Tilbud

5-pak Bambusunderbukser + 3 T-shirts – Sort

DKK 740 (Spar DKK 60)

Størrelse
MLXLXXL
Størrelse
SMLXLXXLXXXL

En sampak med 5 underbukser og 3 t-shirts. Begge lavet af kvalitets bambus. Det betyder, at vi kan give dig det højeste niveau af komfort. Vores stoffer er ultrabløde, åndbare, lugtbestandige, svedtransporterende og temperaturregulerende. Spar penge og transport. T-Shirt’en er lavet med pasform som en undertrøje, så den er perfekt at bruge under skjorten eller hvis du godt kan lide en tæt men behagelig pasform.

Føl dig godt tilpas med vores bambus underbukser og t-shirts.

Med et par bambusunderbukser og t-shirt, vil du være klar til at møde hverdagen med en behagelig følelse på tværs af kroppen. Du vil mærke, at tøjet passer perfekt til dig. Dette skyldes bambusmaterialets evne til at strække sig, samtidig med at det er behageligt at have på. Bambustøj hjælper også med varmeregulering, så du kan holde dig kølig og frisk om sommeren. Bambustøj hjælper også med at fjerne sved fra kroppen. 

Som du måske bemærket, har bambustøj en masse fordele. Derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig et bundt bambus underbukser og t-shirts, og mærker den ægte komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “5-pak Bambusunderbukser + 3 T-shirts – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...