Tilbud

5-pak Vævede Boxershorts – Klassisk

DKK 350

  • 5 pak vævede boxers i 100% Økologisk bomuld
  • Høj kvalitet og designet til at holde farve og form – selv efter rigtigt mange vaske
  • 5-pakken er til dig, som gerne vil have god kvalitets undertøj til fornuftige priser
Ryd
Varenummer (SKU): 10109005-047 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vævede boxershorts til drenge og mænd

https://the-basics.dk/vare/5-pak-vaevede-boxershorts/ Du kender sikkert de vævede herreunderbukser. Måske har du set dem hos et par gutter der sværger til disse boksershorts. Det kan også være du er her på siden, fordi du overvejer, om disse slags underbukser er noget for dig? I så fald, så læs endelig videre.

Nogle kalder dem oldschool, andre kalder dem retro. Vi kalder dem for et par knaldgode boxershorts i et tidsløst og elegant design. De tradionelle boxer shorts med deres løse fit har for længst bevist, at de er kommet for at blive og så passer underbukserne til drenge og mænd i alle aldre.

En af årsagerne til at vores underbukser er så populære er, at vi har fokus på de gode materialer. Derfor er de lavet af 100% økologisk bomuld. Derudover er udseendet og stilen mindst lige så vigtigt som funktionaliteten. I denne pakke får du 5 forskellige farvede mønstre- Stilen er minimalistisk uden at dine underbukser bliver for kedelige. 

Udover at vores vævede boxershorts er af økologisk bomuld, er det for os en selvfølge at produkterne er så bæredygtige som muligt. Dvs. når du køber vores vævede underbukser fra Umbrella, får du et par underhyller, som ikke bare er ekstremt komfortable, de er også bedre for klimaet end den tradionelle bomuldsproduktion.

Generelt gælder det, at undertøj og især underbukser skal være behagelige. Derfor har vi fokus på, at vores produkter holder formen, er dejlig bløde, ikke kravler op og frem for alt holder længe. Vores underbukser er designet til at undgå det besvær man kender fra mange andre underbukser.

Mere end bare økologisk bomulds underbukser

Vores mission fra The-Basics er ikke kun at levere gode underdrenge i høj kvalitet, men at skabe tillid, forståelse og en relation til vores kunder. Dette kan vi garantere gennem en høj ekspertise og over 20 års erfaring inden for branchen, hvilket garantere dig som forbruger, at vi atlid levere kvalitet til rimelige priser.

Da Umbrella i samarbejde med The-basics udviklede de første produkter, var det med fokus på at lave de bedste boxershorts til den bedste pris, der samtidig kan holde til noget.
Underbukserne er udviklet til den moderne mand, som både er på kontoret, aktiv i sin fritid og prioriterer familien og venner.

Slidstærkt vævet bomuld, der kan vaskes igen og igen

Vores vævede bomulds underbukser og det vævet bomuld som de er lavet af er blevet testet i stort omfang. Farverne og kvaliteten forbliver det samme selv når de er vasket mange gange. 

Vi tror på kvalitet og at dette bidrager til bæredygtighed. Derfor har vi høj fokus på at  boxershortsene skal være så slidstærke som muligt. Hvis alles underbukser gik i stykker hele tiden, ligger det et stort pres på vores klima og natur. Det simple design med gode materialer og den lette løse fornemmelse gør desuden boksershortsene utrolig behagelige.

Det simple design gør bomuldsunderbukser fra Umbrella utrolig alsidige. Vi tror nemlig, at det er vigtigt, at du kan tage dine underbukser med dig overalt og at du altid føler dig veltilpads i dine boksershorts.

Umbrella undertøj, tilbyder mere end bare boxershorts

Hvilken slags undertøj har du lyst til at have på hver dag? Selvom der nok findes rigtig mange holdninger og meninger om undertøj, så tror vi at en ting er fælles for alle. Komfortabelt undertøj som sidder godt er bare det bedste! Derfor har man hos Umbrella undertøj ligepræcis fokus på dette.

Som du nok har læst, er vores boksershorts ikke som alle andre. Brandet har altid fokus på at fremstå eksklusivt, uden at det behøver koste en formue. Det kan lade sig gøre fordi vi arbejder direkte sammen med fabrikken og kunderne derved ikke betaler for mange fordyrende mellemled.

Derfor kan du få Umbrella 5-pak vævede underbukser til den skarpe pris vi tilbyder.

En bæredygtig fremtid

Udover boxershorts i vævet bomuld sælger vi hos The-Basics også tights og andet undertøj i bæredygtige materialer. Fælles for alle vores produkter er det bæredygtig udgangspunkt i gode materialer og et godt samarbejde med fabrikkerne. De øvrige produkter vi sælger er fremstillet af henholdsvis økologisk bomuld og Bambus.

Med et par vævet bokser shorts fra The-Basics får du altså lige dét mere…

Yderligere information

Vægt 0.583 kg
Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “5-pak Vævede Boxershorts – Klassisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *