Tilbud

6 par Hvide Luksus Sports Strømper i Økologisk Bomuld – Fri Fragt

DKK 200

6-par hvide luksus tennisstrømper til mænd

  • Lækker hvid sports strømpe i klassisk design
  • Økologisk bomuld
  • Frotté i sålen, der sikre at sportsstrømpen er ekstra god til at absorbere sved og fugt.
  • Tennisstrømpen har en ekstra polstring, som er med til at støtte dine fødder og reducere stød ved løb og bevægelse

 

Ryd

Hvide luksus sportsstrømper til mænd

Vi har hos The-Basics stor fokus på at skabe produkter der er holdbare og hvor der er en høj kvalitet. Vores hvide luksus tennisstrømper til mænd er lavet i et lækkert design og er af høj kvalitet. De har et klassisk design der gør at de kan bruges til sport, i fritiden og på arbejdet.

Vores hvide luksus tennis sokker kommer i æsker med seks par i hver. I hver æske vil du finde tre lækre designs, med to par sportssokker i hvert design.

De hvide luksus tennis strømper er lavet af bomuld med polyester og elastan. Kombinationen af disse forskellige materialer er med til at skabe en holdbar strømpe, der er behagelige at have på til sport og i fritiden.

Fordelene ved vores luksus tennisstrømper

Vores hvide luksus sportsstrømper er designet således at sålen i strømpen er lavet med frotté, der er en form for strikning, der gør at stoffet har en bedre evne til at absorbere væske. Ved at anvende denne form for strikning i sålen, har vi lavet en luksus tennisstrømpe der er ekstra god til at absorbere sved og fugt. Dermed vil dine fødder kunne holdes tøre hele dagen, uanset om dagen byder på sport eller anden fysisk aktivitet.

Tennissokkerne er ligeledes behagelige at have på, da sålen i frotté er med til at give strømpen en ekstra polstring, som er med til at støtte dine fødder. Ved løb og bevægelse vil denne ekstra polstring, også være med til at reducere stød og ubehag i fødderne.

For at give jer den optimale komfort i vores luksus sportsstrømper, har vi valgt der i den øverste del af sokken ikke er anvendt frotté. Det skal være med til at sikre at sokken ikke strammer omkring foden, når i dyrker sport eller anvender strømperne til hverdag.

Størrelse

40-44, 44-47

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “6 par Hvide Luksus Sports Strømper i Økologisk Bomuld – Fri Fragt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...