Tilbud

3-pak Hvid rib undertrøje – Økologisk bomuld – Tank Top

DKK 350

Tank tops fra Umbrella Underwear

  • Vaske og logo label er printet i nakken.
  • Tåler kogevask og mister ikke sin pasform eller farve.
  • 100% økologisk bomuld
Ryd

Tank tops i Økologisk Bomuld

Økologisk Bomulds tank tops fra Umbrella Underwear i klassisk og tidsløst hvidt design med en suveræn pasform. Denne tank-tops har god komfort og er fremstillet af 100% økologisk bomuld som sikrer at huden holdes tør og kan ånde. Disse økologisk bomulds tank tops er hvad der kendetegner Umbrella Underwear – Klassisk funktionelt design med en perfekt pasform som er umuligt at slide op. Den høje kvalitet sikrer at undertrøjen ikke mister pasform eller farve i vask. Tåler kogevask.

Er økologisk tøj godt?

Vi ønsker alle tøj, der føles lækkert på huden. Økologisk bomuld er ofte blødere på grund af den måde, den er strikket. Maskinstrikning, er den typiske måde at strikke  traditionel bomuld på, det forværrer bomuldsfibrene, svækker dem og bryder dem op. Økologisk bomuld, som The-Basics bruger, er håndstrikket, hvilket betyder, at den bevarer sin lange form, så den føles blødere på din hud og ser bedre ud. Udover det er økologisk bomuld kemisk fri og allergivenligt. Ingen vil have grimme kemikalier eller allergener på deres tøj

Med økologisk bomuldstøj behøver du ikke ofre kvalitet for miljømæssige og sociale fordele. Økologisk bomuld er et stærkt og elastisk materiale. For at behandle det bruges der ikke stærke kemikalier, der svækker fibrene.

Er øko bomuld bedre end almindeligt bomuld

Dit økologiske tøj vil holde længere, være mere holdbart og også se godt ud. Du behøver ikke at ofre stil for at blive økologisk. Vil du vide mere om økologisk bomuld? Tjek vores blog

Men er økologisk bomuld virkelig bedre end traditionel bomuld? Hvis du spørger os! JA DET ER! – Tjek vores andre produkter med økologisk bomuld eller bambus.

Tank tops er lavet af 100% økologisk bomuld

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3-pak Hvid rib undertrøje – Økologisk bomuld – Tank Top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...