5-pak Bambus Underbukser – Sort

(3 kundeanmeldelser)

kr. 400

Størrelsesguide
 • Bambus underbukser i tætsiddende pasform
 • Printet vaskelabel, så der ikke er noget, der kradser
 • De holder farve og form  – selv efter rigtig mange vaske
 • Høj værdi for pengene i dette 5-pak tilbud
 • Materialet er lækkert og blødt.
 • Bambus garner med en lille smule bomuld, så holdbarheden forlænges
 • 65% bambus, 30% økologisk bomuld, 5% elastan

Bambus underbukser til mænd

Stoffet er strikket af garner, der er spundet af super bløde bambus fibre blandet med en lille smule bomuldsfibre. De noget længere bomulds fibre gør at garnet bliver stærkere, så stoffet ikke peeler så nemt og dermed holder længere. Bambus fibre er korte, så uden bomulden ville stoffet lettere gå i stykker og der vil opstå små fnullere, dér hvor stoffet slides mest – f.eks. mellem lårene. Stoffet bevarer sin blødhed, men er lige knapt så levende og slasket som nogen kan synes at stof i rent bambus er.

Underbukserne har ikke nogen vaskelabel. I stedet har vi printet informationerne bagest i underbukserne. Derved undgår vi, at bruge vaskelabel, som nogen kan synes kradser lidt.

Underbuksernes elastik er lavet af høj kvalitets polyamid med elasthane og vi har testet strækbarheden efter mange ganges vask ved høje temperaturer og lige så mange ganges tørretumbling. Strækbarheden bevares. Og endnu mere vigtigt, så bevarer elastikken også evnen til at trække sig sammen igen, så underbukserne ikke kommer til at være løse efter mange års brug.

Stoffets bambus fibre gør det mere åndbart end rent bomuldsstof og fugtighed transporteres bedre væk fra kroppen. Det gør underbukserne gode at dyrke sport i. Stoffet holder også rigtigt godt på farven, så underbukserne ikke kommer til at se slidte ud – selv efter mange ganges vask.

 

3 anmeldelser af 5-pak Bambus Underbukser – Sort

 1. Martin

  Rigtig gode underbukser. Sidder præcist som de skal og dejlige i materialet.

 2. Frank

  God pasform. Hurtig levering.

 3. Kim

  Meget behagelige

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...