Strømper hænger i træ

Hvad kan gamle strømper bruges til?

Her får du 6 fede tips til, hvordan du kan spare penge og undgå beskidte fingre, fjerne lugte eller lave nice DIY ting ud af dine gamle strømper.

#1: Lav strømpen om til gamle klude.

Dette er nok klassikeren over alle klassikere. Men den skal nu alligevel nævnes, for den er altså bare god! Brug din gamle klud til at pudse dine sko, din bil eller cykel. Tager du to eller tre over hinanden slipper du for beskidte fingre, samtidig med du udnytter strømpens gode sugeevne. På den måde sparer du penge på at købe klude og gør samtidig noget godt for miljøet.

#2: Lav legetøj til dine husdyr.

Gamle strømper brugt som legetøj til kæledyr

Slå dig løs og lav billigt, fedt og kreativt legetøj til din bedste ven! Fx kan du sætte flere strømper ind i hinanden og fylde dem op med sand, mel, eller en bjælle, lukke dem med en tæt knude og få et sjovt kastelegetøj til hunden. Du kan også skære den op i strimler, ligge strimlerne parallelt, binde en snor om midten og få en kreativ mus eller edderkop til din kat. Mulighederne er uendelige og kun kreativiteten sætter grænser!

#3: Fjern ubehagelige lugte.

Lav strømperne om til luftrensere hurtig og nemt. Fyld tørret kaffegrums i en strømpe og hæng den i dit klædeskab eller køleskab. Kaffen vil nu absorbere de dårlige lugte fra luften omkring.

Fjern lugt fra gamle strømper

#4: Sjove genstande i hjemmet.

Klipper du dine strømper i lange strimler, kan du bl.a. bruge dem til at binde blomster som fx roser op med. Eller klippe en strimmel ud og lave en hårelastik af den. Du kan også klippe tåen af en større uldsok og bruge den til at beskytte glasflasker og andre glasgenstande med under transport, eller holde drikke både varme og kolde.

Gamle strømper klippet i stykker

#5:Tawashi svamp.

Ikke hørt før? Så læs endelig videre. Tawashi er en nem og hurtig strikke teknik, der hverken kræver stor øvelse eller talent. Følg instrukserne i denne lille video og få masser af glæde, ved strømpernes gode sugeevne.

#6: Recycle og genanvendelse – Beskyt miljøet!

Er du og din strømpe nået til vejs ende. Der er ikke mere at gøre. Så kan du være med til i fællesskab at gøre noget for miljøet. Flere virksomheder genanvender gamle stofmaterialer, så dine gamle sokker kan få nyt liv igen, blandt andet denne tyske virksomhed.

Strømper hænger på tøjsnor


Similar Posts