Bambus Tank-top – Sort

DKK 129

Bambus tank-top – sort fra Umbrella Underwear

  • Klassisk tidsløst design med en fremragende pasform
  • Ekstremt holdbar, høje kvalitet at tanktoppen ikke mister sin pasform eller farve i vask
  • Perfekt til daglig brug
  • 65% bambus, 30% økologisk bomuld og 5% elastan
Ryd
Varenummer (SKU): 25212001-015 Kategorier: ,

Beskrivelse

Tank-top i Bambus

Bambus tank-top – Sort fra Umbrella Underwear er perfekte til dig som ønsker en klassisk tidsløst design med en fremragende pasform. Denne bambus tank top er ekstremt holdbar og høje kvalitet, at tanktoppen ikke mister sin pasform eller farve i vaske. Udover at den er blød, du kan nemlig brug den under din skjorte eller som en almindelig tank top. 

En tank-top til mænd i fantastisk kvalitet

For os hos The-Basics er formålet at skabe tøj der kan bruges i en aktiv hverdag. Derfor har vi skabt vores bambus undertrøje. Med stor erfaring fra tekstilbranchen og et super samarbejde med fabrikken har det været muligt ikke bare at skabe en undertrøje i en overtruffen kvalitet, men også i bæredygtige materialer der både er åndbar, let og ekstrem holdbar. Med et let og elegant look i en basic sort farve får du her en undertrøje som du kan bruge under en skjorte eller bare som en almindelig tank-top.

Mere end bare en bambus tank-top

Det er målet at skabe det bedste bambustøj. VI har derfor i tæt samarbejde sikret at vores undertrøje er i en meget høj kvalitet, pasformen er så den er tætsiddende uden at virke stram, holdbarheden er helt i top, den tåler vask og så er den bæredygtig. Hvad mere kan man ønske sig? Måske et godt tilbud? Lige nu kan du få vores undertrøje til mænd til en god billig pris. Ved at købe en pakke af 3 stk. til 330 kr. får du altså et tilbud der i den grad giver anledning til at shoppe. Hos The-Basics vil vi gerne give vores kunder den bedste service. Så derfor får du fri fragt ved køb over 299 kr. Så er der ingen undskyldning for ikke at prøve en bambus undertrøje fra Umbrella Underwear.

Undrer du dig, hvorfor vi laver undertøj af bambus? Læs vores blog hér.

Yderligere information

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bambus Tank-top – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *