Boxershorts

Klassiske løstsiddende boxershorts i vævet materiale med et blødt indvendigt elastik. Pasformen er løs, så der ikke er noget, der strammer omkring ben eller i skridtet. Boxershorts’ene har alle gylp åbning med knap. Er du mere til den tætsiddende model af underbukser med ben, så se vort udvalg hér: Bambus underbukser eller Bomulds underbukser

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

BOXERSHORTS TIL MÆND

Køb billige boxershorts online

Helt klassiske løstsiddendeMænd i undertøj boxershorts med gylpåbning og indvendig elastik, som du kender dem fra amerikanske film. Vi har én udgave i mønstret stof og én udgave i ensfarvet stof. Vi har haft forskellige sammensætninger af pakkerne gennem tiden, så det er lidt forskelligt hvornår tidligere mønstre er blevet udsolgt i de forskellige størrelser. Det billede du får frem, når du vælger størrelse er derfor de designs, som du vil få leveret.

Vævede Boxershorts i box med 5Vi har valgt at pakke vore populære løstsiddende boxershorts i praktiske 5 pak, så de er nemme at både pakke og sende. Ved at sende 5 par ad gangen sparer vi forsendelsesomkostninger, og du behøver ikke bestille nye underbukser så ofte.

Typer af boxershorts

Det første valg en mandforside underbukse guide skal træffe er: stramme eller løstsiddende boxer shorts. Er du mest til at dine boksershorts sidder stramt omkring låret og dermed holder det hele lidt mere på plads, eller kan du godt lide at der er let og luftigt omkring de ædlere dele? Læs med her og find ud af, hvilken type boksershorts til mænd, der bedst passer dig

Løstsiddende Boxershort

Løstsiddende boksershorts til mænd laves typisk af en vævet Mænd i undertøjmetervare, som giver dem et lidt mere klassisk og oldschool udseende. Kvaliteten er ofte 100% bomuld, og du kan med fordel se dig om efter et par, der er lavet af økologisk bomuld. Vore løstsiddende boxer shorts til mænd laver vi alle med den klassiske gylp, der lukkes med knap. Vil du undgå at knappe bukserne op for at lade vandet er de derfor den helt rigtige model for dig.

Selvom udseende og pasform minder lidt om et par shorts eller badebukser, bør du ikke bære løstsiddende boksershorts uden noget ovenpå. Det kan du overlade til din kæreste, når hun tuller morgensøvnig rundt derhjemme.

Løstsiddende Boxershorts giver ikke støtte eller strammer op, men er du til behagelig løsthængende følelse, kan denne type af boxer shorts være det helt rigtige for dig. Boxer shorts var den mest populære type af underbukser for 20-30 år siden. Dog vil mange synes, at det er tid til at finde de gamle travere frem fra det bagerste af skuffen igen. Så hvilken type bokser shorts, du skal vælge kan måske også være op til dit ønske om komfort. Det er op til dig at bedømme.

Tætsiddende boxershorts

Tætsiddende boxer short tætsiddende underbuksersidder strammere end løstsiddende boksershorts. Både omkring din bagdel og dine lår, men de holder også lidt bedre styr på dine ædlere dele, så der ikke er så meget der dingler rundt. Tætsiddende boxer shorts er som oftest lavet af strikkede materialer og meget ofte med en andel af elasthane, som gør at de holder pasformen hele dagen.

Materialeblandingen med elasthan gør, at dine boxershorts trækker sig sammen igen. Dine lår har nemlig ikke samme størrelse hele dagen. Går du for eksempel op af trapper bruger du dine lårmuskler og derved udvides stoffet i dine bokser shorts. En god elasthane vil trække sig sammen igen – ligesom et elastik – sådan at boxer shortsene sidder tæt hele dagen.

Er Boxershorts til mænd med elasthane lavet rigtigt, så kan du også undgå at stoffet på benene følger med op når du tager bukser på. Elasthanen i stoffet om benet på bokser shortsen gør nemlig at stoffet sidder tæt til dit lår. Nogen gange kan du være nødt til lige at hjælpe til ved at trække stoffet ned igen efter bukserne er trukket op, men derefter vil stoffet så også sidde godt og tæt om låret hele dagen. Vi har et stort udvalg af tætsiddende bambus underbukser.

Hvilken materialer skal boxershorts laves af?

De primære materiale bør enten være bomuld (helst økologisk) eller en bambus blanding. Bambus er blødere, mens bomuld er mere klassisk. Begge materialer kan give dig en dejlig følelse – og en god røv – hele dagen.

Der findes mange forskellige materialer, som boxer shorts kan laves af. Vi er meget omhyggelige i vores materiale valg og gør vores bedste for at lave boxer shorts, som holder pasform og farver længe – uden at der opstår huller i stoffet.

