Forsvundne strømper koster millioner

Har du nogensinde overvejet hvad det koster dig at erstatte dine forsvundne strømper?

Der findes i dag en bred vifte af forskellige slags strømper, både når det kommer til størrelser, materialer og stilarter. Nogle foretrækker den klassiske sorte strømpe i god kvalitet, mens andre vælger sokker lavet i sjove designs. Ud af alle de interessante facts der findes om strømper, har vi hér samlet fem interessante facts om strømper, som du sandsynligvis ikke vidste i forvejen.

1. De første strømper var lavet af dyreskind!

Mange forskere er i dag enige om at de første strømper opstod i det 8. århundrede f.Kr. og at disse strømper blev lavet af dyrehår. Dengang var det meget almindeligt at lave strømper af dyr. Romerne bandt bl.a. deres fødder ind i dyreskind for at holde varmen. Der er dermed sket meget med materialerne man anvender til at lave sokker af. I dag kan man se sokker lavet i materialer som bomuld, bambus, kashmir, polyester, nylon og silke.

Hos The-Basics anvender vi til vores sorte bambus strømper et materiale der består af 80% bambus, 18% nylon og 2% elastan. Denne kombination af materialer er med til at skabe en bæredygtig sort strømpe i høj kvalitet. Vil du høre mere om vores sorte bambus strømper så se hér: 12 par bambus strømper i sort.

2. Romerne brugte sokker i sandalerne!

Der er ingen tvivl om, at der er mange som finder det at bære sokker i sandaler for en kontroversiel kombination og at dette er noget som bliver diskuteret flittigt. Især mange kvinder finder at det er dårlig stil at bruge sokker i sandaler.

Men ser man tilbage i tiden, lader det til at man hos romerne fandt det helt normal at anvende sokker i sine sandaler. Der er i Englang ved arkæologiske udgravninger fundet beviser, der tyder på at romerne havde sokker op i deres sandaler. Forskerne fandt at disse sokker, som romerne anvendte, havde splittede tæer, så de passede til romernes mest populære fodtøj.

3. Dine fødder er to af de svedigste dele af din krop!

Vidste du, at bortset fra din hovedbund og dine armhuler så udskiller fødderne mere sved end nogen anden del af din krop. Helt op til en halv liter om dagen! Derfor spiller dine strømper en afgørende rolle, når det kommer til at holde dig selv præsentabel og holde dine sko lugfri.

Strømper der lukker

Du kan derfor anvende vores sorte bambus strømper der er svedtransporterende, så dine fødder bedre kan ånde. Samtidig har vores sorte strømper i bambus antibakterielle egenskaber der modvirker sure tæer. Så ønsker du at holde dig selv præsentabel og have lugtfri fødder, så se mere hér: 12 par bambus ankelstrømper i sort.

4. Strømper beskytter dine fødder – og dine sko!

Den bedste beskyttelse du kan give dine fødder er en strømpe. Strømper er nemlige med til at forhindrer vabler og gnavesår, så dermed er det bedste forsvar mod dette strømper og sko som passer i størrelsen. Sokker er samtidig med til at skabe det idelle miljø for dine fødder, ved a hjælpe med temperatur- og fugtregulering.

Derfor er vores bambus strømper lavet af bambusfibre som har små huller der er med til at sikre god ventilation for din hud. Samtidig holder vores bambus strømper dig varme i kølige forhold og kølige under varme forhold. Vil du gerne beskytte dine fødder, så se mere hér: 12 par bambus strømper i sort.

Dine sokker er også med til at beskytte dine sko mod din krops sved – hvilket er meget godt, eftersom vi lige har lært at vi sveder op til en halv liter om dagen.

Strømper og Sko

Sokker er med til at regulere fugten, så din sved ikke kommer ud i skoene. Dine sokker hjælper også med at forhindre at der dannes bakterier i dine sko, som kan føre til ildelugtende fødder.

5. Forsvundne strømper koster hundredvis af kroner hvert år!

Alle har prøvet det. Du har vasket dit tøj og opdaget at en af dine strømper er forsvundet, og har efterladt dens partner som enke. Det virker som en mindre irritation men har du nogensinde overvejet hvor mange strømper du mister på et år. Og hvor eget det koster dig at erstatte dine forsvundne stømper? – Nu kan du få svaret!

En gruppe forskere har fastslået at en gennemsnitlig familie på fire personer vil miste ca. 60 strømper om året. Afhængig af prisen på disse strømper vil det kunne koste dig over tusind kroner om året, at erstatte dine og familiens strømper.

Vi har derfor forsøgt at hjælpe med dette problem. Vores sorte bambus strømper er designet så alle de enkelte sorte strømper passer sammen. Så hvis en strømpe lykkes med at forsvinde i vasketøjet, kan dennes enke let finde en ny sort bambus strømpe som partner. Find dine nye sorte strømper hér: 12 par bambus strømper i sort, hér: 12 par bambus strømper i sort, og hér: 12 par bambus strømper i navy

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *