Tilbud

KØB MERE SPAR MERE

Hos The-Basics vil vi gerne give dig det bedste tilbud! Der er nemlig ikke noget som den følelse af at man har gjort en god handel, eller at man har fået det man mangler og lidt til. The-Basics ønsker at give alle deres kunder muligheden for at købe på udsalg hele året rundt. Derfor har vi indført pakke tilbud hvori du kan købe vores produkter i pakker af 3, 5 eller 12 stk. alt efter om det er t-shirtsundertrøjerunderbukser eller strømper. Hvad skal være dit næste køb? Og skal det være et produkt på tilbud? Kig under vores kategori tilbud og se om du kan finde dit næste køb til billige penge.

KVALITET FREM FOR KVANTITET

Hvem siger at kvantitet ikke også kan være kvalitet! Hos The-Basics kan du få en masse vare på tilbud. Det er alle vores basis varer som sælges i pakker. Du kan altså købe mere og spare mere. Billige underbukser, eller t-shirts, eller noget helt tredje. Uanset hvilken kategori du kigger efter, så kan vi hjælpe med et sale der siger kvalitet og gode priser i en og samme sætning. Hvis du betaler lidt ekstra, så får du meget ekstra! Står du ikke og mangler mere, men egentlig bare gerne vil have en ny billig t-shirt i bambus? Jamen så tøv da ikke med at købe vores 3-pak til billigere penge. Du kan jo forære de 2 andre væk i gave. Måske har du en du holder af som også kun bruge en ny t-shirt, eller et par nye boxershorts? Samtidig får du dit produkt til en billigere pris. Kvaliteten er den sammen! Lækker, blød, komfortabel og ikke mindst holdbar!

KØB MERE SPAR MERE

Når du køber vores produkter, så kan du vælge mellem bambus eller økologisk bomuld, alle vores vare fås på tilbud til en skarp pris. Kvaliteten er stadigvæk høj. Men hvad skal man så vælge? Jamen vælger du fx vores 5-pak bambus underbukser til mænd til 350kr så er der faktisk også økologisk bomuld i. Den består nemlig af 65% bambus og 30% økologisk bomuld. Det er da et tilbud der er til at forholde sig til!

Vores udvalg er med fokus på høj kvalitet og lækker komfort. Vores mærke Umbrella Underwear er produceret så du kan få alt det bedste til en billig pris. Derfor har vi på The-Basics tilbuds pakker der skal være med til at du som kunde føler at du får meget for pengene. Vores udvalg i Bambus består af boxershorts, t-shirts, tank tops, og sokker. Vores udvalg i økologisk bomuld består af tights og undertrøjer! Flere produkter findes i hvid eller sort. Alt sammen undertøj til mænd. Spekuler du på hvorfor laver vi bambusundertøj? Klik hér.

SPAR PENGE NU

Hvorfor vente med at købe dit tilbud? Står du ikke lige og mangler 12 par strømper i bambus? Eller 5 par underbukser i økologisk bomuld? Slå alligevel til nu, lige pludselig er det slut med tilbud, og så vil du ikke få udsalget med.

Er priserne ikke gode nok? Jamen så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her får du information om kampagner, konkurrencer, materialer og meget mere. Du kan tilmelde dig i bunden af siden.