Bambus boxershorts

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Bambus Boxershorts

Boxershorts lavet af bambus er nogen af de mest behagelige underbukser du kan bære. En nøje gennemtænkt pasform sammen med bambus fibrenes blødhed gør bambus boksershorts meget behagelige at have på dagen lang.

Tætsiddende boxershorts

Underbukser til mænd kan groft sagt deles op i to hovedkategorier. Løstsiddende og tætsiddende underbukser. Alle vore bambus boxershorts er lavet i den tætsiddende model og fås i 5-pakker af sorte underbukser og blandede farver. Benene i vores bambus boksershorts er mellem længde. Vores mest populære model i sort fås også med ekstra lange ben. Find den hér.

Den tætsiddende pasform på vores bambus boxershorts til mænd gør at stoffet sidder til rundt om benet og rumpen og holder sagerne på plads foran. Underbukserne er ikke som sådan stramtsiddende, men der er heller ikke meget løst stof rundt om benene eller bag til. Et par perfekte bambus underbukser.

Bambus boxershorts er behagelige

Garner og stof lavet af bambus materialer er noget af det mest behagelige at have tæt på kroppen. Bambus fibrene er luftige og absorberende på én og samme tid. Får du det for varmt i de nedre regioner vil bambus stoffets absorberende effekt opsuge den sved, som måtte blive skabt. Desuden vil bambus fibrenes luftighed sørge for opvarmning eller afkøling afhængigt af temperaturen omkring dig. Naturligvis fungerer det ikke som en effektiv gang aircondition, men stoffet er alligevel mere behageligt end andre tilsvarende materialer. Bambus boksershorts er dermed også meget behagelige at bruge til træning eller andre former for sport.

Bambus plantens vækst

En bambus plante vokser meget hurtigt. Under de rette betingelser kan nogen arter af bambus planten vokse op til 30 cm om dagen. Det er dog langt fra alle bambus planter, der vokser helt så hurtigt, men det er virkelig en effektiv plante, som gør at der kan vokser rigtigt mange bambus planter pr. kvadratmeter jord. Bambus planten er også god til at opsuge CO² og gør det bedre end stort set alle arter af træer.

En mark med bambusplanter kræver mindre vand end tilsvarende marker med bomuld eller andre sammenlignelige planter. Ofte mangler der dog ikke vand i de egne hvor bambus planterne gror, men det er dog meget rart at vide alligevel.

Bæredygtige bambus boxershorts

Selve omdannelsen af bambus materialet til fibre, garner og stoffer er desværre ikke specielt miljø venlig. Stort set alle dele i processen kræver energi og den efterfølgende indfarvning af stoffet hjælper desværre heller ikke meget. Vi gør hvad vi kan for at fabrikkerne bruger naturlige energikilder i produktionen og forsøger i det hele taget at optimere processerne så meget som muligt, men dine bambus boxershorts er desværre ikke bæredygtige.

Derfor er det bedste vi som producenter og forbrugere kan gøre for miljøet at købe så få bambus boxershorts som muligt. Det er vigtigt for os, at producere og sælge bambus boksershorts i en holdbar kvalitet, som gør det muligt for dig at bruge dem i mange år. Alle vores boxershorts i bambus kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles uden at tage skade, men det er naturligvis bedre for miljøet, hvis du vasker dem ved lavere temperaturer og lader dem hængetørre i stedet for at bruge energi på tørretumbleren.

Staves det med K eller X

Det er lidt kuriøst, men der er faktisk uenighed om, stavemåden på dine bedste underbukser. Slår man op i ordbogen, så vil den helt korrekte stavemåde på danske være bambus boksershorts, men i daglig brug har vi danskere taget den udenlandske stavemåde til os, hvor vi ofte skriver bambus boxershorts i stedet. Uanset hvordan du vælger at stave dem, så skal du nok blive vældig glad for underbukser fra The-Basics.

Er det godt at sove uden boxershorts

Tro det eller ej, men der er faktisk blevet lavet studier af, om det at sundere for mænd at sove uden underbukser. Nogen studier har endda forsøgt at påvise, at det er bedst for mænds fertilitet at sove uden underbukser. Vi har forsøgt at finde frem til de originale studier omkring dette. Desværre uden held. Uanset om du vælger at tro på rygterne eller ej, så kan du være sikker på at vores bambus boxershorts er så bløde og behagelige, at det ikke er dem, der holder dig vågen om natten.

Andre bambus produkter

Hos The-Basics har vi valgt at fremstille og sælge en del produkter i bambus. Vi har en række meget behagelige bambus t-shirts til mænd, som kan bruges til både undertrøjer og som t-shirts. Også strømper i bambus er blandt vore mest populære produkter. Med en bambus tank top vil du have et produkt, der matcher dine bambus boksershorts, så du kan opleve hvordan det føles at have bambus helt tæt på kroppen.

Bambus boxershorts i sort eller farvet

Vores mest solgte version af bambus boksershorts er den helt sorte. Det er også fuldt forståeligt, men vores 5 pak af farvede bambus underbukser er også et godt bud på dine bedste bambus boksershorts.

Underbukser med gylp

Alle vore bambus boksershorts er lavet med tætsiddende ben og uden gylp. Foretrækker du et par mere klassiske underbukser med en løstsiddende pasform og med gylp, så kan du overveje at prøve vore vævede boxershorts.

Vor ofte skifter du dine bambus boxershorts

Der er lavet en række undersøgelser af, hvor ofte mænd skifter til rene underbukser. Det er der en række forskellige bud på – formodentlig afhængigt af, hvordan spørgsmålet er stillet. Men der er en gennemgående tendens i undersøgelser, der viser, at mænd, der lever sammen med en partner skifter til rene underbukser oftere end mænd der lever alene. Det er alligevel en tankevækkende konstatering.

Om du lever alene eller sammen med en partner skal du ikke være bekymret for at skifte til rene bambus boksershorts, hvis du har købt dem hos os. De kan nemlig holdes til at vaskes og tørres rigtigt mange gange.

I øvrigt er det ved lignende undersøgelser blevet konstateret at kvinder bruger op til 10 gange så mange penge på undertøj som mænd. Om det er fordi at undertøj til kvinder er dyrere end undertøj til mænd melder historierne ikke noget om, men en ting er sikker: Hos the-basics finder du bambus boxershorts med høj værdi for pengene.

De første bambus boxershorts

Arkæologer har fundet frem til at mænd kom i tanke om at bære en form for underbukser for første gang for godt 7.000 år siden. Dengang var underbukserne lavet af en form for læder og har utvivlsomt været mindre behagelige end dine bambus boxershorts fra the-basics. Skal man tro på malerier fra endnu tidligere tider, så blev de ædlere dele dækket af blade fra træer og andre planter, men det er uvist om det skyldes malernes generthed eller om planter og blade rent faktisk blev brugt.