mænd og en hund

Er det sundt at gå en tur?

Lad os slå det fast med det samme: Ja, det er sundt at gå sig en tur.

Det er både sundt for kroppen og det kan i mange tilfælde være rigtigt sundt for hovedet også. Selv en lille daglig gåtur gør meget godt for kroppen og sindet og mange elektroniske ure og fitness ure laver motiverende apps og optællinger af daglige antal skridt for at hjælpe med at motivere dig til turen. Et af de bedste typer af ure finder du hos Apple på: https://www.apple.com/dk/watch/, men også andre producenter som fitbit og lignende har gode alternativer. I mange tilfælde har din mobiltelefon også indbygget forskellige apps, der kan hjælpe med at holde motivationen oppe.

Hvilke fordele er der ved at gå en tur


bambus produkter ad

Der er således ikke mange argumenter for at blive hængende i sofaen. Hjælper gåture også på humøret?

En god tur til bens forøger blodets strømning i kroppen, og det forøger også blodets gennemstrømning til hjernen. Kroppens gentagne bevægelser, kan have en decideret mediterende effekt, og du kan sørge for at forstærke denne effekt ved at lade gåturen foregå i naturen, hvor træer, blomster og dufte kan have en meget gavnlig effekt på sindet også. En lidt ældre men virkelig interessant artikel går mere i dybden med sammenhængen mellem dit humør og gåture: https://videnskab.dk/krop-sundhed/en-gatur-booster-din-hjerne

familie på en tur
shoes on

Hvilke udstyr skal du bruge for at gå en tur?

Fodtøj, fodtøj, fodtøj. Kortere kan det ikke siges. At du skal have behagelige sko på, giver næsten sig selv, men har du tænkt over, at det næsten er endnu vigtigere at have de rigtige strømper på?

Find dig et par strømper af naturmaterialer, som har en god pasform og transporterer fugten væk fra dine fødder. Vi har et par gode eksempler hér og hér, som er lavet i bambus materialer, er dobbelt strikkede og har en behagelig lukning i tåen, der ikke genererer.


the-basics ad

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *