Genanvendeligt mundbind med 3 filtre

DKK 49

  • Dette sort mundbind med filter kan vaskes ved 60 grader.
  • Stropperne er justerbare, så du undgår flyve-ører.
  • Det ydre lag af mundbindet er neopren nylon og det indre lag er blødt vævet nylon.
  • De medfølgende filtre placeres let mellem de to lag stof.
Varenummer (SKU): 40302001-032 Kategori:

Beskrivelse

Umbrellas genanvendeligt mundbind med filter er to lags og leveres med tre udskiftelige filtre og har justerbare stropper, så du undgår flyver ører. De kan vaskes ved 60 grader. 

Det yderste lag af denne mundbindet er neopren nylon og det inderste lag er blødt vævet nylon.

De medfølgende filtere placeres let mellem de to stoflag. Filtrene bør udskiftes efter få timers brug.

Anvendelse

Umbrellas genanvendeligt mundbind med filter er såkaldte sociale mundbind, som ikke er certificerede. Mundbindet uden filter yder en bedre beskyttelse, end hvis du slet ikke har et mundbind på, men bruger du filteret får du en betydeligt bedre beskyttelse. Mundbindene er dog ikke CE certificerede, så de kan ikke betragtes som medicinsk udstyr eller personligt værnemiddel.

Kan du bruge et mundbind af stof

Et mundbind af stof er ikke CE certificeret, men det er mere miljørigtigt end et engangsmundbind, da det kan vaskes, og især med filtre isat yder stofmundbindene nogen beskyttelse. Du bør dog være opmærksom på, at mundbind af stof ikke kan bruges i lufthavne, hvor der p.t. kun accepteres mundbind af type I, type II eller type IIR.

Hvis du er i risiko gruppe bør du altid kun bruge CE godkendte mundbind. Hvis du har symptomer og er nødt til at bryde din isolation for at blive testet er det også vigtigt, at du kun bruger CE godkendte mundbind.

Denne genanvendligt mundbind leveres i en praktisk zip-lock pose. Den bør du medbringe i lommen, så du kan bruge den til at pakke det brugte mundbind væk indtil du kan vaske det.

Husk at vaske hænder

Du bør være opmærksom på, at et mundbind kun beskytter mod smitte via luftvejene. Mundbind beskytter ikke mod smitte, som du via dine hænder får i øjnene eller munden. Husk derfor at vaske hænder og bruge håndsprit meget ofte.

Mundbind er heller ikke en erstatning for de gældende regler om forsamling og afstand. De gældende regler er at højest 5 personer må samles og afstanden bør altid være mindst 2 meter.

Sådan bruges et mundbind

  • Et mundbind er personligt. Du bør ikke dele mundbind med andre
  • Vask hænderne godt og sprit hænderne af inden du tager fat i dit mundbind
  • Rør kun mundbindet i elastikkerne og træk elastikkerne godt rundt om ørerne.
  • Justér stropperne til, så de passer i længden og holder mundbindet stramt rundt om din mund og næse
  • Skift dit mundbind ofte. Skift det altid med det samme, hvis det bliver vådt.

Overblik over de forskellige typer af mundbind

Det kan være svært at holde styr på de forskellige typer af mundbind. Derfor har vi lavet en hurtig gennemgang her nedenfor. Typisk kan du se på emballagen eller i reklamen, hvilken type bundbind, der er tale om. Umbrella’s mundbind er et stof mundbind og er således ikke hverken type I, type II eller type IIR.

Mundbind af Type I

Type I er et CE certificeret éngangsmundbind, som vurderes til at have en filtreringsgrad omkring 95%. Sundhedsstyrelsen vurderer at Type I’s beskyttelse er tilstrækkeligt til brug i alle offentlige rum

Mundbind af Type II

Type II er også et CE certificeret éngangsmundbind, men det vurderes til at have en filtreringsgrad omkring 98-99%. Mundbindet består af tre lag og anvendes ofte af sundhedspersonale eller medarbejdere i ældreplejen. Skal du flyve eller i en lufthavn kan dette være et fornuftigt mundbind at bruge. 

Mundbind af Type IIR

Type IIR er som navnet antyder næsten det samme som type II, men mundbindet kan derudover yde beskyttelse selv efter at have været udsat for mindre mængder af væsker og lignende. Mundbindet anvendes derfor typisk af sundhedspersonalet i forbindelse med operationer og lignende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Genanvendeligt mundbind med 3 filtre”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *