Bambus

BAMBUS UNDERTØJ

The-Basics tilbyder undertøj i bambus, her har vi et bredt sortiment der indebærer t-shirts, undertrøjer, underbukser og strømper. Vores mærke hedder Umbrella Underwear. Umbrella Underwear er undertøj til mænd, der ønsker god kvalitet til billige penge.

For os er det vigtigt at kunne skabe et sortiment der er komfortabelt, åndbart og bæredygtigt. Vi sætter en ære i at udvælge de mest lækre bambusfibre og vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt for at vi kan tilbyde det lækreste tøj til mænd.

Vores bambus undertøj er resultatet af stor erfaring i produktion af tekstiler og ambitionen om at skabe et produkt til billige penge. Du kan bl.a. købes vores sorte bambus underbukser i en 5-pak til 350kr – det er da et tilbud der er til at føle på. Da bambus undertøj er så lækker en kvalitet egner det sig også perfekt som rejsetøj eller træningstøj.

HVORFOR ER BAMBUS SÅ LÆKKERT?

Til at starte med, så er det ekstremt blødt. For mange mennesker er bomuld det åbenlyse valg når der skal vælges undertøj! Det er blødt, åndbart og har god ventilering. Vi vil gøre det bedre! Vi vil have at du vælger bambus!

Bambus fiberen er naturlig åndbar og leder fugt væk fra huden, ligesom bomuld. Det tillader fugt at fordampe til luft hurtigt. Derudover er bambusstof lettere og mere silkeblødt end bomuld.

Årsagerne til at vælge bambus undertøj er uendelige. Fra dets miljøvenlige funktion til den utrolige blødhed. Alle burde prøve bambusundertøj! Læs mere hér, hvis du vil gerne vide mere hvorfor vi laver undertøj i bambus. 

BAMBUS TIL HVERDAGSBRUG

Vi sælger kun vores eget mærke, så vi kan gøre det så billigt som muligt for dig at købe vores produkter. Du kan læse mere om vores første brand under dette eller på hjemmesiden: Umbrella Underwear – Du kan finde alle vores produkter her på The Basics shop.

Vi prøver at lave vores designs så Umbrella Underwear produkterne passer til hverdagsbrug og alle andre begivenheder. Kvaliteten er fantastisk i alle vores produkter og det er muligt at vaske produkterne ved høje temperaturer og tørre dem i tørretumbleren. De vil stadigvæk beholde pasformen i rigtig lang tid.

Vi tilbyder en serie af bambus produkter til mænd. Holdbare T-shirts, undertrøjer, underbukser og sokker i høj kvalitet til billige priser. Har du ideer til hvad vi kunne tilbyde som vi ikke allerede har på vores shop så er du velkommen til at kontakte os med dine idéer.

BAMBUS UNDERTØJ; DET BEDRE VALG

Bambus undertøj komme ikke kun med at masse lækre fordele som fugtabsorbering og åndbarhed, det ser også godt ud! Udover det så er det bæredygtigt!

Blødt og komfortabelt – Hav det behageligt hele dagen lang, uanset om du sover, træner eller arbejder. Ubehageligt og tøj der ikke sidder godt, er det værste: Materialer der klør kan være så irriterende og virkelig ødelægge ens dag. Bambus gør det modsatte; Du vil føle dig fantastisk og godt tilpas.

Er du ikke lige til bambusundertøj så frygt ej, hos The-Basics tilbyder vi også tøj i økologisk bomuld. Det er vigtigt for os at alle vores produkter er i høj kvalitet og i bæredygtige materialer, derfor består vores sortiment lige nu udelukkende af bambus og økologisk bomuld. Vil du se mere af vores tøj i økologisk bomuld, så klik her.