Bambus underbukser

Underbukser af blødt og lækkert bambus stof med et behageligt elastik om livet. Bambusstoffet holder godt på farven og er det strikket af gode garner, så har stoffet en meget lang holdbarhed. Undberbukserne kan tåle tørretumbling og at blive vasket ved høje temperaturer.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Hvorfor købe Bambus Underbukser

Argumenterne for 5 Farvede Bambus Underbukserbambus stof og bambus underbukser er derfor mange, og at bambus planten vokser hurtigere og kræver mindre vand i dyrkningsprocessen er blot et par yderligere miljø mæssige fordele ved at vælge bambus underbukser frem for alternative stoffer. Bambus stof er også mere åndbart end bomuldsstof og så er bambus bedre til at transportere fugtighed væk fra kroppen.

Billige Bambus Underbukser Online

Pakning med 5 farvede Bambus UnderbukserVi har valgt at pakke vore bambus underbukser i praktiske 5-pak. På den måde kan vi spare arbejds ressourcer i både pakke og pluk processen, og vi kan tilbyde en mere konkurrencedygtig pris. Ved at købe 5 par ad gangen hjælper du os også med at spare forsendelses omkostninger, som i sidste ende også er en mindre belastning.

Bambus materialet

Vi har nøje udvalgt stoffet til vores bambus underbukser. Stoffet er Elastik med mønsterstrikket på store strikke maskiner, der strikker garnet sammen med et tyndt elastisk garn. Garnerne har vi lavet ved at blande bambus fibre med bomulds fibre. Et garn bestående af rene bambus fibre vil nemlig have en tendens til at fnuldre meget og derved forkortes holdbarheden af stoffet. Ved at blande de glatte bambus fibre med de lidt mere ru og længere bomulds fibre bindes fibrene bedre sammen og garn og dermed stof kan holde længere. En anden fordel ved at blande en smule bomuld i er at bambus stoffet derved bliver liiiidt mindre levende og blødt. 100% bambus kan næste føles lidt for blødt og silke agtigt.

Den vævede elastik

Elastikken til vores bambus underbukser har vi valgt at lave med et nylon garn, der væves sammen med et elastik garn. Elastikken på et par underbukser er det mest udsatte punkt for detElastik på sorte bambus underbukser strækkes jo et meget stort antal gange, når man tager underbukserne af og på. Nylon garner er lavet af texturerede fibre, som gør garnet elastisk i sig selv, så når det strikkes sammen med et elastik garn opnås den helt rette grad af strækbarhed. En elastik, der hurtigt bliver slap, er en af de største forskelle på gode og dårlige underbukser, så vi har lagt meget stor vægt på at uvikle elastikker, der bevarer strækbarheden meget længe og kan tåle både maskinvask og tørretumbling. Vi har lavet mange forsøg med naturlige fibre i stedet for de menneske-skabte nylon fibre, men vi er desværre ikke kommet i mål endnu med et elastik, der giver den samme grad af holdbarhed og strækbarhed. Vi har derfor i stedet valgt at fokusere på at udvikle elastikker, der har en meget lang holdbarhed.

Syningerne i underbukserne

I alle bambus underbukserne er der overvejende brugt en type symaskine, der syer med en såkaldt 4:6 nåles fladsøms syning. Det Syning i benåbning sorte bomulds underbukserbetyder i praksis, at symaskine syer med 4 nåle ad gangen og bruger 6 tråde samtidig med at en automatisk kniv fjerner overskydende stof. Derved skabes en meget flad syning, der ikke genererer når man har underbukserne på, men som samtidig er meget stærk og sikrer mest muligt mod små fejl i syprocessen. At sy underbukser er stadig et meget manuelt arbejde, hvor hver eneste symaskine betjenes manuelt af en syerske, så vi gør os umage for at minimere menneskelige fejl i syprocessen.

