Undertøj af bomuld

Bomuld er det mest klassiske materiale til strømper og undertøj – og det med god ret. Bomuld er både fugt absorberende, vedligeholdelsesvendeligt, åndbart og meget behageligt at have på. Alle vore bomuldsprodukter er produceret af organisk bomuld og de tåler alle vask ved høje temperaturer og tørretumbling uden at krympe.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Naturlig komfort med bomuldsundertøj fra The Basics

Vores udvalg af bomuldsundertøj er skabt af naturens eget materiale, som tilbyder en blød og slidstærk kvalitet, der samtidig er behagelig mod huden. Med vores bomuldsundertøj undgår du syntetiske materialer og får dermed en åndbar og lækker oplevelse.

Bomulds undertøj af høj kvalitet

Bomulds undertøj fra The Basics er ikke kun behageligt mod huden, det er også velegnet til selv de mest sensitive hudtyper. Vores bomuldsundertøj opretholder en høj kvalitet, der tåler gentagne vaske ved høje temperaturer og mange ture i tørretumbleren uden at miste formen eller krympe.

Det store udvalg af bomuldsundertøj til mænd

Vores sortiment af bomuldsundertøj omfatter alt fra klassiske hvide tennissokker til mænd i økologisk bomuld til løse boxershorts og hvide rib undertrøjer, også kendt som tank tops eller underbukser til mænd. Spar penge ved at vælge vores populære pakketilbud, hvor du får alt, hvad du behøver til din garderobe.

Kvalitet hvor alle kan være med

Hos The Basics er vores mission at producere undertøj af høj kvalitet til overkommelige priser med minimal belastning på miljøet. Vi er en dansk virksomhed med et dedikeret team af tekstileksperter, der stræber efter at skabe produkter, der holder længe og belaster miljøet mindst muligt.

Bomuld eller bambus undertøj fra The Basics

Ud over vores bomuldsundertøj tilbyder vi også en kollektion af bambus undertøj, der kombinerer stil og funktionalitet med bæredygtighed. Vores udvalg af bambus undertøj  består blandt andet af bambussokker til mændboxershorts og bambus T-shirts , der tilbyder den ultimative komfort og stil.