Bambus T-shirt – Sort

DKK 149

Bambus T-shirt fra Umbrella Underwear i et klassisk og tidløst sort design med en fremragende pasform. Denne T-shirt har god komfort bambus materialet sikrer, at huden holdes tør og åndbar. Denne t-shirt er det, der kendetegner Umbrella Underwear – Klassisk funktionelt design med en perfekt pasform, der er ekstremt holdbar. Den høje kvalitet sikrer, at t-shirten ikke mister sin pasform eller farve i vasken. 65% bambus, 30% organisk bomuld og 5% elastan

Ryd
Varenummer (SKU): 20212001-014 Kategorier: ,

Beskrivelse

Bambus T-Shirt til mænd

Vores bambus t-shirt er perfekte til dig som ønsker en minimalisktisk t shirt med god slimfit pasform. Den er hverken stram eller stiv i det, men derimod blød og let. Den fremhæver de gode sider ved mandens overkrop og egner sig særdeles godt til hverdagsbrug, enten alene eller ind under en skjorte, som træningstøj til løbeturen, eller som rejse t shirt. Vores bambus t-shirt tåler at blive vasket utallige gange, den bibeholder både den sorte farve og den gode pasform. Vores T-shirt er med rund hals, vi har hos The-Basics valgt at producere en model. Dette er for at kunne bevare fokus på de vi drømmer om. Bambus t-shirt der overgår vores kunders forventninger. Designet er i et klassisk, minimalisktisk design i en tidløs farve.

En T-Shirt til mænd i fantastisk kvalitet

For os hos The-Basics er formålet at skabe tøj der kan bruges i en aktiv hverdag. Derfor har vi skabt vores bambus t shirt. Med stor erfaring fra tekstilbranchen og et super samarbejde med fabrikken har det været muligt ikke bare at skabe en bambus t shirt en overtruffen kvalitet, men også en t-shirt i bæredygtige materialer der både er åndbar, let og ekstrem holdbar. Med et let og elegant look i en basic sort farve får du her en t shirt som du ikke behøver at skifte efter at have brugt den ganske få gange. Udover dette er vores herre t-shirt også lavet således at de ikke behøver at blive strøget. En strygefri t-shirt gør nemlig hverdagen lettere.

Den perfekte T-Shirt

Sorte bambus t-shirt til mænd fra Umbrella Underwear i et klassisk og tidløst design med en fremragende pasform. Denne T-shirt har god komfort bambus materialet sikrer, at huden holdes tør og åndbar. Denne t shirt er det, der kendetegner Umbrella Underwear – Klassisk funktionelt design med en perfekt pasform, der er ekstremt holdbar. Den høje kvalitet sikrer, at t-shirten ikke mister sin pasform eller farve i vasken. Materialet er bæredygtigt, den består af 65% bambus og 30% økologisk bomuld Skulle du have lyst til at prøve vores bambus t-shirts så får du lige nu 3 for 350 kr. vil du prøve lidt af det hele så tjek denne pakke ud. Her kan du prøve alle vores bambus produkter også til en billig pris.

Ikke helt overbevist?

På The-Basics får du gratis fragt ved køb af minimum 299 kr. Skulle størrelsen ende med at være forkert, eller er du mod forventning bare ikke tilfreds med produktet så er vi hjælpsomme med at finde en løsning. Ved ombytning af produkter tilbyder vi for eksempel fri returret. Fortrydes købes fratrækkes returfragten. Fælles er at det gælder i 100 dage! Så der er rig mulighed for at få afprøvet sin nye bambus t-shirt. Du vil ikke fortryde dit køb. Kunne du tænke dig at læse mere om vores bambus t-shirt eller andre af vores produkter? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller tjek vores blog her.

Yderligere information

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bambus T-shirt – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *