Tilbud

5-pak Bambus Underbukser – Sort

DKK 350

  • Bambus underbukser kombineret med 30% økologisk bomuld og 5% elastan gør dette produkt perfekt til hverdagsbrug
  • De holder farve og form  – selv efter rigtigt mange vaske
  • Høj værdi for pengene i dette 5-pak tilbud
  • Materialet er lækkert og blødt
  • 65% bambus, 30% økologisk bomuld, 5% elastane
Ryd

Bambus underbukser til mænd

Vi gætter på du bruger underbukser hver eneste dag. Vi gætter også på at præferencerne til underbukser måske ikke er de største. Alligevel er vi sikre på du på et eller andet tidspunkt har følt en irritation, måske har pasformen drillet, måske er komforten ikke som den burde være, eller måske har du haft irriteret hud? Vi er klar med en løsning! Bambus underbukser for mænd. Vores underbukser er produceret i det fineste bambus. Vi har haft stor fokus på at stilen, komforten og ikke mindst pasformen skulle være helt perfekt. Når man skal have nye tights, så er de fleste enige om at én ting er vigtig!

At komforten er i top. Vi har brugt erfaringen fra tekstilbranchen til at udvikle et par herre underbukser der opfylder kravet om komfort. Når man har vores bambus underbukser på mærker man forskellen, der er ikke en eneste irriterende detalje, ikke noget der strammer unødvendigt, og så er de endda både bæredygtige og åndbare. Disse bambus underbukser løser de fleste behov. De sidder tæt, de bibeholder pasformen, de er lette og åndbare og så er de helt basic og bløde. Resultatet er skabt med 65% bambus og 30% økologisk bomuld! For The-Basics er det netop vigtigt også at have fokus på vores planet. Det bæredygtige element har derfor været i fokus, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og prisen.

God bekvemmelighed er ikke det eneste vi tilbyder

Vores Umbrella Underwear boxers er utrolig slidstærke. De er fremstillet i materialer der gør dem yderst egent til flere forskellige formål, om du skal på kontoret i habitbukserne, løbe en tur eller rejse jorden rundt så er vores bambusunderbukser perfekte til dig. Det er vigtigt for os at vores bambus underbukser føles behagelige at have på, derfor er de designet så de kan bruges aktivt. Kan man løbe og træne i dem, så kan man også sidde på kontoret. De kravler ikke op og så har bambus nogle helt fantastiske egenskaber. Vores underbukser i bambus naturligt åndbar og leder fugt væk fra huden. Det tillader fugt at fordampe til luft hurtigt hvilket også betyder at det forhindrer lugtgener. Derudover er bambusstof lettere og mere silkeblødt end for eksempel bomuld er. The-Basics tilbyder altså noget lidt udover de normale boxershorts.

Slidstærke bambus underbukser, der holder til at blive vasket utallige gange

Vores bambus underbukser og vores underbukser i økologisk bomuld er blevet testet op til flere gange. Det er nemlig vigtigt for os at kvaliteten er helt i top. Vi har skabt et produkt der tåler at blive brugt ved alle lejligheder, om det er som træningstøj, rejsetøj eller hverdagstøj så kan trunks fra Umbrella Underwear altid bruges. Det simple design og den lette følelse gør dem yderst ideelle at dyrke motion i, eller at have et par tætsiddende habitbukser udover.

Umbrella underwear, mere end bare et par underbukser

Som du har kunne læse, er vores underbukser til mænd ikke som almindelige bomuldsunderbukser. Bambus underbukser fra Umbrella Underwear har fokus på lækkerhed, kvaliteten, komfort og design. Man kan hurtig få fornemmelsen af at disse bambus underbukser bliver meget dyre, men sådan er det slet ikke! Faktisk så tilbyder vi vores boksershorts i bambus til en rigtig billig pris. Hvis du køber ét par, er prisen 119kr men du kan købe dem på tilbud. Så får du en 5-pak til 350kr.! YES du hørte rigtigt! 5-pak bambus herre underbukser til 350kr. – det er altså kun 70kr. pr. par! Kunne du tænke dig at læse mere om bambus underbukser så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller tjek vores blog her.

Et bæredygtigt sortiment

Udover bambus underbukser tilbyder vi også herreunderbukser i økologisk bomuld, disse fås i hvide og sorte farver og kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Vi har kræset for de mindste detaljer og det færdige resultat lever op til vores forventninger om kvalitet, komfort, bæredygtighed og ikke mindst en billig pris. Faktisk kan du få en vores økologisk bomulds underbukser i en 5-pak på tilbud til kun 350kr. – så er der ingen undskyldning for ikke at skulle opdatere garderoben. Vi håber du har fået lyst til at prøve vores bambus underbukser! Vi vil i hvert fald gøre vores for at du ikke vil vælge andet efterfølgende!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “5-pak Bambus Underbukser – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...