Du vil bemærke, at tøjet passer perfekt til dig. Dette skyldes bambusmaterialets evne til at strække sig, samtidig med at det er behageligt at have på. Bambustøj hjælper også med varmeregulering, så du kan holde dig kølig og frisk om sommeren. Bambustøj hjælper også med at fjerne sved fra kroppen. 

Som du måske bemærket, har bambustøj en masse fordele. Derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig et bundt bambus underbukser og t-shirts, og mærker den ægte komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “5-pak Bambusunderbukser – Flere Farver + 3 T-shirts – Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...