Underbuksernes Pasform

Bambus underbuksernes stof er strikket med en elasthantråd, der både er god til at strække sig og til at trække sig sammen igen. Især sammentrækningen er vigtig fordi vi har lagt vægtSyning foran på sorte bambus underbukser på at underbukserne skal sidde tæt til låret hele dagen. Når du f.eks. går op ad en trappe vil dine benmuskler strammes og låret udvide sig. Hvis dine underbukser ikke har en god elasthan i stoffet vil stoffet omkring låret ikke trække sig sammen igen og stoffet vil derfor sidde løst om benet. Det har vi bestræbt os på at undgå, så stoffet sidder tæt til benet – også efter en lang dag.

Pasformen foran har vi også gjort os meget umage med. Stoffet er skåret og efterfølgende syet, så der opstår en pose foran. Derved forøges komforten i modsætning til en flad konstruktion, hvor du vil opleve et tryk på de ædledere dele. Stoffet foran er også dobbelt, så et eventuelt lille dryp vil blive opfanget i stoffet og ikke trække igennem.

Hvor er vore bambus underbukser produceret

Vi har valgt at producere vore underbukser tæt på de områder, hvor råvarerne bliver produceret. Vi har ikke bambus marker og produktion af bambus garner i nærheden af Danmark, så selv hvis vi ville trække produktionen hjem til vore nærområder ville vi være nødt til at transportere råvarerne fra de områder, hvor de dyrkes. Vi har derfor valgt at lade hele produktionen foregår i områderne, hvor råvarerne også dyrkes og så transportere færdigvarerne til Danmark. Vi har tæt overvågning af produktionsforholdene i alle led og et tæt samarbejde med ejere og chefer af de forskellige fabrikker. Vi vælger bevidst at arbejde sammen med ejere, der har en samvittighedsfuld holdning til det at drive en forretning. Vi tror fuldt og fast på, at selvom du er chef eller fabriksejer i Bangladesh eller andre produktionslande, så kan du godt have en skarp holdning til, at børn skal gå i skole og at overskudsvæske fra indfarvning af stof skal renses, så vandet kan genbruges. Det har vores over 25 års erfaring i tekstilproduktion og rejse i landene givet os troen på.

FAQ

Er bambus underbukser gode?

Stof af bambus er blødere end bomuld. Derfor føles bambus underbukser dejligt bløde og behagelige på huden. Bambus stof har dog en tendens til at peele på grund af de korte bambus fibre, så de bedste bambus underbukser er lavet af stof, som består af en stor del bambus fibre blandet med lidt bomuld og elasthane.

Er bambus underbukser åndbare?

Bambus fibrene har små huller som gør stof strikket af bambus fibre lidt mere åndbart end stof strikket af bomuld. Fibrene gør også, at fugtighed transporteres væk fra huden og stoffet i modsætning til stof af bomuld, som har en tendens til at opsuge fugtigheden. Bambus underbukser er derfor lidt mere åndbare end bomulds underbukser og vil ofte føles lidt mere behagelige.

Er bambus underbukser bedre end bomuld?

Fordi bambus stof er blødere end bomuld føles bambus underbukser ofte mere behagelige end bomulds underbukser. Bambus underbukser kan dog have en tendens til at føles lidt ‘slaskede’, så de bedste producenter vælger at blande en smule bomuld i stoffet, så man får den perfekte blanding mellem blødhed og fasthed i stoffet.

Kan bambus underbukser vaskes ved 60 grader?

Bambus stoffet kan sagtens tåle at blive vasket ved 60 grader. Bruger du et godt vaskemiddel behøver du dog slet ikke vaske så varmt. Du kan derfor nedsætte energiforbruget og spare vand og varme ved at vaske dine bambus underbukser ved lavere temperaturer.

Kan bambus underbukser tørretumbles?

Bambusstof er stærkt og kan godt tåle at tørretumbles uden at bambus underbukserne krymper. Tørretumbling er dog generelt hårdt ved tøj. Når filteret i en tørretumbler skal tømmes jævnligt er det fordi processen trækker fibrene ud af stoffet. Bambus underbukser og alt andet tøj vil derfor holde længere, hvis det hængetørres i stedet. Det er også bedre for miljøet fordi man bruger mindre energi og fordi tøjet holder længere.