Det endelige valg

Uanset om du er til løstsiddende eller tætsiddende boxershorts, så er underbukser med ben de mest populære og behagelige til den moderne mand. Forhåbentlig ved du nu lidt mere om, hvilken type underbukser, du skal vælge.

Pas godt på dine boxershorts

Vi laver vore boxershorts af materialer, som kan tåle at blive brugt og tåle at blive rengjort. Alle boxer shorts fra os kan vaskes i vaskemaskine ved 60 grader og tørretumbles uden at stoffet tager skade. Billige boksershorts er nemlig ikke det samme som dårlige, for vi gør os umage med at holde prisen på et godt niveau, men det sker ikke på bekostning af kvaliteten. Vi mener i al beskedenhed, at vi laver de bedste boksershorts til mænd til prisen.

Vælg boxershorts med maksimal komfort

Vores boxershorts er altid designet med øje for det minimalistiske, det skal være basic og så skal det være Mand i boxershorts med t-shirtkomfortabelt. Sortimentet består af bambus boxershorts og boksershorts i økologisk bomuld. De strikkede og tætsiddende boxershorts laver vi i ensfarvede stoffer og de vævede og løstsiddende laves i klassiske mønstre, der aldrig går af mode. Vi vil nemlig helst ikke have, at du udskifter dine bedste boxershorts bare fordi mønsteret eller farven ikke længere er moderne.

Sådan producerer vi boxershorts

Vi prioriterer at producere vore boxershorts i de områder, hvor råmaterialerne komme fra. På den måde forsøger vi at minimere unødig transport. Bokser shorts til mænd er umulige at producere bæredygtigt, men vi gør hvad vi kan for at minimere belastningen af miljøet. Arbejdet med at producere boxershorts til mænd er meget manuelt og kræver mange hænder. Det betyder dog også, at produktionen af herre bokser shorts kan bruges til at skabe arbejdspladser i områder, hvor der er mangel på arbejde og hvor familier kæmper for at få mad på bordet. Uddannelsen som syerske eller tekstil arbejder er ikke lang og i modsætning til mange alternative manuelle arbejdspladser, så belaster produktionen af boxershorts i en tekstilfabrik sjældent kroppen, så den tager skade. Det er ét af de 17 verdensmål at give alle mennesker mulighed for at forsørge sig selv og deres familier, og om du vil det eller ej, så er dine boxer shorts med til at hjælpe med det.

Populære boxershorts fra Umbrella

Hos The-Basics har vi valgt at producere vores boxershorts til mænd under vores eget mærke: Umbrella. Det er et mærke vi har registreret i Danmark og i Europa og vi har fokuseret på at finde et navn, der kan udtales på flere sprog, så du som forbruger nemt kan finde tilbage til det sted, hvor du kan købe de boksershorts, som du forhåbentlig kommer til at nyde at tage på igen og igen.

FAQ

Hvad er forskellen på boxershorts og tights

Boxershorts og tights er to typer af underbukser med ben til mænd. Boxershorts er kendetegnet ved at være lavet af vævet bomuldsstof, som er løstsiddende. De sidder ikke tæt til kroppen. Mange boxershorts laves med en gylpåbning, som lukkes med en lille knap. Tights som nogen steder også kaldes for trunks er tætsiddende. Stoffets materiale kan være bomuld, bambus, nylon eller andre typer af fibre, men der er altid strækbart elasthan i stoffet også. Tights sidder altid tæt til benene og om rumpen.

Er boxershorts underbukser

Boxershorts bruges ofte som en fællesbetegnelse for underbukser med ben til mænd, men boxershorts er den faktuelle betegnelse for løstsiddende underbukser af vævet stof. Boxershorts laves ofte af 100% bomuld, har en blød indvendig elastik og en gylp åbning foran. Det er de klassiske underbukser, som enten er gammeldags eller retro smarte afhængigt af, hvem der har dem på.

Hvilke typer boxershorts er de bedste

Boxershorts med en blød indvendig elastik er de mest behageligt. Elastikken er en ekstra omkostning i produktionen, men det er alle pengene værd fordi det bare er meget mere behageligt. De helt rigtigt klassiske boxershorts har også en gylp åbning med knap foran og en rund syning bagtil, som skaber en lille smule hængerøv.

Hvorfor hedder det boxershorts

Ordet stammer oprindeligt fra england, hvor underbukse modellen omkring midten af 1940erne opstod med inspiration fra mandlige boxere, der i boxeringen havde opgivet de lange bukser. Boxershorts anvendes som oftest som en betegnelse for løstsiddende underbukser, men bruges ofte let fejlagtigt som en betegnelse for underbukser med ben.