Tilbud

12-par Bambus Ankelstrømper – Sort

DKK 300

12-par korte bambus ankelstrømper i sort

  • Lækre bambus sorte ankelsokker i den bedste kvalitet
  • Bambus sokletter der holder dine fødder friske hele dagen
  • Disse ankelstrømper lader dine fødder ånde
  • De er bløde og komfortable og uden generende syning i tåen
  • Lavet af 80% bambus, 18% nylon, 2% elastan
Ryd

Bambus ankelstrømper i super lækker kvalitet

Hos The-Basics har vi stor fokus på at skabe et produkt der lever op til de forventninger vi selv har til ankel sokker. De skal være holdbare, kvaliteten skal være høj, de skal være basic og så skal de være åndbare! Samtidig må de gerne være i et bæredygtigt materiale! Derfor har vi skabt Umbrella Underwear korte bambus ankelstrømper. Disse bambus strømper til mænd er svaret på vores krav.

Nu er det slut med ildelugtende fodtøj, vi har nemlig skabt en sok i et materiale af bambusfibre der både er bæredygtigt og i en super god kvalitet. Vores bambus sorte ankel strømper til herre er en kombination af stor erfaring inden for netop sokker og sokletter, et godt samarbejde med produktionen og ikke mindst en vilje til at skabe et produkt der er bedre end forventningen uden at gå på kompromis med prisen. Det gode ved bambus ankelstrømper er, at de kan bruges i mange forskellige situationer hele året rundt. De kan bruges som løbestrømper, rejsesokker eller hverdagsstrømper. Vores bambus ankel sokker er svedabsorberende.

Strømper der skåner planeten og dine fødder

Vores sorte sokker til mænd i bambus skåner miljøet, da bambus i mange tilfælde er langt bedre end bomuld. Samtidig er strømperne i bambus skånsomme for dine fødder og sikrer at dine fødder ikke begynder at lugte lige så hurtigt som bomuld for eksempel ville. Designet er lavet ud fra den overbevisning, at mænd ønsker basis varer når de køber sokletter. Sorte ankelstrømper fra The-Basics er designet, så kan du have alle dine sokker til vaske utallige gange. Når disse sokker skal i strømpeskuffen, skal du ikke tænke over hvilke der passer sammen.

Materialet der er brugt er 80% bambus, 18% nylon og 2% elastan. Kombinationen af de forskellige materialer skaber en bæredygtig strømpe til mænd der er holdbar, åndar, let og i et minimalistisk design.

Hvis du vil gerne vide mere om fordelen ved bambus produkter, så læs vores blog hér.

Størrelse

40-44, 44-47

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “12-par Bambus Ankelstrømper – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...