The-Basics Julegaveguide!


Ads for bambus produkter

Hvad er den bedste gave til ham?

– Vi mener her hos The-Basics at det er undertøj og strømper!

Synes du også det er svært at finde på gaveideer til manden i dit liv? Er han typen der aldrig ønsker sig noget? eller den som kun vil have det helt basic? måske kan han godt lide det lidt mere trendy og unikt? Undertøj og strømper er den bedste julegave til manden der har alt, og her hos The-Basics har vi alt hvad du skal bruge! Her hos vi har nemlig sammensat den ultimative julegave guide specielt til dig fra os, hvor vi kommer rundt om alle de forskellige typer af mænd i dit liv!

Julegave til Far!

En fars liv er altid fyldt med en masse aktiviteter, han sidder aldrig stille, og hans tøj skal passe til dette. Der skal være plads til det hele, det skal være nemt og ligetil og ikke mindst slidstærkt. Vi har den perfekte julegave til far her hos The-Basics! Til alle fædrene som fortjener at blive forkælet lidt ekstra her til jul anbefaler vi vores lækre bambus strømper som er super behagelige at have på, og som ser ekstra godt ud i sandalerne til sommer, vores bløde bambus t-shirt som passer til alt hverdagen bringer, og vores komfortable bomulds trunks, som kan købes i alt fra S til 3XL for ekstra plads til farkroppen. Alle vores produkter er i lavet i høj kvaliteten, og er ekstremt slidstærke, hvilket passer godt til far livsstilen.

Julegave til bedstefar!

Jo ældre man bliver jo gladere bliver man for strømper og undertøj som gave, det er i hvert fald vores teori. Den perfekte julegave til bedstefar er derfor selvfølgelig undertøj fra The-Basics. Når man når de +65 begynder man at gå lidt mere op i komforten på ens tøj, men det betyder selvfølgelig ikke at man stopper med at gå op i ens udseende. Man ønsker noget der kan det hele, og som bare sidder og ser ud præcis som det skal og altid har gjort. Her hos The-Basics går vi ekstra meget op i pasform og design, og vi ser alle vores produkter som tidløse og klassiskere. Til manden der har nået de +65 anbefaler vi vores ekstra bløde bambus strømper uden elastik for den ekstra komfort, vores lækre hvide bomulds underbukser og tanktops for et klassisk look og vores bløde bambus strømper i grå.

Julegaven til manden der har alt (og aldrig ønsker sig noget)!

Vi kender ham alle sammen, ham der aldrig rigtigt ønsker sig ikke noget. Han er typen der altid bytter de ting man har købt ham, han er faktisk alt i alt lidt kræsen. Han går meget op i detaljen, især når det kommer til materialet og hvordan tingene sidder på kroppen, da komfort er det vigtigste for ham, og skal designet selvfølgeligt være helt basic. Han er måske den mest besværlige at købe til hvert år, men ikke i år! Til denne meget specifikke type anbefaler vi at du går back to basics med vores tidsløse klassikere: Bambus trunks i sort, Vores bløde slimfit bambus t-shirt i sort og vores helt klassiske bambus strømper selvfølgeligt også i sort, da der nødigt skulle komme for mange farver på.

Julegaven til den unge voksen!

Dette er gaven til ham der er 16 år og derover, dette kunne være alt fra en søn til en bror. Det er ham der ikke helt har styr på sine basics, og som heller ikke selv rigtigt har overskud i budgettet til at investere i noget nyt. Han har gerne enten huller i sokkerne eller to forskellige på, måske begge dele. Undertøjet er i mange forskellige farver, men hvad der kendetegner det hele er det er helt afbleget og forvasket. Han trænger alt i alt til at få det hele skiftet ud. Til ham anbefaler vi den helt standard pakke, med et tvist: sorte alm. strømper, bambus trunks og t-shirts i sort og hvid for at han kan se ordentlig ud næste gang i skal besøge bedsteforældrene, og for et lille ekstra twist anbefaler vi vores hvide tennissokker for at give et mere ungdommeligt og trendy look.

Julegaven til kæresten!

Den perfekte gave til kæresten kan variere lidt alt efter hvilken type han er, er han fx den sporty type, som lever nede i fitnesscenteret? Er han den trendy type, som godt kan lide at skille sig lidt ud og havde noget der er unikt? Eller er han den mere klassiske og minimalistiske type som gerne bare vil have det hele helt basic?

Den Sporty – Til den sporty type tænker vi vores klassiske bambus trunks, hvide t-shirts som er slim fit, og ikke mindst vores sorte bambus tanks så han rigtigt kan vise overarmene frem i fitten. For at gøre det sporty look komplet anbefaler vi vores selvfølgeligt også vores hvide tennissokker, for prikken over i’et.

Den Trendy – Til den trendy type anbefaler vi vores lækre vævede boksershorts som fås i både tern og klassisk for et lidt mere retro look, vores smarte hvide tennissokker som kommer i 3 forskellige design og den helt klassiske v-neck t-shirt, for et smart og unikt look.

Den Klassiske – Til den klassiske går vi helt back to basics og vores tidsløse klassikere med vores bløde Bambus trunks, vores slimfit bambus t-shirt i sort og hvid og vores helt klassiske bambus strømper selvfølgeligt også i sort, da der nødigt skulle komme for mange farver på.

Så skynd dig ind og køb den perfekte julegave til manden i dit liv!


the-basics ad

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *