Boxershorts

BOXERSHORTS TIL MÆND

Boxer shorts er et af de mest klassiske former for beklædning til mænd. Det fås I utallige former og farver, men hér hos the-basics har vi valgt at fokusere på to primære former: Løstsiddende boxershorts og boxershorts, der sidder tæt til benet.

Hvilken type boxershorts skal mænd vælge?

Det første valg en mand skal træffe er: stramme eller løstsiddende boxer shorts. Er du mest til at dine boksershorts sidder stramt omkring låret og dermed holder det hele lidt mere på plads, eller kan du godt lide at der er let og luftigt omkring de ædlere dele? Læs med her og find ud af, hvilken type boksershorts til mænd, der bedst passer dig

Løstsiddende Boxershort

Løstsiddende boksershorts til mænd laves typisk af en vævet metervare, som giver dem et lidt mere klassisk og oldschool udseende. Kvaliteten er ofte 100% bomuld, og du kan med fordel se dig om efter et par, der er lavet af økologisk bomuld. Vore løstsiddende boxer shorts til mænd laver vi alle med den klassiske gylp, der lukkes med knap. Vil du undgå at knappe bukserne op for at lade vandet er de derfor den helt rigtige model for dig.

Selvom udseende og pasform minder lidt om et par shorts eller badebukser, bør du ikke bære løstsiddende boksershorts uden noget ovenpå. Det kan du overlade til din kæreste, når hun tuller morgensøvnig rundt derhjemme.

Løstsiddende Boxershorts giver ikke støtte eller strammer op, men er du til behagelig løsthængende følelse, kan denne type af boxer shorts være det helt rigtige for dig. Boxer shorts var den mest populære type af underbukser for 20-30 år siden. Dog vil mange synes, at det er tid til at finde de gamle travere frem fra det bagerste af skuffen igen. Så hvilken type bokser shorts, du skal vælge kan måske også være op til dit ønske om komfort. Det er op til dig at bedømme.

Tætsiddende boxershorts

Tætsiddende boxer short er kendetegnet ved at de sidder strammere end løstsiddende boksershorts. Både omkring din bagdel og dine lår, men de holder også lidt bedre styr på dine ædlere dele, så der ikke er så meget der dingler rundt. Tætsiddende boxer shorts er som oftest lavet af strikkede materialer og meget ofte med en andel af elasthane, som gør at de holder pasformen hele dagen.

Materialeblandingen med elasthan gør, at dine boxershorts trækker sig sammen igen. Dine lår har nemlig ikke samme størrelse hele dagen. Går du for eksempel op af trapper bruger du dine lårmuskler og derved udvides stoffet i dine bokser shorts. En god elasthane vil trække sig sammen igen – ligesom et elastik – sådan at boxer shortsene sidder tæt hele dagen.

Er Boxershorts til mænd med elasthane lavet rigtigt, så kan du også undgå at stoffet på benene følger med op når du tager bukser på. Elasthanen i stoffet om benet på bokser shortsen gør nemlig at stoffet sidder tæt til dit lår. Nogen gange kan du være nødt til lige at hjælpe til ved at trække stoffet ned igen efter bukserne er trukket op, men derefter vil stoffet så også sidde godt og tæt om låret hele dagen. Vi har et stort udvalg af tætsiddende bambus underbukser.

Hvilken materialer skal dine boxershorts laves af?

De primære materiale bør enten være bomuld (helst økologisk) eller en bambus blanding. Bambus er blødere, mens bomuld er mere klassisk. Begge materialer kan give dig en dejlig følelse – og en god røv – hele dagen.

Der findes mange forskellige materialer, som boxer shorts kan laves af. Vi er meget omhyggelige i vores materiale valg og gør vores bedste for at lave boxer shorts, som holder pasform og farver længe – uden at der opstår huller i stoffet.

Det endelige valg

Uanset om du er til læstsiddende eller tætsiddende boxershorts, så er underbukser med ben de mest populære og behagelige til den moderne mand. Forhåbentlig ved du nu lidt mere om, hvilken type underbukser, du skal vælge.

Pas godt på dine boxershorts

Vi laver vore boxershorts af materialer, som kan tåle at blive brugt og tåle at blive rengjort. Alle boxer shorts fra os kan vaskes i vaskemaskine ved 60 grader og tørretumbles uden at stoffet tager skade. Billige boksershorts er nemlig ikke det samme som dårlige, for vi gør os umage med at holde prisen på et godt niveau, men det sker ikke på bekostning af kvaliteten. Vi mener i al beskedenhed, at vi laver de bedste boksershorts til mænd til prisen.

Hvilke designs

Vores boxershorts er altid designet med øje for det minimalistiske, det skal være basic og så skal det være komfortabelt. Sortimentet består af bambus boxershorts og boksershorts i økologisk bomuld. De strikkede og tætsiddende boxershorts laver vi i ensfarvede stoffer og de vævede og løstsiddende laves i klassiske mønstre, der aldrig går af mode. Vi vil nemlig helst ikke have, at du udskifter dine bedste boxershorts bare fordi mønsteret eller farven ikke længere er moderne.

Produktionen

Vi prioriterer at producere vore boxershorts i de områder, hvor råmaterialerne komme fra. På den måde forsøger vi at minimere unødig transport. Bokser shorts til mænd er umulige at producere bæredygtigt, men vi gør hvad vi kan for at minimere belastningen af miljøet. Arbejdet med at producere boxershorts til mænd er meget manuelt og kræver mange hænder. Det betyder dog også, at produktionen af herre bokser shorts kan bruges til at skabe arbejdspladser i områder, hvor der er mangel på arbejde og hvor familier kæmper for at få mad på bordet. Uddannelsen som syerske eller tekstil arbejder er ikke lang og i modsætning til mange alternative manuelle arbejdspladser, så belaster produktionen af boxershorts i en tekstilfabrik sjældent kroppen, så den tager skade. Det er ét af de 17 verdensmål at give alle mennesker mulighed for at forsørge sig selv og deres familier, og om du vil det eller ej, så er dine boxer shorts med til at hjælpe med det.

5 pak boxershorts

En af vore mest populære  emballager er vores æske med 5 pak boxershorts. Vi har valgt at sammensætte nogen gode tilbud på boxershorts til mænd i 5 pak og 10 pak og også at kombinere tilbuddene på billige boksershorts med andre af vore produkter. Køber du flere produkter ad gangen i stedet for at bestille flere gange, så sparer vi nemlig fragtomkostninger og den besparelse vil vi gerne give videre til dig.

Mærket

Hos The-Basics har vi valgt at producere vores boxershorts til mænd under vores eget mærke: Umbrella. Det er et mærke vi har registreret i Danmark og i Europa og vi har fokuseret på at finde et navn, der kan udtales på flere sprog, så du som forbruger nemt kan finde tilbage til det sted, hvor du kan købe de boksershorts, som du forhåbentlig kommer til at nyde at tage på igen og igen.